Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2009

Super League: Αποτελέσματα Κυριακής


Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-0

Τη δεύτερη ήττα του γνώρισε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. Με γκολ του Κουτσιανικούλη στο 22' ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής με 1-0 στο Παγκρήτιο, αποτέλεσμα που σε πολύ μεγάλο βαθμό εξασφαλίζει στους Κρητικούς την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1

Σε ένα πολύ κακό από πλευράς ποιότητας παιχνίδι, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε ο Μαϊστόροβιτς στο 86ο λεπτό.

Λάρισα-Άρης 1-1

Δύο πέναλτι έκριναν τον αγώνα Λάρισα - Άρης (1-1) στο Αλκαζάρ. Ο Ζουράφσκι στο 77' άνοιξε στο σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Κόκε ισοφάρισε στο 88', με αποτέλεσμα η μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, να παραμένει ανοιχτή για τους δύο αντιπάλους.

Θρασύβουλος-Πανθρακικός 0-2

Ο Πανθρακικός "έσπρωξε" τον Θρασύβουλο πιο κοντά στο "γκρεμό" της Β' Εθνικής, καθώς νίκησε μέσα στην Φυλή με 2-0. Η ομάδας της Θράκης πήρε τη νίκη χάρη στο πέναλτι του Ριέρα στο 76ο λεπτό και το αυτογκόλ του Μαυρογενίδη στο 87'.

Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός 1-0

Σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία έκανε ο Πανσερραϊκός που επιβλήθηκε εντός έδρας του Λεβαδειακού με 1-0 χάρις στο γκολ του Μιλένκοβιτς στο 66'.