Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

Γκαλέτι: Αφιερωμένο στον Ντάρκο το πρωτάθλημα...


Οι δηλώσεις :

Είμαστε στο πλευρό του Ντάρκο
.Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα του, αυτό προσπαθούμε να τον κάνουμε να καταλάβει και να μείνει με τις καλύτερες αναμνήσεις από μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να του το αφιερώσουμε»
, είπε αρχικά ο Γκαλέτι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο όμορφο τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες στο Καραϊσκάκη:
«Είναι ένα από τα όμορφα γκολ που έχω πετύχει, αλλά το επόμενο θα είναι πιο σημαντικό. Είδα τον Πατσατζόγλου που μπήκε στη φάση, αλλά φοβήθηκα μην μείνει εκτός και αποφάσισα να το κάνω μόνος μου. Όλα τα ματς από δω και πέρα είναι σημαντικά, λιγοστεύουν τα περιθώρια λάθους, όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Το πέναλτι μού αφήνει μια πικρή γεύση, γιατί το εκτέλεσα άσχημα και όταν εκτελείς άσχημα, είναι δύσκολο να μπει».
«Πρέπει να αντέξουμε»

Ο 28χρονος άσος τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο να διατηρηθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, ωστόσο, υπογράμμισε πως θα το «παλέψει» με όλες του τις δυνάμεις: «Είναι ωραίο που είμαι την πρώτη θέση των σκόρερ, όπως και ότι η ομάδα μου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ως το τέλος. Όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο, κάνει λάθος. Πολλές ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς πρέπει να αντέξουμε».

Επίσημα για Ζόνεφελντ ο ΠΑΟ


Επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του Μάικ Ζόνεφελντ ως το καλοκαίρι κατέθεσε την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός, μετά τις διαβουλεύσεις των ανθρώπων του με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή και την κατ’ αρχήν συμφωνία με την διοίκηση της PSV.

Τα χρήματα που προσφέρουν οι «πράσινοι» στους πρωταθλητές Ολλανδίας δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ ενώ θα καλύψουν και το υπόλοιπο του συμβολαίου του 28χρονου (άλλες 250.000 ευρώ) ως το τέλος της σεζόν. Η απόκτηση του Μάικ Ζόνεφελντ με την μορφή δανεισμού θεωρείται "τελειωμένη υπόθεση" εδώ και λίγες μέρες και θα επικυρωθεί και επίσημα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην Μπλάκμπερν ο Ζιβέ


Η Μπλάκμπερν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γκαέλ Ζιβέ από την Μαρσέιγ με την μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής απόκτηθηκε από τους "ρόβερς" για τους υπόλοιπους έξι μήνες. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα εάν το επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι τα δικαίωματα του Ζιβέ από την Μαρσέιγ.

Koντα στην απόκτηση του Ντάβιτς η Ρίβερ Πλέιτ


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή ο Έντγκαρ Ντάβιντς είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ.

Οι "Millonarios" θέλουν να αποκτήσουν αμυντικό χαφ και φέρονται να διαπραγματεύονται με τον Άγιαξ για την απόκτηση του άλλοτε διεθνή άσου.

Ο 35άχρονος είναι θαυμαστής του αργεντινικού ποδοσφαίρου και θέλει να πάει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες, ενώ φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα το συμβόλαιο θα είναι για έναν χρόνο και ο Ολλανδός αναμένεται να ολοκληρώσει την καρίερα στο "Μονουμεντάλ".

Πάει Φούλαμ ο Χαριστέας


Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Νυρεμβέργη για την απόκτηση του Άγγελου Χαριστέα βρίσκεται η Φούλαμ.

Ο Έλληνας επιθετικός θέλει να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο θα παίξει δανεικός στην Φούλαμ έως το τέλος της σεζόν.

Στη συνέχεια ο σύλλογος της Premier League θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει τα δικαιώματα του αντί 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Θέλει Παβόνε ο Ολυμπιακός για την επίθεση


Ο Ολυμπιακός αναζητεί καλό επιθετικό, για αντικαταστάτη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ισπανία, βρίσκεται σε επαφή με τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό της Μπέτις, Μαριάνο Παβόνε.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έχει επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης ενός επιθετικού και η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει… ρίξει εκεί το βάρος, αναζητώντας την καταλληλότερη και πιο προσιτή οικονομικά, λύση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να μη γνωρίζει αν θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά έχει προτείνει ανεπιφύλακτα τον έμπειρο άσο, που βρίσκεται στην ηλικία την οποία "δέχεται" ο Βάσκος κόουτς, όντας 26 ετών. Στη Μπέτις αγωνίζεται από το 2007, έχοντας καταφέρει να πετύχει μέχρι σήμερα 11 τέρματα.

Μειονέκτημα το γεγονός πως δεν διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία από πρωταθλητισμό, αφού στην Αργεντινή αγωνιζόταν με τη Εστουντιάντες, αν και είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη και τον… ψήνουν να μετακομίσει στην Ελλάδα, λογικά από το προσεχές καλοκαίρι.