Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

Oλυμπιακός: Πάει στο Ζέεφελντ ο Κόκκαλης και παίρνει αποφάσεις !

Στο Ζέεφελντ θα βρεθεί την Πέμπτη ο Σωκράτης Κόκκαλης, μαζί με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και θα έχει την ευκαιρία να τα πει με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ενημερωθεί για την εξέλιξη της προετοιμασίας και τις εντυπώσεις του νέου τεχνικού της ομάδας, ενώ θα υπάρξει συζήτηση και για το μεταγραφικό κομμάτι. Ο κ.Κόκκαλης θα ενημερώσει τον Κετσπάγια για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων αναφορικά με τους τρέχοντες μεταγραφικούς στόχους, ενώ θα υπάρξει συζήτηση αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας σε άλλες θέσεις και δη στην επίθεση.

Περίπτωση Γκονζάλες

Απόσταση στο οικονομικό υπάρχει στην περίπτωση του Γκονζάλες της Μπέτις, αφού οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν να βάλουν λεφτά στο ταμείο τους μετά τον υποβιβασμό και τον κοστολογούν περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να εκταμιεύσουν πάνω από 4-4,5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν, ενώ έχουν και το πλεονέκτημα της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την Μπέτις. Η ισπανική ομάδα από την πλευρά της θέλει να τον πουλήσει για να ξεφορτωθεί το "βαρύ" συμβόλαιό του (1,1 εκ.ευρώ) οπότε η λογική λέει πως θα ρίξει τις απαιτήσεις της.

Περίπτωση Κάλστρομ

Διαφορά στο οικονομικό υπάρχει και στην περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ. Η Λιόν κοστολογεί τον Σουηδό στα 6 με 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός ευελπιστεί η τιμή να πέσει περίπου στα 4 εκατομμύρια.

Ο επιθετικός

Οσον αφορά στο θέμα του επιθετικού, στον Ολυμπιακό φαίνεται να μην βιάζονται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται η όποια κίνηση να γίνει τον Αύγουστο. Βλέπετε, θεωρούν ότι η επιθετική γραμμή με Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ και Μήτρογλου είναι "γεμάτη" και σε περίπτωση που κινηθούν για στράικερ και δη καλό, τότε ενδέχεται να "καεί" ο Ντάρμπισαϊρ για τον οποίο έγινε τόσος κόπος να αποκτηθεί από την Μπλάκμπερν. Από κει και πέρα, οι "ερυθρόλευκοι" διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που θέλουν κάθε λογής επιθετικό να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και δη τα ρεπορτάζ περί Μάικλ Όουεν.

Βαν Μπούιτεν: Δεν πάω πουθενά!

Oι δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Μονάχου:

«Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι να αλλάξω σύλλογο. Θα παραμείνω στην Μπάγερν Μονάχου και είμαι εδώ για να συγκεντρωθώ απόλυτα στις απαιτήσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού. Το μυαλό μου είναι στην προετοιμασία και την αφετηρία της νέας χρονιάς στην Μπάγερν».

Διαψέυδει κατηγορηματικά για Όουεν ο Ολυμπιακός !

Τα όσα κυκλοφόρησαν για το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Όουεν διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από στελέχη των πρωταθλητών.

Το θέμα της απόκτησης επιθετικού στον Ολυμπιακό θα μείνει για το τέλος και πιθανότατα θα μας απασχολήσει έως και τον Αύγουστο.

Το όνομα του Όουεν πάντως, δεν «παίζει» για τους πρωταθλητές. Η αλήθεια είναι πως ιστορικό των σοβαρών τραυματισμών κρίνεται απαγορευτικό για οποιαδήποτε κίνηση.

Τέλος εποχής για Γκούμα !

