Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2008

Σε "καραντίνα" ο Γκούμας


Μετά την απολογία του Γιάννη Γκούμα στους Νίκο Πατέρα και Κώστα Αντωνίου σχετικά με όσα συνέβησαν με τον Τεν Κάτε, πριν το ματς στο Αλκαζάρ, η τιμωρία του ήταν αυστηρή. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ενημερώθηκε ότι θα προπονείται μόνος του με τον γυμναστή της ομάδας για ένα μήνα περίπου.

Παράλληλα, του επιβλήθηκε και το ανώτατο χρηματικό πρόστιμο βάση νόμου ΠΑΕ και ΔΕΚΕΠ (3% από τις ετήσιες απολαβές), ύψους 12000 ευρώ, λαμβάνοντας υπόψην τον ρόλο του αρχηγού της ομάδας.

Είπε το "ναι" ο Μπάγεβιτς


Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Οι μέτοχοι πήραν τις αποφάσεις τους και εκτός συγκλονιστικού πλέον απροόπτου, αύριο το μεσημέρι (19/11) θα έχουμε ανακοινώσεις για όλα τα θέματα. Πλέον ο Μπάγεβιτς θα πρέπει να θεωρείται ο... νέος τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έλαβε τις διαβεβαιώσεις που ζητούσε από τους μετόχους της Ένωσης, ενώ μίλησε και με τον μεγαλομέτοχο κ. Νοτιά, ο οποίος τον έπεισε να πει το τελικό "ναι". Στην επικοινωνία που είχε άλλωστε με τον Μανωλά, ο Μπάγεβιτς έλαβε εγγυήσεις ότι η διοίκηση θα σταθεί στο πλευρό του και θα τον θωρακίσει απόλυτα. Ωστόσο η δεδομένη πρόθεση των μετόχων να εξαλείψουν τις αντιδράσεις, δεν εξασφαλίζει ότι θα το καταφέρουν κιόλας.

Περισσότερα αργότερα...

Στιβ Σαβιντάν: Απο σκουπιδιάρης στην εθνική Γαλλίας


Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο επιθετικός της Καέν, Στιβ Σαβιντάν, κλήθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γαλλίας, για το επερχόμενο φιλικό κόντρα στην Ουρουγουάη.

Οι δηλώσεις του:
Το ότι είμαι στη λίστα της αποστολής είναι φυσικά καλό αλλά το πιο σημαντικό είναι να αδράξω την ευκαιρία. Εξαρτάται από εμένα να δείξω τις ικανότητές μου. Θέλω να δω πως θα πάει και σε τι επίπεδο βρίσκομαι, μιλώντας πάντα σε ποδοσφαιρικούς όρους. Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για μένα".

Ωστόσο η κλήση αλλά και η πιθανή συμμετοχή του στον αγώνα του "Σταντ Ντε Φρανς" την Τετάρτη, αναδεικνύει τον ποδοσφαιριστή Σαβιντάν και σε ένα είδος συμβόλου για τους ερασιτέχνες παίκτες. Και αυτό διότι η καριέρα του άσου της Καέν μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν ήταν.

Αγωνιζόμενος κυρίως σε συλλόγους της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, δεν ήταν λίγες οι φορές που έπρεπε να στρέψει αλλού το βλέμμα του και την προσοχή του προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Πότε ως σκουπιδιάρης και πότε ως μπάρμαν, ο Νταβίντ Σαβιντάν πάλεψε με νύχια και με δόντια ώστε να υποστηρίξει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα, προτού η καριέρα του πάρει την ανιούσα.

O Βασσάρας "σφυρίζει" στο "Καυτανζόγλειο"


Ο Κύρος Βασσάρας θα διευθύνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ηρακλή και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό στο "Καυτανζόγλειο".

