Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2008

Θεραπεία ο Ντομί, Καλύτερα ο «Τζόλε»


Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είχαν σήμερα ρεπό, όμως, τρεις παίκτες βρέθηκαν στου Ρέντη και έκαναν θεραπεία. Ανάμεσα τους και ο Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο δεξιό αστράγαλο και κινδυνεύει να τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση του Σαββάτου, με τον ΟΦΗ. Κάτι που αν τελικά συμβεί, δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον Ερνέστο Βαλβέρδε για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η κατάσταση του Γάλλου αμυντικού θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση (09:30) της Τετάρτης, η οποία και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Ντομί έπαθε διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική στο ματς με τον Πανσερραϊκό και πήγε σήμερα για θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων. Με δεδομένο ότι κόντρα στον ΟΦΗ θα απουσιάσει ο τραυματίας Λεονάρντο (πήγε και αυτός για θεραπεία), γίνεται αντιληπτό πως αν δεν μπορέσει και ο Ντομί, ο Βαλβέρδε θα πρέπει να βρει άλλη λύση.

Ο Ραούλ Μπράβο είναι μια επιλογή, όπως και οι Πάντος, Ζεβλάκοφ που στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί στη θέση του αριστερού μπακ, ίσως ακόμη και ο Τοροσίδης που παίζει στη συγκεκριμένη θέση στην Εθνική ομάδα. Τι σκοπεύει να κάνει πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα το ξέρουμε από την αυριανή προπόνηση, οπότε και ξεκινά, η προετοιμασία για το δύσκολο ματς στο Παγκρήτιο.

Καλύτερα ο «Τζόλε»

Ο τρίτος τραυματίας που πήγε για θεραπεία στου Ρέντη ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού που δεν έπαιξε με τον Πανσερραϊκό, λόγω τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο, νιώθει καλύτερα και δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Αν όλα πάνε καλά, ίσως ο Βαλβέρδε τον πάρει στην αποστολή για το Ηράκλειο.

Μιλάει ο Βαλβέρδε

Αύριο, μετά την ανοικτή προπόνηση και συγκεκριμένα στις 11:00, ο Βαλβέρδε θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όπως επισημάναμε από χθες, ο Ισπανός καθιερώνει σε εβδομαδιαία βάση την επαφή τους με τους εκπροσώπους του Τύπου και αναμένεται να τοποθετηθεί επί παντός επιστητού.

Την Πέμπτη το Δ.Σ του ερασιτέχνη

Στα του ερασιτέχνη και μετά την παραίτηση του Πέτρου Κόκκαλη, το απόγευμα (17:00) της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί έκτατο Δ.Σ. Αναμένεται να επικυρωθεί η παραίτηση του προέδρου και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του.

Τα ονόματα των Λιακουνάκου, Συγγελίδη ακούγονται, ενώ «παίζει» πάντα και αυτό του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Για να επιστρέψει πάντως, ο πρώην πρόεδρος πρέπει να προκηρυχθούν και πάλι εκλογές. Ακόμη πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που θα συμβεί μες το επόμενο διήμερο.

Γαστρεντερίτιδα ο Αλεξόπουλος, ειδικό πρόγραμμα για Σάχα, Τζιμπούρ, Μπλάνκο


Επιστροφή στις προπονήσεις είχε το πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΚ την Τρίτη το απόγευμα. Ο Γιώργος Δώνης δούλεψε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά με αυτούς που δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα την Κυριακή, οι οποίοι έκαναν ζέσταμα και βάρη στο γυμναστήριο.

Το πρόβλημα που προέκυψε αφορούσε στον Γιώργο Αλεξόπουλο, ο οποίος κόλλησε απ’ ότι φαίνεται τη γαστρεντερίτιδα από τον Βασίλη Πλιάτσικα, και έμεινε εκτός προπόνησης. Από εκεί και πέρα, ο Ισμαέλ Μπλάνκο ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε τρέξιμο και αποφόρτιση, όπως και οι Σεμπάστιαν Σάχα και Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός, μάλιστα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Πανιώνιο και θα ακολουθήσει για αρκετές μέρες ειδικό πρόγραμμα.