Υποστολή σημαίας στον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Γκούμα, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα από το 1994. Ο 34χρονος αμυντικός, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του συλλόγου και τον υπηρέτησε για 16 χρόνια, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος δεν τον δέχτηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ο Λαρισαίος άσος θα εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των 200-250 χιλ. ευρώ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

«Τη λύση της συνεργασίας τους αποφάσισαν από κοινού η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Γιάννης Γκούμας. Η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή για την αφοσίωση και την προσφορά του στην ομάδα, του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και κρατάει ανοιχτή την πόρτα της Παιανίας για να τον υποδεχτεί όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ παραθέτει ένα κείμενο για την καριέρα του:

«O αρχηγός προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και αποτέλεσε μέλος της πρώτης ομάδας επί 16 χρόνια, κάνοντας το ντεμπούτο του τη σεζόν 1994-1995. Στην καριέρα του με το Τριφύλλι στο στήθος αγωνίστηκε σε 415 αγώνες πετυχαίνοντας 38 γκολ ανάμεσα τους και πολλά κρίσιμα και άλλα με εντυπωσιακό τρόπο. Στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας τρεις φορές 1995,1996 και 2004 ενώ άλλες τρεις στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας το 1994, 1995 και το 2004. Καθιερώθηκε στην 11άδα των «πρασίνων» την σεζόν 1996-1997 και αποτέλεσε τον στυλοβάτη της άμυνας για πολλά χρόνια. Αμυντικός μεγάλης κλάσης με πλούσια επιθετικά χαρίσματα που έγραψε την δική του σελίδα στην 100χρόνη ιστορία του Παναθηναϊκού, που τόσο πιστά υπηρέτησε».

Oλυμπιακός: Δίνει 4 εκατ. για Κάλστρομ !

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Κιμ Κάλστρομ, η ΠΑΕ έστειλε φαξ στην Λιόν ζητώντας να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις των Γάλλων, 4 εκ. ευρώ προσφέρουν οι "ερυθρόλευκοι"

Στον Ολυμπιακό είναι αρχικά διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταγραφή του Κιμ Κάλστρομ. Η ομάδα της Λιόν δεν έχει στους υπό παραχώρηση παίκτες τον Σουηδό διεθνή αλλά δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή της αν κοινοποιηθεί οικονομικά.

Οι Γάλλοι αξιώνουν την ποιότητα του αριστεροπόδαρου χαφ κοντά στα 7-8 εκ. ευρώ αλλά με τα κατάλληλα παζάρια που θα γίνουν υπολογίζεται πως η τιμή θα πέσει στα 6 εκ. ευρώ. Από την πλευρά της η ΠΑΕ το μάξιμουμ που έχει σκοπό να δώσει είναι τα 5 εκ. ευρώ για τον Κιμ Κάλστρομ και αυτό που μένει να δούμε είναι το κατά πόσο έχει διάθεση η Λιόν να ρίξει την αγοραστική αξία του ποδοσφαιριστή της.

Πάντως στο "ερυθρόλευκοι" στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της μεταγραφής, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει μια επιμονή και πίστη πως ο παίκτης είναι αυτό που θέλει και χρειάζεται ο Ολυμπιακός στον χώρο της μεσαίας γραμμ

Από το Α ως το Ω !

Αργεντινός. Ο Μάουρο Μιλάνο, μαζί με τον Νικολάε Ντίτσα, ανεβάζουν πολύ τον πήχη στον Ηρακλή. Αλλά και οι δύο με τα προβληματάκια τους.

Βασιλιάς της ποπ ο Μάικλ Τζάκσον και ευτυχώς που έφυγε νωρίς, προτού απομυθοποιηθεί κι άλλο.

Γουίγκαν. Εκεί παίζει ο Αντόλφο Βαλένσια που θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αντί-Ρονάλντο. Θου, Κύριε…

Δάρας. Αναλαμβάνει την Παναργειακάρα. Ευγε, γιατρέ μου, άνοδο θέλουμε!

Ελισαμπέτα Κανάλις. Όπως γράφει ο Νίκος Κουβαράς, για αυτό χώρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο μόνος, μαζί με τον Ζουάν, στην 23άδα της «σελεσάο» στο Συνομοσπονδιών που έχει πατήσει τα 30 και είναι αναντικατάστατος. Όχι επειδή εδώ κάποιοι «έξυπνοι» διαρκώς τον αμφισβητούν.

Ηράκλειο και ΟΦΗ «ανασταίνονται». Τα έγραφε η στήλη από τον Απρίλιο, χαίρομαι που εισακουστήκαμε!

