Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2009

AEK: Μπλάνκο μέχρι το 2013

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται μέχρι το 2013 ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Οι «κιτρινόμαυροι» συναντήθηκαν σήμερα με τον μάνατζερ του Αργεντινού άσου, Γκουστάβο Οναϊντία και συμφώνησαν να επεκτείνουν την υπάρχουσα συμφωνία τους για άλλα δύο χρόνια.

Όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του επιθετικού των «κιτρινόμαυρων», θα αυξηθούν κλιμακωτά από τις 400.000 ευρώ στις 600.000.

Στο νέο συμβόλαιο του «Ζορό» θα υπάρχει και ειδική ρήτρα, για όσες ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Στην ΤΣΣΚΑ ο Μάρκ Γκονζάλες

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρκ Γκονζάλες καθώς οι Ρώσοι τα βρήκαν σε όλα με την Μπέτις και τα μόνα που μένουν είναι οι ανακοινώσεις.

Η Μπέτις τα βρήκε σε όλα με τους Ρώσους που θα δώσουν περίπου 6,5 εκ. ευρώ εκ των οποίων το 60% θα δοθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν σε δυο δόσεις (2010 και 2011).

Το συμβόλαιο του Αργεντινού περιλαμβάνει 750.000 ευρώ για κάθε χρόνο, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η χρονική του διάρκεια.

Ολυμπιακός Μπάσκετ:Υπέγραψε ο Λίνας Κλέιζα !


Ο Λίνας Κλέιζα πλέον είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός φόργουορντ συμφώνησε με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

UPDATE

Την υπογραφή του στο προσύμφωνο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό έβαλε ο Λίνας Κλέιζα που μπορεί πλέον να θεωρείται παίκτης των "ερυθρόλευκων".

Ο Λιθουανός επικύρωσε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας τη διετή συμφωνία του με την ομάδα του Πειραιά που θα του αποφέρει συνολικά 4 εκατομμύρια δολλάρια. Στο συμβόλαιο του δεν θα περιέχεται μπάι άουτ για να αγωνιστεί και πάλι στο ΝΒΑ.

O διεθνής άσος είναι με διαφορά ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ που θα αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός: Τρεις εβδομάδας εκτός ο Γ. Παπαδόπουλος


Ο νεαρός άσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες, λόγω της κάκωσης α΄ βαθμού που έχει υποστεί στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός των πλάνων του Κετσπάγια για την πρώτη αναμέτρηση εναντίον της Σέριφ, αλλά και την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με την ΑΕΚ!

Θέλει Τζιμπούρ η Μπάρι !

Τον επιθετικό της ΑΕΚ Ρεφίκ Τζιμπούρ έβαλε στο στόχαστρο της η Μπάρι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sportmediaset.it».

Η Ιταλική ομάδα φαίνεται πώς θέλει πολύ τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό του «δικέφαλου» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών έχουν γίνει ήδη επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους της "ένωσης" με τους αντίστοιχους της Μπάρι και τους εκπροσώπους του παίκτη.

Το ιταλικό δημοσιέυμα: «Ο ελληνικός σύλλογος δεν ταξιδεύει σε ήρεμα νερά από οικονομικής άποψης και είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει ακόμα και ως δανεικό με το δικαίωμα αγοράς του.

Πρόκειται για παίκτη περιοχής, γεννημένο το 1984, που αξίζει περίπου 4.000.000 ευρώ ενώ για τον παίκτη έχουν επίσης κινηθεί Φιορεντίνα και Αταλάντα».

Πάντως να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει ότι εκτός από την Μπάρι, ενδιαφέρον για την αγορά του Τζιμπούρ έχουν δείξει και οι Φιορεντίνα, Αταλάντα.