Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2009

Φιλικός: ΑΕΚ-Μαγιόρκα 1-3


Την ήττα με 3-1 από τη Μαγιόρκα γνώρισε η ΑΕΚ, στο τελευταίο φιλικό της πριν το ματς με Βασλούι στο Europa League.

Το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» πέτυχε ο Λεονάρντο στο 24΄ ανοίγοντας το σκορ, όμως οι Ισπανοί γύρισαν το ματς με τα τέρματα των Μαρτί (49΄), Αντούριθ (65΄) και Βίκτορ (90+1).

Μπαρτσελόνα: Πρόταση ύψους 52 εκατ.ευρώ θα καταθέσει στην Άρσεναλ για τον Φάμπρεγκας !


Πρόταση ύψους 52 εκατ. ευρώ αναμένεται να καταθέσει η Μπαρτσελόνα στην Άρσεναλ, για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας, σύμφωνα με τη “Sun”. Όπως αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα, η πρόταση θα συνοδεύεται με διορία έξι ημερών, ώστε εάν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, να έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο 22χρονος μέσος, με τους Καταλανούς στο Champions League.

Ουέιφερ: Η μεταγραφή της ζωής μου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουέιφερ στο Fox Sports:

«Υπέγραψα διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία μου δίνει την ευκαιρία να φύγω μετά τον πρώτο χρόνο, αλλά μόνο για να πάω στο NBA. Ο Ολυμπιακός μου έκανε την καλύτερη προσφορά που δέχτηκα όλο το καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός μου πρόσφερε περισσότερα χρήματα στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά απέρριψα την προσφορά. Όταν έκαναν νέα πρόταση δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι μεγάλη ομάδα και με θέλουν. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε θέλουν».

Επίσης, μίλησε:

Για τους Χιούστον Ρόκετς: «Είναι δουλειά, το καταλαβαίνω. Εγώ ήθελα να μείνω εδώ, αλλά οι Ρόκετς δεν μου έκαναν πρόταση. Επέλεξαν να πάνε σε διαφορετική κατεύθυνση κι εγώ επέλεξα να πάρω άλλο δρόμο».

Για τον τσακωμό του με τον προπονητή του Ρικ ΄Ειντελμαν, επειδή ο τελευταίος τον έκανε αλλαγή στα περσινά πλέι οφ: «
Στην καριέρα μου έχω παίξει για τον Φιλ Τζάκσον, τον Νέιτ ΜακΜίλαν και τον Τζορτζ Καρλ. Κανείς τους δεν με αποκάλεσε ποτέ... τρελό. Κάθε μέρα το σκέφτομαι και με ενοχλεί. Ποτέ μου δεν ήμουν ασεβής προς κάποιον στο NBA ή τα μίντια».

Για τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της ζωής μου. Το ότι υπέγραψα στον Ολυμπιακό είναι το καλύτερο πράγμα για την οικογένειά μου και θα με βοηθήσει να καθιερωθώ ως μεγάλος παίκτης».

ΠΑΟ: «Έκλεισε» Μενσά, σενάρια για Μπομπό !

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζόναθαν Μενσά. Ωστόσο, το «τριφύλλι» βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να παραχωρηθεί δανεικός ο Μενσά, μιας και πιάνει θέση ξένου. Αν οι «πράσινοι» δεν βρουν άμεσα σύλλογο για τον θηριώδη αμυντικό, τότε θα αποκτηθεί πιθανότατα και επίσημα τον Γενάρη.

Δημοσιέυματα
για Μπομπό!

Την ίδια ώρα στην Τουρκία «ανακαλύπτουν» προτάσεις του Παναθηναϊκού σε παίκτες που δεν βρίσκονται καν στην λίστα του «τριφυλλιού»! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fotomac» οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση 5 εκ. ευρώ για τον Μπομπό της Μπεσίκτας κάτι που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ξανά για Γιούρκα


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι», εφόσον δεν του «κάτσει» η πρόταση που περιμένει από το εξωτερικό. Γι’ αυτό προσπαθεί να κρατήσει ζεστό το «φλερτ» με τον Παναθηναϊκό αφού όπως λέγεται από τον στενό του κύκλο «δεν θα έλεγε "όχι"» στην παλιά του ομάδα σε περίπτωση που είχε στα χέρια του πρόταση!

Oλυμπιακός: Ντένις και Μόουτσε προσθέθηκαν στην λίστα

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο επιθετικός της Νάπολι Χερμάν Ντενίς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, την ίδια ώρα που ο μάνατζερ του Μόουτσε πρότεινε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό στους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορ Πάμπλο Μόουτσε προτάθηκε στον Ολυμπιακό, για να καλύψει το αριστερό άκρο του κέντρου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής άφησε άριστες εντυπώσεις στο ελληνικό κοινό στο φιλικό της Μπόκα με την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο, με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Από την πλευρά της η Μπόκα παραχωρεί τον Μόουτσε, αλλά οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν από ένα ποσό που θα αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ.

Στο στόχαστρο και ο Ντενίς της Νάπολι

Άλλος ένας παίκτης που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό είναι και ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός της Νάπολι Γκουστάβο Ντενίς, ο οποίος παραχωρείται με την μορφή δανεισμού από τον ιταλικό σύλλογο.

Την περασμένη σεζόν είχε 34 συμμετοχές με την ομάδα του, ενώ πέτυχε και 8 γκολ. Φέτος ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, με την Νάπολι να ψάχνει ομάδα για να τον δώσει.


Ο Ντένις εν δράσει...




Ο Πάμπλο Μόουτσε εν δράσει....