Θεωρώ πως αν η Μαρσέιγ πάρει όντως τον Λούτσο Γκονζάλες, θα δούμε έναν ακόμη καλύτερο Αργεντινό. Αν και φιλοβραζιλιάνος, από τους νυν Αργεντινούς μόνο Μέσι και Λούτσο αξίζουν.

Ιστορική η μετακίνηση του Λέτο, έστω και μέσω Λίβερπουλ. Από τον… Αποστολάκη είχαμε άλλωστε να δούμε κάτι τέτοιο!

Κατσουράνης. Τεράστια κίνηση για τον Παναθηναϊκό, ιδανικός παίκτης (κι από τους λίγους στην Ευρώπη) για να παίζει ως «σκούπα» μπροστά (ή και πίσω) από τα στόπερ. Τεράστια κίνηση. Αλλά ένας Καντέ δεν φθάνει για πίσω, χρειάζονται ακόμη ένα στόπερ κι ένας μπακ.

Λεονάρντο. Είναι παιχτούρα αλλά δεν τον κόβω να κάνει καριέρα σε ομάδα του ΠΟΚ (αν πάει στην ΑΕΚ δηλαδή). Εκτός κι αν κάποιος κάτσει και δουλέψει μαζί του.

Μάνατζερ. Ελεος πια με τις «ειδήσεις» που βγαίνουν από μάνατζερ, φέτος νομίζω πως το σινάφι μας αποθρασύνθηκε παντελώς…

Νασούτι. Παιχταράς από τους λίγους, αν έχει κέφια το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Γιατί όμως να φύγει ο Κόκε; Δεν είναι κρίμα να μην παίξουν μαζί;

Ξεθύμανε το θέμα με τον Νέρι Καστίγιο. Αλλά ψάχνει για ελληνική ομάδα και στη Θεσσαλονίκη δύο εκ των τριών παρακολουθούν από κοντά το ζήτημα.

Οουεν. Είναι δυνατόν να προβάλλεται ως «βόμβα μεγατόνων» ενδεχόμενη απόκτησή του τον Ολυμπιακό όταν προ δύο εβδομάδων στην ίδια εφημερίδα έγραφαν θέμα στα διεθνή για τον Μάικλ που παρακαλάει για να βρει ομάδα;

Παλμέιρας και Βαντερλέι Λουσεμπούργο πήραν… διαζύγιο. Ας πρόσεχε ο «Λούσε» όταν προ ενός μήνα έλεγε «όχι» στον Αστέρα Τρίπολης.

Ρεάλ Μαδρίτης. Με Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο, μήπως να βγουν του χρόνου ειδικές άδειες στο Champions League; Αδειες του στυλ «μπορώ να παίξω στο Europa League μπας και κάνω κάτι καλύτερο εκεί;».

Σαβιόλα. Πήγε στην Μπενφίκα μόνο με 5 εκατ. ευρώ, κρίμα δεν είναι που δεν τον είδαμε κι αυτόν εδώ; Αντε, του χρόνου πάλι…

Τζιμπρίλ Σισέ. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη μεταγραφή στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προσέξτε, μιλάμε για «μεταγραφή» και όχι απόκτημα κάποιου over 30s αστέρα, ούτε απόκτημα ως ελεύθερου.

Υποψιάζομαι πως η ψηφοφορία της «Guardian» για το αν πρέπει να επιστραφούν ή όχι τα μάρμαρα στην Ελλάδα δεν έχει νόημα. Και δεν έχει αφού οι δικοί μας δεν ξέρουν καλά καλά πώς να διαχειριστούν το όλο θέμα…

Φιλομένο. Εξαιρετική προσθήκη στον ΠΑΟΚ αρκεί ο Σάντος να του βρει την κατάλληλη θέση. Εξω δεξιά ίσως, με τον Κουτσιανικούλη έξω αριστερά και μπροστά τον Μουσλίμοβιτς; Επίθεση φωτιά. Αρκεί να βγαίνουν και οι κατάλληλες μπαλιές.

Χάμερ, που φέρνει ο Σισέ στην Παιανία. Νομίζω πάντως πως επειδή ο Βαν Μπούιτεν δύσκολα θα δεχθεί, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Π.χ. ο Αλεξ της Τσέλσι.