Πριν από την προπόνηση πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αγωνιστική χρονιά 2008-2009. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 10.30 και θα είναι ανοιχτή μόνο για τους δημοσιογράφους.

Μπλάνκο και Σκόκο στο aekshop 7

Το aekshop 7, Ηλιουπόλεως 105 στη Δάφνη, ανοίγει επίσημα τις πόρτες του αύριο Τετάρτη 24/9. O Ισμαέλ Μπλάνκο και ο Νάτσο Σκόκο θα βρίσκονται στο κατάστημα στις 20.00 για να συναντήσουν τους φίλους της ομάδας και να υπογράψουν πολλά αυτόγραφα. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στα εγκαίνια ενός ακόμη επίσημου καταστήματός της ομάδας μας.

Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός 0-6


Με τους Αντώνης Πετρόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόυπολο να λάμπουν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 6-0 του Αθηναϊκού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στον Βύρωνα. Οι δύο διεθνείς με την Ελπίδων άσοι του «τριφυλλιού» σημείωσαν από ένα χατ-τρικ, δείχνοντας στον απόντα προπονητή τους, ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Η αναμέτρηση αποτέλεσε ένα ξεμούδιασμα για τους «πράσινους», οι οποίοι, λόγω Μαντόνα, δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το σκορ άνοιξε ο Αντώνης Πετρόπουλος με σουτ στο 19’, για να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 26’ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 61’, μετά από συνδυασμό του με τον Σωτήρη Νίνη και κάπου εκεί μπήκε τέλος στον επιθετικό οίστρο του Πετρόπουλου, για να πιάσει δουλειά ο Λάζαρος...

Ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα, στο 73’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 5-0 με κεφαλιά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο 84’. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, αν ο Ροντρίγκο Σόουζα δεν έχανε σωρεία ευκαιριών.

Οι συνθέσεις:

Αθηναϊκός: Μπούγλας (46' Μπόμπολης), Σουπιώνης, Αντωνόπουλος (46' Κωστής), Μήλιος (46' Ακριτίδης), Σπυρόπουλος, Μπελέρης (46' Τσίτσας), Παναγόπουλος (46' Κατσόγιαννος), Καρποντίνης (46' Πλίγκος), Σακελλαρίου (46' Μπίτιλης), Σταύρου (46' Μπεξής), Ρήγας (46' Δεμπεγιώτης).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Ρουκάβινα (60' Σάμιος), Νίνης, Γκούμας (67' Παντίδος) , Σόουζα (76' Φελέκης), Σιόντης, Ροντρίγκεζ (76' Βλάχος), Χριστοδουλοπουλος, Τζιόλης (78' Φέτσης), Πετρόπουλος, Νίλσον.

Νίνης: Μακάρι να εκπληρώσω τις προσδοκίες του κόσμου


Τη χαρά του για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις μία ώρα πριν την έναρξη του φιλικού του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αθηναϊκό, ευχαριστώντας τους δύο εκπροσώπους του και ευχόμενος να εκπληρώσεις τις προσδοκίες του κόσμου προς το πρόσωπό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο μου συμβόλαιο. Μου το είχε πει εδώ και καιρό η ομάδα, είχαμε συμφωνήσει, απλώς έμεναν κάποια διαδικαστικά θέματα. Με βοήθησαν και τους ευχαριστώ γι'αυτό, οι εκπρόσωποί μου κ.κ. Ευαγελόπουλος και Παθιακάκης. Είναι μια ικανοποίηση για μένα και ένα μικρό δείγμα για το τι θα ακολουθήσει», επισήμανε ο πιτσιρικάς του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε:

«Το ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα. Μακάρι να εκπληρώσω τις προσδοκίες των φιλάθλων. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να πάει ψηλότερα η ομάδα. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να εκπληρώσει τους στόχους του στο πρωτάθλημα και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη».


