Παρασκευή, Αυγούστου 08, 2008

Νίκη (1-0) της ΑΕΚ επί της Μπόλτον στα επίσημα αποκαλυπτήρια


Μπορεί η απόδοσή της να μην κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, ωστόσο η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό της, επικρατώντας με 1-0 της Μπόλτον στο ΟΑΚΑ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Περπαρίμ Χετεμάι (17’), με καταπληκτικό αριστερό σουτ από τα 25 μέτρα, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΑΕΚ: Σάχα, Ράμος (78’ Καφές), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος (82’ Γκέντσογλου), Χουανφράν (78’ Κουτρουμάνος), Ρίκκα (62’ Πλιάτσικας), Χετεμάι (78’ Γεωργέας), Ριβάλντο (62’ Λαγός), Σκόκο (78’ Μπερνς), Ζορμπάς (62’ Ταχτσίδης), Παυλής (46’ Μπλάνκο).

Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Α. Ο’Μπράιαν (81’ Μουσταφά), Σάμουελ, Νόλαν (81’ Τζεμαϊλί), Κάχιλ, Σιτού, Ντέιβις (60’ Γκάρντνερ), Μουάμπα (67’ Κοέν), Γ.Ο’Μπράιεν, Ομπαντέι (22' Στέινσον), Τέιλορ (60’ Βαζ Τε).

Φιλική νίκη 2-1 ο ΠΑΟ τον Ατρόμητο !


Την ευκαιρία να κάνει ουκ ολίγα πειράματα σε πρόσωπα και θέσεις, είχε ο Χενκ Τεν Κάτε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που αποτέλεσε και το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία για το γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 των «κυανόλευκων» στο Περιστέρι, χάρη στα γκολ των Τζιόλη (13΄) και Μάντζιου (76΄), ενώ μείωσε για τους γηπεδούχους ο Νικολόπουλος (77΄). Θετικοί στο ντεμπούτο τους με το «τριφύλλι» οι Μελίσσης και Σόουζα, πολύ καλή εμφάνιση από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Β. Βούζας): Μιχαηλίδης (72’ Καραγκιολίδης), Ιωάννου, Μπρίτο, Μαρίνος, Φαβάλι (75’ Παπαγεωργίου), Περόνε (75’ Νικολόπουλος), Μελισσάς (68’ Βάσι), Ολιβέιρα, Μασάρα (64’ Κατεμης), Κόρμπος (55’ Ρόβας), Καραλής (46’ Τρέχο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χεν Τεν Κάτε): Μάλαρτζ, Μελίσσης, Σιόντης (82’ Παντίδος), Γκάμπριελ (63’ Πετρόπουλος), Δημούτσος (46’ Μάντζιος), Ζιλμπέρτο Σίλβα (63’ Σάμιος), Τζιόλης, Καραγκούνης (76’ Ν’Ντόι), Ίβανσιτς, Κλέιτον (68’ Ρουκάβινα), Ροντρίγκο Σόουζα.

Θετικός σε ντόπινγκ ο Γκούσης


Έγινε γνωστό το όνομα του Έλληνα αθλητή στίβου, δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ. Αυτός είναι ο Τάσος Γκούσης, που βρισκόταν μαζί με την αποστολή της ομάδας στίβου στο Φουκούι της Ιαπωνίας, κάνοντας προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Η ουσία Μ3 (μεθυλτριενολόνη) που είχε ανιχνευθεί στους έντεκα Έλληνες αρσιβαρίστες, βρέθηκε στον οργανισμό του αθλητή. «Είμαι αθώος και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Δεν είμαι βλάκας να κάνω χρήση απαγορευμένων ουσιών λίγες μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο Τάσος Γκούσης.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε...

















Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε... Σε μία φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στη "Φωλιά του Πουλιού", κηρύχθηκε και επίσημα η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Υπέροχα χορευτικά, μαγικά σκηνικά, πολύχρωμες ενδυμασίες και πάνω απ' όλα Ολυμπιακό Πνεύμα. Ομολογουμένως μία άκρως εντυπωσιακή τελετή έναρξης, που συνεπήρε τους 91.000 θεατές που κατέκλυσαν το Ολυμπιακό Στάδιο της κινεζικής πρωτεύουσας, αλλά και τα δισεκατομμύρια των τηλεθεατών που την παρακολούθησαν απ΄όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.



H EIΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