Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

Στην Εθνική Πορτογαλίας ο Εντίνιο


Την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας θα έχει ο Εντίνιο, καθώς ο Κάρλος Κεϊρόζ συμπεριέλαβε τον επιθετικό της ΑΕΚ, στην αποστολή για τις αναμετρήσεις με την Σουηδία και την Νότια Αφρική.

Ο 26χρονος άσος που υπήρξε διεθνής με τις ελπίδες της Πορτογαλίας, θα ενισχύσει τους Ιβηρες στον εντός έδρας (σ.σ. στο Πόρτο) αγώνα με την Σουηδία, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, αλλά και στην φιλική αναμέτρηση της 31ης Μαρτίου με την Νότια Αφρική, που θα γίνει στην Λωζάνη.

"Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου το βράδυ της Κυριακής, είδα πως είχα πολλά τηλεφωνήματα. Όταν το έμαθα ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν έχω λόγια. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αυτή η κλήση δείχνει πως με εμπιστεύονται. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για μένα, αλλά έτοιμος να βοηθήσω", δήλωσε σε πορτογαλική ιστοσελίδα.

Παναθηναϊκός:Πρόστιμο 15,000 σε κάθε ποδοσφαιριστή


Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση θέλοντας να… ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές της, επέβαλε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ σε κάθε παίκτη.

Η ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν απλώς η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής στο "πράσινο" στρατόπεδο. Το πρόστιμο των 15.000 ευρώ σε κάθε παίκτη, αφορά και στις τραγικές εμφανίσεις με Πανσερραϊκό και Θρασύβουλο, που απογοήτευσαν τη διοίκηση της ομάδας.

Ολυμπιακός: Γιόρτασαν τον τίτλο στον Ρέμο !


Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 12ο πρωτάθλημα των τελευταίων 13ων ετών και οι ποδοσφαιριστές, μαζί με το προπονητικό τιμ, διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο, δίνοντας νέο ραντεβού στο παιχνίδι με τη Λάρισα, εκεί όπου θα τιμηθεί και ο σπουδαίος Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Αποθέωση και στου Ρέντη.

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα του Ολυμπιακού, να γιορτάζει ακόμα ένα πρωτάθλημα, αλλά κάθε χρονιά φαίνεται σα να είναι και η πρώτη. Αυτό φανέρωσαν οι κινήσεις των παικτών της ομάδας, στο νυκτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν μέχρι τις δύο το πρωί, αλλά και στου Ρέντη, παρουσία λιγοστών φίλων των Πειραιωτών.

Κλασικά, εκείνοι που… έσυραν το χορό, ήταν για ακόμα μία φορά, οι Λατίνοι. Γκαλέτι, Ντουντού, Ντιόγο, Μπελούτσι και Λέτο, παρουσιάστηκαν ιδιαιτέρως ένθερμοι και γνώρισαν την αποθέωση του κόσμου στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος.

Εκδηλωτικός ήταν και ο αρχηγός, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που με αίσθηση χιούμορ, δήλωσε πως: "Για να λέτε ότι έχω βαρεθεί τις κούπες, κάτι θα ξέρετε. Βάλτε περσινή μου δήλωση, από τη στιγμή που κάθε χρόνο το παίρνουμε εμείς…". Τα γεγονότα απολάμβαναν και οι πιτσιρικάδες, Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος και Μήτρογλου.

Κόντρα στη Λάρισα, αναμένεται να γίνει η φιέστα των πρωταθλητών και να τιμηθεί ο σπουδαίος Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που ίσως συνεχίσει να προσφέρει από άλλο πόστο τις υπηρεσίες του, σε ένα σύλλογο που αγάπησε πολύ κι ας βρίσκεται στην Ελλάδα μόλις δύο χρόνια.

Πλέον, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει το μυαλό των παικτών του, στο Κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου η κατάκτηση του θεσμού κρίνεται απαραίτητη. Ο Βάσκος τεχνικός πήρε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την Αμερική και το Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος εμφανίζεται πανευτυχής με τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού.