Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2009

ΠΑΟ: Νίκη με σκόρερ τον Σισέ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0 απέναντι στην Γκλάντμπαχ, στο τελευταίο του φιλικό πριν από τις αναμετρήσεις με την Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Champions League. Σκόρερ των "πρασίνων" ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 75' που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του "τριφυλλιού".

Καλύτεροι από τις δύο τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις οι «πράσινοι», έδειξαν ότι βρίσκουν τα «πατήματά» τους στον αγωνιστικό χώρο. Κολώνες στη μεσαία γραμμή Σιμάο και Κατσουράνης, καλή εμφάνιση και από τον Καντέ στα μετ΄όπισθεν. Άλλαξε την μορφή των «πρασίνων» επιθετικά ο Καραγκούνης, σε καλή κατάσταση και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην πρώτη του συμμετοχή στα φετινά φιλικά προετοιμασίας.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μουν, Σιμάο, Κατσουράνης (62' Ζιλμπέρτο), Λέτο (76' Χριστοδουλόπουλος), Γκάμπριελ (84' Νίνης), Σαλπιγγίδης (62' Καραγκούνης), Σισέ (80' Πετρόπουλος).

Γκλάντμπαχ: Χάιμεροθ, Μπρόουερς, Μαρκς, Ζορ, Λέβελς, Μπομπαντίγια Γιάντσκε, Μπράντλεϊ, Ντάντε, Αράνγκο, Ματμούρ

Oλυμπιακός: Xειρουργείο για Ντάρμπισιρ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα ο Ματ Ντάρμπισαϊρ είναι πιθανό να επισπεύσουν τις κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού για την απόκτηση επιθετικού. Ο Άγγλος φορ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και εντός της ημέρας θα εξεταστεί από τον Λάκη Νικολάου.

Αν ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ αποφασίσει ότι ο 23χρονος άσος χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε ο παίκτης υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Στον Ολυμπιακό πλέον επιτάσσεται η μεταγραφή ενός ακόμη επιθετικού, ειδικά μετά την απώλεια του Ματ Ντάρμπισιρ για τις επόμενες περίπου 50 μέρες και πλέον η "ερυθρόλευκη" λίστα με τους σέντερ φορ έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Μπαρτσελόνα:150 εκατ. η ρήτρα του Ιμπραϊμοβιτς

Στα 7,5 εκατ. ευρώ θα κυμαίνεται η ετήσια αμοιβή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στη Μπαρτσελόνα. Χρήματα σαφώς λιγότερα από τα 10 εκατ. που έπαιρνε στην Ίντερ. Με τη διαφορά ότι θα υπογράψει μέχρι το 2014, ενώ το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι» ολοκληρωνόταν το 2013.

Να σημειωθεί επίσης ότι θα είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στους «Μπλαουγκράνα», πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος παίρνει 8,5 εκατ. Επίσης, όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμά της η «El Mundo Deportivo» η ρήτρα για την απόκτηση του Ιμπραϊμοβιτς θα είναι 150 εκατ. ευρώ.

Μπομπό στη «Milliyet»: «Τα είχαμε βρει με Ολυμπιακό στα διπλάσια χρήματα. Η Μπεσίκτας μπορεί να μην πάρει τίποτα»

Είναι πλέον αποδεδειγμένο πως ο Μπομπό θέλει σαν τρελός να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Με δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ, έκανε σαφές στους «αετούς» πως αν δεν πάρει μεταγραφή τώρα για τους πρωταθλητές Ελλάδος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει πως ο σύλλογος δεν θα βάλει στο ταμείο του ούτε ένα ευρώ...

«Να αναθεωρήσουν την πολιτική τους...»


«Με ήθελαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Εγώ συμφώνησα με τον Ολυμπιακό, γιατί εκτός των άλλων μου πρόσφερε τα διπλά χρήματα απ’ όσα παίρνω εδώ. Τα 5 εκατ. ευρώ που πρόσφερε για να με αποκτήσει ήταν χρήματα πολύ καλά για μένα. Ωστόσο, η αντίσταση της Μπεσίκτας που ήθελε 7 εκατ. ευρώ, μπλόκαρε τις διαπραγματεύσεις. Βαρέθηκα αυτήν την ιστορία, είναι πολύ κουραστικό...», είπε με παράπονο αλλά και συνάμα γεμάτος αγανάκτηση στην εφημερίδα «Milliyet» ο Μπομπό και πρόσθεσε:

«Η ομάδα μου αρνήθηκε... 2,5 και τελικά μπορεί να μην πάρει ούτε ένα! Ισως θα πρέπει να αναθεωρήσουν την πολιτική αξιολόγησης των τιμών που θέτουν. Οι επιλογές της ομάδας και η επιθυμία να αποκτήσει κι άλλον επιθετικό σημαίνει ότι εγώ και πάλι δεν θα παίζω. Ομως, αν δεν γίνει κάτι, εγώ δεν θα μπορώ να πάω κάπου, γιατί τα πρωταθλήματα θα έχουν ξεκινήσει. Δεν πειράζει όμως. Εχω συμβόλαιο μέχρι το 2010. Τότε θα μπορώ να αξιολογήσω καλύτερα τις προτάσεις που θα έχω. Γιατί θα είμαι ελεύθερος!..».