Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

"Με 1 εκ. ευρώ, πάρτε την αφίσα": Ο Εργοτέλης για Κουτσιανικούλη


Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για το Βασίλη Κουτσιανικούλη του Εργοτέλη, αλλά θα πρέπει να πληρώσει αρκετά παραπάνω, από τα 800.000 ευρώ που ακούγεται πως θα προσφέρει στους Κρητικούς, οι οποίοι ξεκαθάρισαν, πως με 1 εκατομμύριο ευρώ, πουλάνε μόνο την αφίσα του νεαρού άσου…

Μιλώντας στην εφημερίδα "SportDay", ένας εκ των μεγαλομετόχων, ο Νίκος Τζώρτζογλου, ξεκαθάρισε πως απαιτούνται αρκετά χρήματα για την παραχώρηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: "Με ένα εκατομμύριο, όποιος ενδιαφέρεται για τον Κουτσιανικούλη, μπορεί να πάρει μόνο την αφίσα του"!

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας ή κάποια άλλη ελληνική ομάδα, απάντησε: "Όχι, πρόταση δεν υπάρχει. Ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά προσφορά δεν υπάρχει από κανέναν σύλλογο".

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που ο Κουτσιανικούλης έχει όλα τα φόντα για να γίνει, υπό τις οδηγίες ενός έμπειρου προπονητή, ακόμα καλύτερος και το βασικό του… όπλο, η ταχύτητα, είναι εκείνη που έχει συναρπάσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει εισηγηθεί απόκτηση δίχως δεύτερη σκέψη.

Πατέρας: "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή"


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στην ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε, παραμένει κανονικά στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, έχει διαταραχθεί ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα και ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Πατέρας, θέλησε με δηλώσεις του να βάλει ένα τέλος στις όποιες φήμες, που ήθελαν τον προπονητή, Χενκ τεν Κάτε, να αποτελεί σύντομα παρελθόν από τον πάγκο των πρασίνων.

"Ο προπονητής έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι υπάρχει θέμα προπονητή. Με βεβαιότητα λέω, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα!", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportDay".

Ο σχεδιασμός της νέας περιόδου ξεκίνησε, μετά και τη συνάντηση των δύο πλευρών και πλέον όλα παίρνουν το δρόμο τους. Η έξοδος στο Champions League της επόμενης περιόδου κρίνεται απαραίτητη, κάτι που εξήγησε ο Νίκος Πατέρας στον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος από τη μεριά του, θέλησε να γνωστοποιήσει πως επιθυμεί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Τέλος, όσον αφορά στις πιθανότητες απόκτησης ενός εκ των Σεϊταρίδη και Κατσουράνη, να σημειώσουμε πως και οι δύο επιθυμούν παραμονή τους στο εξωτερικό, από τη στιγμή που πιστεύουν πως έχουν πολλά χρόνια καλής μπάλας μπροστά τους. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τους "πλησιάσει", αλλά μόνο εύκολο δεν είναι να τους πείσει για επαναπατρισμό…