Τρίτη, Απριλίου 28, 2009

Ανακοινώθηκε ο Πάρντο από τον Ολυμπιακό


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Ραπίντ Βουκουρεστίου για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ούρκο Ραφαέλ Πάρντο με την μορφή δανεισμού, για έναν χρόνο, στον οποίο υπάρχει οψιόν αγοράς".

Ο Κάκος στον τελικό κυπέλλου


Ο Αναστάσιος Κάκος (ΣΔΠ Κέρκυρας) θα είναι ο διαιτητής του τελικού αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (20:30), ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Βοηθοί του θα είναι οι Δ. Μποζατζίδης-Α. Θανασακούδης (ΣΔΠ Θεσσαλονίκης), 4ος διαιτητής ο Μ. Κουκουλάκης (ΣΔΠ Ηρακλείου) και παρατηρητής διαιτησίας ο Β. Τεροβίτσας (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας).

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Πάρντο


Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Ούργκο Πάρντο, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου τους ορούς του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρώην πορτιέρο του Ηρακλή που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια.

Για ένα ακόμα χρόνο ο Νικοπολίδης


Το τυπικό μέρος απέμενε για την ολοκλήρωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αντώνη Νικοπολίδη και αυτό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ενημερώνοντας ότι ο τερματοφύλακας επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον πειραϊκό σύλλογο για ένα ακόμα χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για έναν χρόνο, με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Αντώνη Νικοπολίδη.