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Γερμανάκος Μ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Π΄Χαραλάμπους Κ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Αναστόπουλος Δ. ΣΔΠ Αρκαδίας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Χαραλαμπίδης Ν. ΣΔΠ Καβάλας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Κούτρης Π. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Βασσάρας Κ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΒΟΗΘΟΣ Μποζατζίδης Δ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΒΟΗΘΟΣ Γενναίος Χ. ΣΔΠ Αθηνών

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τριτσώνης Σ. ΣΔΠ Αθηνών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Βέλλιος Α. ΣΔΠ Ξάνθης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπασταμάτης Κ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Καλαιτζίδης Χ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Γιαννουγλίδης Ε. ΣΔΠ Αθηνών

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Μάνταλος Σ. ΣΔΠ Αθηνών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Κουκούλας Γ. ΣΔΠ Λέσβου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ζωγράφος Χ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Ιωσηφόγλου Ν. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Γουργιώτης Σ. ΣΔΠ Φθιώτιδας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παππάς Α. ΣΔΠ Αθηνών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Παπαδάκος Σ. ΣΔΠ Λακωνίας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κωνσταντινέας Π. ΣΔΠ Μεσσηνίας

ΒΟΗΘΟΣ Σωτηρόπουλος Χ. ΣΔΠ Αχαίας

ΒΟΗΘΟΣ Τζαρίμας Σ. ΣΔΠ Αργολίδας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Λαμπρόπουλος Μ. ΣΔΠ Ηλείας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Κακλαμάνος Α. ΣΔΠ Αρκαδίας

ΟΦΗ-ΑΕΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ντάκος Μ. ΣΔΠ Ξάνθης

ΒΟΗΘΟΣ Σαραιδάρης Δ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΒΟΗΘΟΣ Νικολακόπουλος Α. ΣΔΠ Αθηνών

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Γιαννόπουλος Γ. ΣΔΠ Αθηνών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αμυγδαλής Γ. ΣΔΠ Σερρών

ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κουκουλάκης Μ. ΣΔΠ Ηρακλείου

ΒΟΗΘΟΣ Ακρίβος Χ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Βλάχος Κ. ΣΔΠ Γρεβενών

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Καστανίδης Γ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ντάουλας Δ. ΣΔΠ Αιτ/νίας

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σπάθας Η. ΣΔΠ Πειραιά

ΒΟΗΘΟΣ Φαντόπουλος Ν. ΣΔΠ Πειραιά

ΒΟΗΘΟΣ Παπαδόπουλος Κ. ΣΔΠ Κοζάνης

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Πολατιάν Λ. ΣΔΠ Πέλλας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Γιαννόπουλος Γ. ΣΔΠ Αθηνών

Φοβόταν τα τάκλιν ο Τζέραρντ (!)


Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, παραδέχτηκε πως μικρότερος φοβόταν να κάνει τάκλιν, για να μην αποκτήσει τη φήμη του... κακού παιδιού!

Είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους μέσους του κόσμου, με ηγετικά χαρίσματα και άψογη τεχνική κατάρτιση. Κι όμως κάποτε, όταν ξεκινούσε την καριέρα του, ο Τζέραρντ είχε τις φοβίες του. Ο Άγγλος σταρ χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές στα τέλη της δεκαετίας του '90 ως αμυντικός από τον Ζεράρ Ουγέ, αγωνιζόμενος στη δεξιά πλευρά.

Ο ενθουσιασμός των νιάτων, σε συνδυασμό με τον δυναμισμό του, τον έκαναν να ξεφεύγει αρκετές φορές από τα επιτρεπτά όρια και να πραγματοποιεί τάκλιν σκληρά και... ανόητα, όπως ο ίδιος τα χαρακτηρίζει. "Ήμουν κάπως θερμοκέφαλος! Έμπαινα μέσα σε ανόητες διεκδικήσεις και συχνά με απέβαλλαν. Αυτό με ανησυχούσε, γιατί δεν ήθελα να έχω τη φήμη του κακού παιδιού. Ξεκίνησα να φοβάμαι και από τότε δεν έκανα συχνά τάκλιν!", εξομολογήθηκε ο ηγέτης των "κόκκινων".