Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2009

Κύπελλο hellas online:Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0


Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Hellas On Line, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, προκρίθηκε ο Ολυμπιακός νικώντας με 2-0 τον ΠΑΟΚ στην παράταση στο «Καραϊσκάκη».

Άλλαξε τη ροή του αγώνα υπέρ των «ερυθρολεύκων», μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος φορ έδωσε με την είσοδό του ένα στήριγμα στον Ντιόγο, που άνοιξε το σκορ στο 46’, ενώ πέτυχε στο 110’ με κεφαλιά το 2-0 σφραγίζοντας την πρόκριση. Κατέρρευσε στην επανάληψη ο «Δικέφαλος του Βορρά», που στο 72’ και το 80’ έχασε Κοντρέρας και Ίβιτς που αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Λεονάρντο (98’ Όσκαρ), Πάντος, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου (46’ Ντάρμπισαϊρ), Ντουντού, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (88’ Μήτρογλου), Μπελούτσι, Ντιόγο.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ (70’ Μπακαγιόκο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σορλέν, Βερόν (76’ Μπισέρα), Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς (84’ Κωνσταντινίδης).

Τα γκολ του αγώνα
1-0


2-0

Κύπελλο hellas online:Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 2-3


Ντροπιαστική ήττα αποκλεισμό δέχθηκε ο Παναθηναϊκός μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Πανσερραϊκό με 3-2 και τέθηκε εκτός του κυπέλλου Ελλάδος! Οι παίκτες του Ούγκο Μπρος προηγήθηκαν με 3-0(1) στο 71’ ενώ οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν με σε 3-2 εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από τους φιλάθλους τους.

ο σκορ άνοιξε στο 23’ ο Μπαϊκαρά, για να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσεχ να ευστοχήσει απ’το σημείο του πέναλτι (56’). Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η τύχη τους είχε γυρίσει την πλάτη. Στο 38’ και 41’ τα σουτ των Χριστοδουλόπουλου και Γκάμπριελ κατέληξαν στο δοκάρι του Ίλιτς. Στην επανάληψη αντί να μειώσουν δέχτηκαν και τρίτο τέρμα, πάλι από τον Τσεχ στο 71’. Τα δύο γκολ για το «τριφύλλι» ήρθαν από τον εξαιρετικό σήμερα, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ (75’) και σουτ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Στην επόμενη φάση, η ομάδα του Ούγκο Μπρος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα (59' Μουν), Γκάμπριελ, Βαβζίνιακ, Σπυρόπουλος, Γκούμας, Σιμάο (40' Ρουκάβινα), Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος (65' Σαλπιγγίδης), Κλέιτον

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ούγκο Μπρος): Ίλιτς, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος, Ζουντί (67' Γεωργιάδης), Πιπίνης, Κωνσταντινίδης, Παπάζογλου, Μούταβτσίτς, Μπαικαρά (87' Σιάκκας), Διγκόζης, Τσεχ (74' Μπράιτ)

Τα γκολ του αγώνα:
0-1


0-2


0-3


1-3


2-3

Kύπελλο: Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 1-0


Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αστέρας Τρίπολης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη ρεβάνς με τον Πανιώνιο, οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0, ίδιο σκορ με το οποίο είχαν κερδίσει και στη Νέα Σμύρνη, χάρη στο γκολ του Μπαστία στο 35.

Αστέρας Τρίπολης (Κωστένογλου): Αναστασόπουλος (64' Αμπάρης), Φυτανίδης, Ψωμάς, Λαζαρίδης, Ουριμπαρί, Εστέβες (58' Φλάβιο), Καρντόσο, Ρόκας (46' Μαρσελάο), Μπαστία, Φιλομένο, Καούνος.

Πανιώνιος (Σταματόπουλος): Κρέσιτς, Σκούφαλης, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Λάνγκαμπ (46' Άντερσον), Νικολάου (76' Γουνδουλάκης), Κουμορτζί, Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ, Λουρένσο (73' Ντελούρα), Κουτσόπουλος.