Ψαγμένο και φοβερό το αφιέρωμα για το… μαλλί του Σισέ από τον Βασίλη Παπανδρέου στο gazzetta.gr. Όχι, τα καλά να λέγονται.

Ωρα μηδέν στον χώρο του Τύπου; Ισως. 470 συνάδελφοι άνεργοι, την ώρα που κάποιοι άλλοι «σεραφείμ» κυκλοφορούν με λιμουζίνες…

ΥΓ. Από το Α ως το Ω, όποτε οι συνθήκες το απαιτούν…


Koubanezos

ΠΑΟ: Βλέπει Γκριγκέρα, σενάρια για Σουάζο και Μπατίστα !

Όπως αποκάλυψε η ιταλική αθλητική ιστοσελίδα "Datasport", πέρα από τους Τρεζεγκέ, Πόουλσεν και Μαρκιόνι που είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτώνν, ο Ζντένεκ Γκριγκέρα ενδέχεται να αποχωρήσει και αυτός από τη Γιουβέντους για να συνεχίσει την καριέρα του στους "πράσινους".

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως σε περίπτωση φυγής του 29χρονου Τσέχου άσου, η "βέκια σινιόρα" θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό του αποκτώντας είτε τον Φαμπιάνο Σαντακρότσε της Νάπολι είτε τον Τόμας Ουϊφαλούσι της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ιταλική πηγή να πιάνεται πάντως... οφσάιντ, υποστηρίζοντας πως σε περίπτωση που πάει στην ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε θα ξαναβρεί τον πρώην συμπαίκτη του, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Σενάρια για Σουαζό


Για τον Νταβίντ Σουαζό ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία. Ο επιθετικός της Ιντερ, που τη σεζόν που πέρασε έπαιξε στην Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού, είναι στο στόχαστρο του «τριφυλλιού», σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι γείτονές μας. Μάλιστα, αναφέρουν πως αν γίνει η μεταγραφή, θα πραγματοποιηθεί μόνο με δανεισμό.

Στο «στόχαστρο» ο Μπαπτίστα!


Το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού έκανε την εμφάνισή του σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θέλουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Ρόμα, που φαίνεται να μην υπολογίζεται από την ομάδα του. Βέβαια, το κόστος για μια τέτοια μεταγραφή ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται, αλλά από την «πράσινη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

"Μάχη" της Χαλ με τον Ολυμπιακό για τον Μάικλ Όουεν

"Sun" και "Daily Mail" υποστηρίζουν πως ο Μάικλ Όουεν είναι ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για την επιθετική γραμμή των "ερυθρολεύκων", με τους Άγγλους όμως να αναφέρουν πως στην διεκδίκηση του 30χρονου επιθετικού έχει μπει δυνατά και η Χαλ.

Μάλιστα η Χαλ προσφέρει 70.000 ευρώ την εβδομάδα στον ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον φέρει στο KC Stadium. Ωστόσο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, του δίνει ένα σαφές προβάδισμα έναντι της αντιπάλου του.

Από την πλευρά του ο Όουεν ψάχνει να βρει μια ομάδα με την οποία θα μπορέσει να σώσει την καριέρα του, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα εξαιτίας των πολλών τραυματισμών, αλλά και των κακών επιλογών που έχει κάνει.

Ο προπονητής της Χαλ Φιλ Μπράουν μίλησε για τον 30χρονο επιθετικό, λέγοντας πως είναι η πρώτη του επιλογή.

"Θέλω να πω πως δεν είναι απλά μια φήμη ή μια επιθυμία μου. Είναι αλήθεια ότι θέλουμε πολύ τον Όουεν στην ομάδα μας. Είναι λογικός άνθρωπος και θέλω να έχουμε την ευκαιρία να του μιλήσουμε και να του εξηγήσουμε πόσο πολύ τον θέλουμε στην Χαλ.

Ξέρουμε όμως πως ένας τέτοιος παίκτης έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, οπότε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Το συμβόλαιο του τελειώνει σε λίγες ημέρες και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός"
.



Confederations Cup: Το σήκωσε η Βραζιλία !!!


