Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Ολυμπιακός: «Κόκκινος» και ο Μέλμπεργκ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ολοφ Μέλμπεργκ! Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τη Γιουβέντους κα με τον παίκτη και απλά μένει να φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ένα και μόνο φαξ που θα πιστοποιεί την απόκτηση του 31χρονου Σκανδιναβού.

Ο παίκτης της Γιουβέντους έχει προκριθεί από τους «ερυθρόλευκους» για τη θέση του σέντερ μπακ έναντι του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς έπειτα και από σχετική εισήγηση του Ανδρέα Νινιάδη αλλά και του Τιμούρ Κετσπάγια, κυρίως επειδή είναι δύο χρόνια μικρότερος από τον Σέρβο αμυντικό της Σεβίλλης, ενώ ρόλο διαδραμάτισε και το γεγονός ότι είναι κλασικός στόπερ σε αντίθεση με τον «Ντράγκο», που παίζει καλύτερα σαν αριστερό μπακ.

Confederations Cup: Nίκησε την Ιταλία η Αίγυπτος

Αίγυπτος-Ιταλία 1-0

Τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις μετά από αυτή κόντρα στη Βραζιλία συνέχισε η Αίγυπτος συνδυάζοντας τη με αποτέλεσμα αυτή τη φορά, καθώς επικράτησε 1-0 της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ιταλίας στο Γιοχάνεσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Confederations Cup. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με κεφαλιά ο Μοχάμεντ Χόμος στο 40΄.





Ολυμπιακός: Happy End με Ντάρπισιρ !

Happy end στο σήριαλ της παραμονής-απόκτησης του Ματ Ντάρμπισιρ στον Ολυμπιακό, με τον Άγγλο επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους".

Τελικά η Μπλάκμπερν συμφώνησε να πουλήσει τον Αγγλο επιθετικό στους «ερυθρόλευκους» με την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του παίκτη αναμένεται να είναι στα τέσσερα χρόνια.

Το οικονομικό μέρος της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα δώσει στη Μπλάκμπερν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους 600.000 ευρώ (αν η ομάδα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πάρει το πρωτάθλημα).

Πλέον, για να κλείσει και τυπικά το θέμα, θα πρέπει ο Ντάρμπισιρ να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα έχει διάρκεια 4 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει ρήτρα παραχώρησής του στα 7 εκατομμύρια ευρώ.


Ο Ματ Ντάρμπισιρ σε αριθμούς
:

2004/05 Μπλάκμπερν 1αγ. 0γκολ
2005/06 (Α) Πλίμουθ (Championship) 12 0
2005/06 (Β) Ρέξαμ (League Two) 16 10
2006/07 Μπλάκμπερν 22 5
2007/08 Μπλάκμπερν 22 3
2008/09 Μπλάκμπερν 17 2
2008/09 Ολυμπιακός 13 8

Ο Ματ εν δράση


Confederations Cup: Προκρίθηκε στα ημιτελικά η Βραζιλία !

ΗΠΑ - Βραζιλία 0-3

Στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών προκρίθηκε η Βραζιλία, που επικράτησε άνετα 3-0 των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Τα γκολ για την ομάδα του Κάρλος Ντούνγκα πέτυχαν οι Φελίπε Μέλο (7'), Ρομπίνιο (21') και Μαϊκόν (62').




1-0


2-0


3-0

Πάει στο Κατάρ ο Ζουνίνιο, τον κέρδισαν τα χρήματα !

Ο πρώην άσος της Λιόν, Ζουνίνιο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Γκαράφα, από την οποία θα λάβει πέντε εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια παρουσίας, χωρίς τα μπόνους!

Ο Βραζιλιάνος σπεσιαλίστας φάουλ, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Κατάρ, έπειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, οι οποίες είχαν ως σκοπό, να αυξηθούν όσο το δυνατόν, οι ετήσιες απολαβές του Ζουνίνιο.

Ο 34χρονος άσος, θα φορά το νούμερο 5, σε μία μεταγραφή που... στεναχώρησε Ίντερ και Τζένοα, δύο ομάδες οι οποίες ήθελαν να συνεργασούν με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Εν τέλει, τα χρήματα ήταν ο μεγάλος νικητής ακόμα μίας μεταγραφικής κίνησης στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Ένας τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, θα χαραμίζεται σε ένα τόσο χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα...




Oλυμπιακός: Δικός του ο Ντάρπισιρ, τι σκέφτεται για Λέτο !

Υπογράφει ο Ντάρμπισαϊρ

Αίσιο τέλος θα έχει το σίριαλ με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπλάκμπερν συνεχίστηκαν μέχρι αργά χτες το βραδύ και η χρυσή τομή φαίνεται να βρέθηκε κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά, δηλαδή, οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν την προσφορά τους για να πάρουν το «ΟΚ» των «ρόδων». Αν και αναμενόταν χτες, η ανακοίνωση της απόκτησης του Άγγλου επιθετικού θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας την Πέμπτη.

