Σάββατο, Ιουνίου 28, 2008

ΠΑΟ: «Βόμβα» από το NBA


Με παίκτη-θρύλο του NBA φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία ο Παναθηναϊκός, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «eurobasket.com».

"Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τεράστιο όνομα από το ΝΒΑ, μια μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο και αφορά όνομα μεγαλύτερο από εκείνο του Ντομινίκ Γουίλκινς, ο οποίος είχε έρθει στην ομάδα πριν 12 χρόνια.

Ο παίκτης είναι 32 ετών κι έχει 10 άκρως παραγωγικές χρονιές στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών με διψήφια στατιστικά σε πόντους και ριμπάουντ" αναφέρει το κείμενο

Επέστρεψε Ροζάριο ο Έκι Γκονζάλες


Στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επέστρεψε ο Έκι Γκονζάλες. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, που έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους "πράσινους", υπέγραψε στη Ροζάριο Σεντράλ, από την οποία τον είχε αποκτήσει το "τριφύλλι".

Κατσουράνης: "Θέλω να φύγω"


Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπενφίκα γνωστοποίησε μέσω της εφημερίδας "Abola" ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής μέσος ενημέρωσε τους ανθρώπους των "αετών" πως θέλει να περάσει την πόρτα εξόδου, ενώ ξεκαθάρισε πως αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα είναι μόνο για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Και Παναθηνικός για τον Αβραάμ !


Μετά τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Όπως προκύπτει από την Θεσσαλονίκη, το «τριφύλλι» έχει καταθέσει στον Αρη πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ αλλά απέχει αρκετά από αυτά που ζητά ο Άρης για να τον παραχωρήσει (4 εκατ).

Απέκτησε "πακέτο" τους Λάμπαρντ-Κουαρέσμα η Ίντερ !


Όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής (27/6) το έγκυρο γαλλικό περιοδικό "France Football", ο Φρανκ Λάμπαρντ εγκαταλείπει την Τσέλσι μετά από επτά χρόνια παραμονής στο "Στάμφορντ Μπριτζ", καθώς τα βρήκε σε όλα με την Ίντερ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.Η Ίντερ θα καταβάλλει στην Τσέλσι περίπου 13 εκ.ευρώ και ο παίκτης θα αμοίβεται πλέον με 7,3 εκ.ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής "A Bola", η Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα, με τους "νερατσούρι" να καταβάλλουν στους "δράκους" το ποσό των 35 εκ.ευρώ συν έναν εκ των Σουάζο ή Πελέ, ενώ ο Πορτογάλος διεθνής χαφ θα εισπράττει για κάθε χρόνο συμβολαίου με τους Μιλάνεζους το ποσό των 5 εκ.ευρώ.

Ντοπέ 11 Βούλγαροι αρσιβαρίστες!

Έντεκα Βούλγαροι αρσιβαρίστες κατηγορήθηκαν για χρήση απαγορευμένων ουσιών ύστερα από ξαφνικό έλεγχο στις 8 Ιουνίου.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί θετικό και το δεύτερο τεστ των έντεκα αθλητών, η ανάλυση του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, οι έντεκα απειλούνται με αυστηρή τιμωρία από τη διεθνή ομοσπονδία.

Αυτό θα έχει ως συνέπεια να "αποκεφαλιστεί" στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου η συμμετοχή της Βουλγαρίας, η οποία έχει παραδοσιακά ισχυρή θέση στην άρση βαρών.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου σήμερα στη Σόφια ο πρόεδρος της βουλγαρικής ένωσης άρσης βαρών, Αντόν Κοτζαμπάσεφ, και ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Πλάμεν Ασπαρούχοφ, υποστήριξαν ότι πρόκειται για σαμποτάζ των πολύχρονων προσπαθειών των Βούλγαρων αρσιβαριστών για καλή παρουσία στην Ολυμπιάδα στην Κίνα.

Οι ίδιοι εξήγησαν ότι πιστεύουν κάτι τέτοιο επειδή η ουσία "dianabol", η οποία φέρεται να εντοπίστηκε στον οργανισμό των Βούλγαρων αθλητών, εδώ και δέκα χρόνια, τουλάχιστον, δεν χρησιμοποιείται πουθενά στον πλανήτη.

Η ηγεσία της Βουλγαρικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα συζητήσει το σκάνδαλο ντόπινγκ σε έκτακτη συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Ιουνίου.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΝΤΛΕΡ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ Ο ΜΑΡΚΟΣ !


Έναν Μάρκο Παγδατή από τα παλιά παρακολουθούμε στο φημισμένο τουρνουά του Γουίμπλεντον. Χωρίς να χρειαστεί να δώσει το 100% των δυνάμεων του, ο Κύπριος τενίστας ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Γερμανού Σιμόν Στάντλερ με 3-0 σετ μέσα σε 1 ώρα και 59 λεπτά και έκλεισε θέση στη φάση των "16" του Γουίμπλεντον.

Στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον ο Μάρκος Παγδατής θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Φελισιάνο Λόπεθ από την Ισπανία, ο οποίος κέρδισε το απόγευμα της Παρασκευής με 3-1 σετ τον Αμερικανό Μπόμπι Ρέινολντς.