Πήρε 5.000 εισιτήρια ο Ολυμπιακός


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Παγκρήτιο Στάδιο η σύσκεψη ανάμεσα στις ΠΑΕ ΟΦΗ κι Ολυμπιακός και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, για τα μέτρα αστυνόμευσης του σαββατιάτικου ματς.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να δοθούν 5.000 εισιτήρια στον Ολυμπιακό, για τις Θύρες 4, 5, 6, και 7. Οι Θύρες 3, 8, 9, θα είναι κενές για λόγους ασφαλείας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διαθέσει με αποκλειστική της ευθύνη τα εισιτήρια που έχει πάρει, ενώ όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά.

Υπέγραψε ο Νίνης !


Τη συνεργασία του μέχρι το 2012 με τον Παναθηναϊκό επέκτεινε ο Σωτήρης Νίνης! Ο νεαρός άσος βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι, με τον εκπρόσωπό του Γιάννη Ευαγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο, με αυξημένες κατά... 600% αποδοχές!

O Πολατιάν στην Τούμπα, ο Μαζαράκος στο Ηράκλειο

Ο Λάζαρος Πολατιάν του συνδέσμου Πέλλας θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Super League που θα διεξαχθεί στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Στο "Παγκρήτιο" και την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Μαζαράκος του συνδέσμου Άρτας ενώ στη Νέα Σμύρνη και τον άλλο σημαντικό αγώνα της ημέρας ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Σταυρίδης του συνδέσμου Πιερίας.

Πράσινος... για πάντα


Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή την ώρα ο Σωτήρης Νίνης, μαζί με τον εκπρόσωπό του, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Ο 18χρονος άσος τα έχει βρει σε όλο με την ομάδα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους (για τέσσερα χρόνια), με αυξημένες αποδοχές.

Η ικανοποίηση του Λεντέσμα

Ικανοποιημένος από την πορεία της Σαν Λορέντσο εμφανίστηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Κριστιάν Λεντέσμα.

Ο 29χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα "κοράκια" και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως η Σαν Λορέντσο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (5-1-1).

"Η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά και έχουμε βρει ρυθμό.

Ακολουθούν πολλά δύσκολα παιχνίδια. Διαθέτουμε καλούς ποοδοσφαιριστές. Επίσης αμυνόμαστε σωστά και παίζουμε με καθαρό μυαλό" τόνισε χαρακτηριστικά, ο Κριστιάν Λεντέσμα.

«Όργια του Γκαλέτι στην Ελλάδα», γράφουν στην Αργεντινή. Είδηση στη Βραζιλία το γκολ Ντιόγκο!


Χαρακτηριστικά, η «La Nacion», αναφέρει: «Όργια του Γκαλέτι στην Ελλάδα. Σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έδειξε ότι αποτελεί το νούμερο ένα όνομα στην πατρίδα του. Πέρτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, αφού έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα».
Αντίστοιχα, η «Ole» αναφέρει σε ρεπορτάζ της: «Για ακόμη μια φορά ο Γκαλέτι άφησε τα διαπιστευτήριά του στην Ελλάδα. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και κατά γενική ομολογία ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Θετική ήταν και η παρουσία του Φερνάντο Μπελούτσι, που έφτιαξε ένα γκολ».

Έκτακτο για Ντιόγκο

Να που συνέβη κι αυτό! Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Jovem Pan» διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματός του χθες το πρωί, για να μεταδώσει ότι ο Ντιόγκο πέτυχε γκολ! Την ώρα που στον «αέρα» της συχνότητας παιζόταν μουσική, ο εκφωνητής ζήτησε συγνώμη και έκανε σύνδεση με κάποιον δημοσιογράφο που είπε: «Συγνώμη για την παρέμβαση. Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους ακροατές ότι ο Ντιόγκο σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την ανταπόκριση από την Ελλάδα, ήταν ένα όμορφο γκολ, που «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας, εναντίον ενός επαρχιακού συλλόγου»!

Επέστρεψε στα γήπεδα ο Ρονάλντο!