Μια Βραζιλία με τα όλα της στο δεύτερο ημίχρονο του αποψινού τελικού, κατάφερε να ανατρέψει το 2-0 με το όποιο έχανε από την Αμερική στα πρώτα 45’ και με δυο γκολ του Φαμπιάνο και ένα του Λούσιο, πανηγυρίζει το δεύτερο συνεχόμενο και τρίτο συνολικά κύπελλο συνομοσπονδιών της ιστορίας της!

Το πρώτο ημίχρονο

Τα πρώτα λεπτά οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν να πιέσουν και δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις, αλλά οι Αμερικάνοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους καλή φάση.

Συγκεκριμένα, ο Κλάιντ Ντέμπσεϊ έκανε το 1-0 στο 10' με πλασέ στην κίνηση έπειτα από την σέντρα του Σπέκτορ και έτσι πέτυχε τρίτο του γκολ στην διοργάνωση.

Στο 13' και το 26' ο Χάουαρντ εξουδετέρωσε τις προσπάθειες των Ρομπίνιο και Μαϊκόν, αντίστοιχα και στο 27' οι ΗΠΑ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Οι τυπικά γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα στην άμυνά τους από τον Ρομπίνιο και έβγαλαν μια υποδειγματική αντεπίθεση.

Ο Ντόνοβαν τροφοδοτήθηκε στον χώρο του κέντρου, έδωσε στον Τσάρλι Ντέιβις αριστερά και ο τελευταίος του έδωσε την μπάλα εκ νέου στον Ντόνοβαν, ο οποίος στο ύψος της περιοχής πλέον απέφυγε τον Ραμίρες και με άψογο πλασέ νίκησε τον Ζούλιο Σέζαρ για το 2-0.

Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους η Βραζιλία είχε δύο ευκαιρίες, όμως ο Χάουαρντ είπε "όχι" σε Αντρέ Σάντος και Ρομπίνιο.

Το δεύτερο ημίχρονο


Με την σέντρα του δευτέρου μέρους η Βραζιλία κατάφερε να μειώσει με τον Λουΐς Φαμπιάνο (46'). Ο στράικερ της Σεβίλλης πήρε την μπάλα με πλάτη στο τέρμα στην γραμμή της περιοχής και χωρίς δεύτερη σκέψη γύρισε και έκανε το σουτ, το οποίο πέρασε κάτω από τα πόδια του Φάιλχαμπερ και εν συνεχεία κατέλειψε στα δίχτυα του Χάουαρντ που δεν κατάφερε αυτήν την φορά για διώξει.

Στο 58' ήρθε η επόμενη καλή στιγμή για τους Βραζιλιάνους, με τον Λούσιο να πιάνει την κοντινή κεφαλιά, τον τερματοφύλακα της Έβερτον να αποκρούει και στην επαναφορά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα να πιάνει το γυριστό σουτ απο το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πήρε ύψος και πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα η Βραζιλία πέτυχε γκολ το οποίο κακώς δεν μέτρησε, καθώς ο Κακά έκανε κοντινή κεφαλιά και ο Χάουαρντ απέκρουσε αφού η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.

Η ισοφάριση πάντως ήρθε για την "σελεσάο" στο 74', αφού τέσσερα λεπτά νωρίτερα τον είχε προλάβει σε τετ-α-τετ ο Χάουαρντ.

Όσον αφορά στο γκολ, ο Κακά έκανε την παράλληλη μπαλιά απο αριστερά, ο Ρομπίνιο έπιασε το πλασέ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία με κοντινή κεφαλιά ο Λουΐς Φαμπιάνο την έστειλε στα δίχτυα.

Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 84' με τον Λούσιο να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά στο δέυτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κακά.

ΗΠΑ: Χάουαρντ, Σπέκτορ, Ονιέβου, Μποκανέγκρα, Ντέμεριτ, Κλαρκ (89' Κάσεϊ), Φάιλχαμπερ (75' Κλέσταν), Ντέμπσεϊ, Ντέιβις, Ντόνοβαν, Άλτιντορ (75' Μπόρσταϊν).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ:
Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Λουϊζάο, Αντρέ Σάντος (66' Ντάνι Άλβες), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο, Ραμίρες (67' Ελάνο), Κακά, Ρομπίνιο, Λουΐς Φαμπιάνο.

Τα γκολ:

1-0


2-0


2-1


2-2


2-3