Τρίτη, Ιουλίου 07, 2009

AEK: Θέλει Σεϊταρίδη ο Μπάγεβιτς !

Φουλάρουν για τον δεξιό μπακ στην ΑΕΚ και ο Σεϊταρίδης αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ομάδα. Ο Γιούρκας φαίνεται πως είναι ο διακαής πόθος του Μπάγεβιτς και το θέμα του συζητήθηκε σήμερα το πρωί στην επαφή του Σερβοέλληνα τεχνικού με τον Νίκο Νοτιά. Ο προπονητής ενημέρωσε τον μεγαλομέτοχο για τις αποφάσεις του σχετικά με τα μεταγραφικά και είναι ξεκάθαρο πια, πως οι βασικοί στόχοι της Ένωσης είναι ο Λεονάρντο και ο Σεϊταρίδης.

Ο Νοτιάς του επεσήμανε ότι η διοίκηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί και ο Μπάγεβιτς δείχνει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή από τις όποιες κινήσεις. Βέβαια η περίπτωση του Γιούρκα δεν είναι τόσο απλή, αλλά ο Ντούσκο έχει πρόθεση να περιμένει λίγο καιρό προκειμένου να καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτή τη σπουδαία προσθήκη.

Όσο για τον Λεονάρντο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως άμεσα θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και ο Μπάγεβιτς είναι ενθουσιασμένος.

Τσέλσι: Δίνει 48 εκατ. για Ντε Ρόσι !


Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα “Il Romanista”, o Ιταλός μέσος είναι πλέον ο Νο1 στη λίστα του Κάρλο Αντσελότι για το κέντρο των «μπλε», ψηλότερα ακόμα και από τον Αντρέα Πίρλο της Μίλαν.

Η αντίδραση από τους Ρωμαίους στα δημοσιεύματα αυτά ήρθε δια στόματος του Μπρούνο Κόντι, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Ντε Ρόσι δεν πωλείται για 48 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει η Τσέλσι. Η αξία του τιμάται για πολλά, πολλά περισσότερα από αυτά τα χρήματα».

Oλυμπιακός: Τελειώνει του Κάλστρομ, ανανεώνει ο Λεντέσμα !

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Δευτέρα υπήρξε νέα επαφή των «ερυθρολεύκων» με τη Λυών, από την οποία και ζητήθηκε να τους ενημερώσει επίσημα για τη τιμή πώλησης του Κάλστρομ. Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση των Γάλλων και ακολούθως θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του Σουηδού.

Ήδη πάντως, στην πειραϊκή ΠΑΕ γνωρίζουν πως η Λυών ζητά 6 με 7 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη και όπως έχουμε επισημάνει, πρόθεσή τους είναι να κλείσουν τη μεταγραφή με 5 –5,5 εκατομμύρια.

Προς ανανέωση με Λέντεσμα

Την Τρίτη θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και ο Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε την Δευτέρα προπονήσεις και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα του προταθεί νέο συμβόλαιο με αύξηση των αποδοχών του.