Επτά μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στο ματς Μίλαν-Λιβόρνο και περίπου τρεις ξαναμπεί σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς φορώντας τη φανέλα κάποιας ομάδας, ο Ρονάλντο επέστρεψε στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε προπόνηση με μπάλα, ενώ πήρε μέρος και σε μίνι παιχνίδι με τους νέους της Φλαμένγκο, ομάδα που τον έχει στηρίξει το τελευταίο διάστημα που κάνει την αποθεραπεία του.

Το μπαλόνι που τρόμαξε τον Φέργκιουσον


Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σπανίως χάνει την ψυχραιμία του. Και όμως ένα μπαλόνι στάθηκε αρκετό για να τρομοκρατηθεί κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" που έληξε 1-1.

Το γκολ του Καλού στο 79΄ βάρυνε ακόμη το κλίμα στον πάγκο των "μπέμπηδων", το οποίο είχε διαταραχθεί λίγα λεπτά νωρίτερα για ασήμαντη αφορμή.

Ο βοηθός του πολυνίκη τεχνικού και παλιά δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικ Φίλαν ανεπαίσθητα έσκασε ένα μπαλόνι σε απόσταση αναπνοής από τον "γερόλυκο" προπονητή.

Ο κρότος που προκλήθηκε τρόμαξε τον Φέργκιουσον (και όχι μόνο) που παρακολουθούσε με μεγάλη προσήλωση τον αγώνα προκαλώντας γέλιο με την στιγμιαία αντίδραση έκπληξης και φόβου.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αστειευόμενος δήλωσε: "Θα ευχόμουν να το έσκαγε πάνω από το κεφάλι του Ράιλι (σ.σ.:διαιτητής) προκειμένου να ξυπνούσε".

Μουντιάλ 2010: Zακούμι, η μασκότ της Ν.Αφρικής!

Mπορεί να απέχουμε 625... ημέρες από την πρώτη σέντρα στο Μουντιάλ του 2010, όμως οι διοργανωτές βρίσκονται ήδη σε φουλ ρυθμούς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, παρουσιάστηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ η επίσημη μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που είναι μία λεοπάρδαλη με πράσινα μαλλιά και η οποία θα ονομάζεται Ζακούμι.

Το όνομα αυτό δεν είναι τυχαία, καθώς η συλλαβή ZA συμβολίζει την Νότια Αφρική, ενώ το πρόθεμα KUMI σημαίνει 10 (αναφέρεται φυσικά στο έτος διεξαγωγής της διοργάνωσης).

"Ο Ζακούμι αντιπροσωπεύει τον κόσμο και το πνεύμα της Νότιας Αφρικής και ενσαρκώνει την αναγκαιότητα του Μουντιάλ 2010", τόνισε ο γενικός γραμματέας της FIFA, Βάλκε.











Βαλβέρδε: "Θέλω να μείνω πολλά χρόνια"


Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Βάσκος προπονητής κατέθεσε τις απόψεις του για το νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον, συζητώντας με συμπατριώτη του που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ένω έκανε και κρίσεις για αρκετούς παίκτες της ομάδας.

"Μου έχουν φερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο", είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συνέχισε: "Η αλήθεια είναι ότι μου έδειξαν και εξακολουθούν να μου δείχνουν εμπιστοσύνη και με κάνουν να αισθάνομαι καλύτερα.

Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να είσαι μακριά από τη χώρα σου και δίχως την οικογένειά σου. Όμως, στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν και πρέπει να είσαι έτοιμος.

Μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια δουλεύοντας στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες ζωής για τη δουλειά μου, μόνο που με δυσκολεύει λίγο η κίνηση...


Όταν έγινε η πρόταση του Ολυμπιακού χρειάστηκε να τη σκεφτώ πολύ. Μίλησα με τους συνεργάτες μου, ζήτησα και έμαθα πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, ζήτησα να δω ποιά είναι τα σχέδιά του, το όραμά του και τελικά πείστηκα. Και τώρα, λίγους μήνες μετά την απόφαση αυτή, πιστεύω ότι έκανα το σωστό".

