Κυριακή, Ιουλίου 13, 2008

Επέστρεψαν από το Σέεφελντ οι «ερυθρόλευκοι»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής και μετά από περίπου δύο εβδομάδες προπονήσεων στο Σέεφελντ της Αυστρίας η αποστολή του Ολυμπιακού. Κανείς από τους ποδοσφαιριστές, αλλά ούτε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους

Οι «ερυθρόλευκοι», που ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, θα ξεκουραστούν τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί (08.00) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Ρέντη. Μαζί τους θα επιστρέψουν και οι διεθνείς Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Άντζας, Πατσατζόγλου και Ζεβλάκοφ.


Μέτριοι οι «πράσινοι», 0-0 με την Κλουζ


Το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους έπαιξε σήμερα ο ΠΑΟ και εξήλθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Κλούζ την νταμπουχο Ρουμανίας

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να διατηρήσουν τον έλεγχο της μπάλας, με μικρές αποστάσεις μεταξύ των τριών γραμμών, ενώ παράλληλα και στον βαθμό που μπορούν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πίεσαν αρκετά σε όλο το γήπεδο.

Ενα νέο στοιχείο που πιθανότατα θα έχει ο Παναθηναϊκός, σε σχέση με πέρσι, είναι πως η μπάλα θα παίζεται κάτω και όχι με "γιομες"

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Τζιόλης (74' Σιόντης), Ίβανσιτς (86' Μουν), Μάτος, Ρουκάβινα (67' Μάντζιος), Πετρόπουλος, Σαλπιγγίδης (76' Χριστοδουλόπουλος).

CFR Κλουζ (Ιοάν Αντόνε): Σταντσιόιου (75' Χίρσφελντ), Τόνι (83' Πανίν), Κάντου (44' Ντε Σόουζα), Αλκαντάρα (75' Μουρεσάν), Περέιρα, Τρίκα (68' Κονέ), Περάλτα (62' Ντουμπαρμπιέρ), Ντάνι, Κούλιο (68' Ντεάκ), Σεμέντο (62' Πρέτε), Ρουϊθ (75' Φαμπιάνι).

Τελειώνει του Γκάμπριελ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται το δεξί μπακ της Φλουμινένσε, Γκάμπριελ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (15/7).

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς βρέθηκε στην Βραζιλία, όπου είχε συνάντηση με τον έλληνα εκπρόσωπο του παίκτη, Γιάννη Ξανθόπουλο, και διευθέτησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες, όσον αφορά την μετακίνηση του βραζιλιάνου αμυντικού στους πράσινους.

Την Τρίτη (15/7) τελικά ο Γκάμπριελ θα μεταβεί στην Αθήνα, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Θέλει Ιντεπεντιέντε ο Νούνιες

Με νέες του δηλώσεις στην αργεντίνικη ιστοσελίδα "La Nacion" ο Λιονέλ Νούνιες επανέλαβε την διάθεση του να φύγει από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην Ιντεπεντιέντε.

"Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κλαούντιο Μπόργκι, ο τεχνικός της Ιντεπεντιέντε, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας, πιστεύουν σε μένα. Η Ιντεπεντιέντε είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα είχα κανένα δισταγμό να δεχτώ την πρόταση τους. Θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, καθώς θα μπορέσω έτσι στο μέλλον να παίξω σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως στο ισπανικό ή το ιταλικό", τόνισε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προβλομα να τον παραχωρήσει αλλά μόνο η τιμή να είναι πάνω από 2 εκατ. ευρώ.

ΕΦΥΓΕ" Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗΣ

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή (13/7/2007) για την οικογένεια του Ιωνικού και γενικά για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός, Μανώλης Τσαχειλίδης έφυγε σήμερα Κυριακή το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών.

Ο Μανώλης Τσαχειλίδης πέθανε σήμερα Κυριακή από ανακοπή καρδιάς και αφού βρισκόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός", όπου είχε εισαχθεί επειγόντως την περασμένη Τετάρτη (9/7).

Η κηδεία του Μανώλη Τσαχειλίδη, θα γίνει τη Δευτέρα, στις 17.30 από το νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, όπου συγγενείς, φίλοι, παράγοντες του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου θα του πουν το στερνό αντίο.

Φλαμένγκο καλεί Ρονάλντο !


Κλεισμένος στην Φλαμένγκο φαίνεται να είναι ο Ροναλντο συμφωνα με την διοίκηση της Φλαμένγκο.

"Έχουμε μία συμφωνία με τους μάνατζερ του παίκτη. Όταν επιστρέψει από τραυματισμό θα καθίσουμε και θα ολοκληρώσουμε τα τυπικά.

Ο 32χρονος επιθετικός αντιμετωπίζεε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και είναι στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Παρίσι και αναμένεται να είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το 2009

Μπάσιμο της Έβερτον για Ζιλμπέρτο Σίλβα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η Έβερτον κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του Τζιλμπέρτο Σίλβα. Αν και ο Σίλβα θεωρείται κλεισμένος στον Παναθηναϊκό οι άνθρωποι της Έβερτον καταβάλουν απεγνωσμένες προσπάθειες για να κάνουν δικό τους τον βραζιλιάνο μέσο.

Όπως τονίζουν οι Άγγλοι, ο Τζιλμπέρτο είναι προβληματισμένος από το ενδιαφέρον της Έβερτον και καλείται να επιλέξει μία από τις δύο προοπτικές που ανοίγονται στην καριέρα του.

Πάει Άιντραχτ ο Λυμπερόπουλος

Για Θεσσαλονίκη όδευε, στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης φαίνεται ότι θα καταλήξει. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, σύμφωνα με την φημολογία που κυκλοφόρησε σήμερα Κυριακή, είπε "όχι" στο "Δικέφαλο του Βορρά" και αποφάσισε να μεταναστεύσει.

Ο Έλληνας επιθετικός συζητούσε και με τις δύο ομάδες αλλά όπως φαίνεται η γερμανική ομάδα ήταν αυτή που έκλεψε την υπογραφή του διεθνούς επιθετικού.

Ο Καλαματιανός άσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει δύο χρόνια διάρκεια και θα έχει ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ.