Κυριακή, Αυγούστου 16, 2009

Nέο Παγκόσμιο ρεκόρ από τον Μπολτ-Έκανε 9,58 !!! (BINTEO)

Ο Γιουσέϊν Μπόλτ είναι ο ταχύτερος σπρίντερ 100 μ. όλων των εποχών! Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ ''διέλυσε'' το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου (9.69), κάνοντας 9.58 (!) στον σημερινό τελικό των 100 μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βερολίνου.

Μεγάλη επίδοση και από τον Τάισον Γκέι, ο οποίος ήρθε δεύτερος με χρόνο 9.71 που είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών και αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο. Τρίτος τερμάτισε ο Ασάφα Πάουελ με χρόνο 9.84.

Τελικός

1. Γιουσέιν Μπολτ (Τζαμάικα) 9.58 (παγκόσμιο ρεκόρ)
2. Τάισον Γκέι (Η.Π.Α.) 9.71 (εθνικό ρεκόρ)
3. Ασάφα Πάουελ (Τζαμάικα) 9.84
4. Ντανιελ Μπέιλι (Αντίγκουα) 9.93
5. Ρίτσαρντ Τόμσον (Τρίνινταντ και Τομπάγκο) 9.93
6. Ντουέιν Τσέιμπερς (Μεγάλη Βρετανία) 10.00
7. Μαρκ Μπερνς (Τρίνινταντ και Τομπάγκο) 10.00
8. Ντάρβις Πέιτον (Η.Π.Α.) 10.34

Kαι όμως το γκολ δεν μέτρησε...(ΒΙΝΤΕΟ)

Premier League: Mε το δεξί η Γιουνάϊτεντ, ήττα για Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)











Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρμιγχαμ 1-0

(34’ Ρούνεϊ)



Τότεναμ - Λίβερπουλ 2-1
(44’ Εκοτό, 59’ Μπασόνγκ – 56’ Τζέραρντ πεν.)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Απέρριψε την πρόταση της Τσέλσι για Αγκουέρο


Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέρριψε την πρόταση ύψους 57 εκατ. ευρώ της Τσέλσι για τον Αγκουέρο.

Η διοίκηση του συλλόγου της ισπανικής πρωτεύουσας κατέληξε σε αυτή την απόφαση γιατί η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, δεν έχει χρόνο να βρει τον αντικαταστάτη του Αγκουέρο και δεν θέλει να εμφανιστεί η ομάδα αποδυναμωμένη στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρσεναλ: Δίνει 7 εκατ. ευρώ για Φαν ντερ Φάαρτ

Η Αρσεναλ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιέυματα είναι έτοιμη να καταθέση πρόταση για την απόκτηση του Φαν ντερ Φάαρτ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του είναι θετικός να αγωνιστεί στους «κανονιέρηδες».

«Θέλω να πάω στην Αγγλία. Αν και έχω προτάσεις και από άλλες χώρες, όπως και από τον Μάρτιν Γιολ να επιστρέψω στον Άγιαξ, καμία από αυτές τις προτάσεις δεν με ενθουσιάζει. Θέλω να πάω στην Πρέμιερ Λιγκ και ξέρω που θέλω να αγωνιστώ»
, τόνισε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, που επιθυμεί να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα».

Oλυμπιακός: Απομακρύνονται οι περιπτώσεις Γκουτιέρες και Μαντσίνι !

Μετά τον Μαρκ Γκονζάλες, δύο ακόμη στόχοι του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού χαφ φαίνεται πως χάνονται. Ο Αμαντίνο Μανσίνι επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στη Ρόμα, ενώ ο Γιόνας Γκουτιέρες βρίσκεται μία ανάσα από την Πόρτσμουθ. Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν, ωστόσο οι μέρες περνούν και δεν σημειώνεται εξέλιξη.

Ακούγεται έντονα πως η μεταγραφή αριστερού χαφ θα ολοκληρωθεί μετά τον πρώτο, ίσως και μετά τον επαναληπτικό, αγώνα απέναντι στη Σερίφ Τιρασπόλ. Μάλιστα αυτό συνδέεται και με την πολύ πιθανή είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ με ένα ποσοστό της τάξεως του 25%.