"Δεν τελείωσε η Ευρώπη για εμάς"
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε και το κεφάλαιο "Τσάμπιονς Λιγκ", και συγκεκριμένα τον αποκλεισμό των νταμπλούχων Ελλάδας από τη φάση των ομίλων για πρώτη φορά μετά από 11 συνεχόμενες παρουσίες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, φέρνοντας στο μυαλό του μία παλιά του... κόντρα με την Ανόρθωση.

"Όταν αγωνιζόμουν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο κληρωθήκαμε να παίξουμε με την Ανόρθωση. Ήταν το 1994 για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Στην Κύπρο είχαμε ηττηθεί με σκορ 2-0 και στον επαναληπτικό στο "Σαν Μαμές" καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτά τα δύο παιχνίδια λοιπόν, μου έρχονταν συνέχεια στο μυαλό, το διάστημα που ήταν οι αναμετρήσεις μας με την κυπριακή ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όμως η Ευρώπη δεν τελείωσε για εμάς και το UEFA είναι μία μεγάλη διοργάνωση, που γνωρίζω καλά και θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε".

Ο πρώην τεχνικός των Αθλέτικ Μπιλμπάο και Εσπανιόλ "ακτινογράφησε" επίσης ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στους "ερυθρολεύκους", για τους οποίους δείχνει να έχει άριστη εντύπωση από τη μέχρι τώρα παρουσία τους.

Στάζει μέλι για "Τζόλε", Γκαλέτι, "Ιέρο"
"Ο Τζόρτζεβιτς είναι ένας πραγματικά πολύ μεγάλος παίκτης με άψογη τεχνική και πολύ μυαλό. Δεν έχω συναντήσει πολλούς παίκτες με τέτοια αντίληψη και αντίδραση στο παιχνίδι. Όμως λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του δεν μπορώ να στηριχτώ αποκλειστικά και μόνο στην παρουσία του.

Εξάλλου τα παιχνίδια είναι τόσα πολλά που χρειάζεται οι παίκτες να ξεκουράζονται", τόνισε αναφορικά με τον αρχηγό των Πειραιωτών, ενώ έκανε ειδική μνεία για τους Γκαλέτι, Στολτίδη και Κυριάκο Παπαδόπουλο.

"Ο Γκαλέτι είναι πραγματικά, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ο ποιοτικότερος παίκτης που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Με έχει εντυπωσιάσει, είναι από εκείνους τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι.

Ο Στολτίδης είναι ένας παίκτης-εργαλείο με πάρα πολλές δυνατότητες. Θα ευχόμουν να ήταν σήμερα σε ηλικία 29 ετών να είχα τη δυνατότητα να δουλέψουμε περισσότερα χρόνια μαζί. Περιμένω να μας βοηθήσει, όπως κάνει και τώρα, και στηρίζω πολλά στην παρουσία του.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα παιδί-θαύμα του ποδοσφαίρου. Έχει πολλές δυνατότητες και στοιχεία, όμως σε τέτοιους παίκτες χρειάζεται να έχεις μία ιδιαίτερη συμπεριφορά γιατί είναι πιθανό να πάρουν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που περιμένεις και δείχνουν.

Δεν μπορώ να τον συμπεριλάβω συνεχώς στην πρώτη ομάδα, καθώς είναι ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία, όμως σίγουρα θα έχει τις ευκαιρίες που πρέπει".

Ο Ερνέστο Βαλβέδε έκανε επίσης αναφορά για τον Ντιόγκο ("πρόκειται για έναν παίκτη που πολλοί προπονητές θα ήθελαν να τον έχουν στην ενδεκάδα τους") αλλά και τον Μενδρινό ("είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση, θράσος κυρίως για τα σουτ που επιχειρεί, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να γίνει παίκτης της ενδεκάδας του Ολυμπιακού"), ενώ δεν έκρυψε πως παρακολουθεί την πορεία του Κριστιάν Λεντέσμα στη Σαν Λορέντσο.