Σκέφτεται τη συνιδιοκτησία για Λέτο

Από τη στιγμή που δεν βλέπουν… φως στην πρόταση για αγορά των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Λέτο, οι Πειραιώτες σκέφτονται άλλους πιθανούς τρόπους να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο λιμάνι ψάχνουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τη Λίβερπουλ και να αγοράσουν μέρος των δικαιωμάτων του Αργεντινού επιθετικού. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θα ζητήσουν ποσοστό μεγαλύτερο του 50%. Οι «κόκκινοι» από τη μεριά τους έχουν ζητήσει να τους σταλεί ένα φαξ με συγκεκριμένη πρόταση, προτού ξεκινήσουν οποιονδήποτε κύκλο διαπραγματεύσεων.

sport-fm

Κοντά στην απόκτηση Ετό η Μάντσεστερ Σίτι


Κοντά στην απόκτηση του Σάμουελ Ετό από την Μπαρτσελόνα βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Οι "πολίτες" θα καταβάλουν το ποσό των 35,2εκ. ευρώ στους "μπλαουγκράνα" για τη μεταγραφή του Καμερουνέζου φορ. Στην "Σίτι" ο Ετό θα έχει εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 250.000 ευρώ.

Πρόταση 20εκ. ευρώ για Ρέινα η "Μπάρτσα" !

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι "μπλαουγκράνα" προσφέρουν το ποσό των 20εκ. ευρώ για την απόκτηση του Πέπε Ρέινα από την Λίβερπουλ.

Μετά την αρνητική τροπή στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Βίκτορ Βαλντές, ο Ρέινα έχει πάρει προβάδισμα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Oλυμπιακός: Πολύ κοντά στην απόκτηση Μέλμπεργκ !

Είναι ο διακαής πόθος του Τιμούρ Κετσπάγια και η περίπτωσή του προκρίνεται για την ενίσχυση της άμυνας. Ο Όλαφ Μέλμπεργκ αποτελεί το «μήλον της Έριδος» για τους δύο "αιώνιους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο κοντά απ’ ό,τι ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, υπάρχει τέτοια αισιοδοξία στο λιμάνι, που θεωρούν ότι ο Σουηδός αμυντικός θα κλείσει εντός της ημέρας ή το αργότερο την Παρασκευή, παρά τις πηγές που ισχυρίζονται ότι δεν "καίγεται" να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Αν ικανοποιηθεί οικονομικά, πιθανότατα θα ξεπεραστούν οι όποιοι ενδοιασμοί του.

Οι νεότερες εξελίξεις αφορούν τις διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους. Πηγές αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν χρήση της συμφωνίας που είχαν πριν 2 εβδομάδες και έδωσαν τα χέρια με τους Ιταλούς στα 3 εκατ. ευρώ. Η εφημερίδα «ΦΩΣ» αναφέρει ότι η πρόταση ήταν διπλάσια της αντίστοιχης που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός! Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν με τον 32χρονο άσο, ο οποίος ζήτησε 2 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια. Αρχικά αυτή ήταν η ένσταση του Ολυμπιακού. Το ποσό των αποδοχών του παίκτη. Από τη στιγμή, όμως, που το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι κοντά σε εκείνο του Μέλμπεργκ, οι Πειραιώτες θα προτιμήσουν τον Σουηδό κυρίως λόγω ηλικίας (δύο χρόνια νεότερος)!

"Πολύ καλή πρόταση"

Το πόσο καλή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει και ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής".

"Είναι αλήθεια ότι πρόσφατα έφτασε στα χέρια μας δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μέλμπεργκ, για την οποία θα μπορούσα να σας πω ότι είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη που είχε γίνει πριν μερικές μέρες. Γενικώς είναι πολύ καλή πρόταση για μας. Και ο Μέλμπεργκ είναι ενημερωμένος για τις εξελίξεις και απόλυτα σύμφωνος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα".

Μάντσεστερ Γ: Ετοιμάζει πρόταση σε Φαν Πέρσι

Πρόταση στον μέσο της Άρσεναλ Ρόμπιν Φαν Πέρσι ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα του Τύπου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "SUN" η Γιουνάιτεντ βλέπει στο πρόσωπο του 25χρονου Ολλανδού τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ρονάλντο. Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα έχει σκοπό να ξοδέψει περίπου 25 εκ. ευρώ, για να τον φέρει στο Ολντ Τράφορντ.

Το συμβόλαιο του Φαν Πέρσι τελειώνει την επόμενη σεζόν, με την Άρσεναλ να του έχει προτείνει ανανέωση της συνεργασίας τους, δίνοντας του 90.000 ευρώ την εβδομάδα. Παρόλα αυτά ο ποδοσφαιριστής παραμένει επιφυλακτικός, καθώς θέλει να δει αν οι "κανονιέρηδες" θα γίνουν ανταγωνιστικοί την νέα σεζόν.

«Hurriyet»: «Απορρίφθηκε πρόταση 6 εκ. του Ολυμπιακού για Μπομπό»

Σύμφωνα με την Τούρκικη «Hurriyet» αναφέρει ότι η Μπεσίκτας απέρριψε πρόταση των «ερυθρολεύκων» ύψους 6 εκ. ευρώ και κάνει λόγο για «μπάσιμο» της Μπενφίκα!

Όπως γράφουν οι Τούρκοι, αν οι Πορτογάλοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μπομπό πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 7,5 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο φέρεται να δίνει η Βέρντερ Βρέμης!

Στους υποψήφιους μνηστήρες αναφέρονται και οι Ντιναμό Κιέβου και Μαρσέιγ.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11891365.asp?gid=211&sz=70339

Aπίστευτο Νοκ-Αουτ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)