Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2009

Στην εθνική Ελπίδων ο Ντάρμπισαϊρ


Με τη φανέλα της εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας θα αγωνιστεί ο Ματ Ντάρμπισαϊρ στους αγώνες με τη Νορβηγία και τη Γαλλία, όπως ενημέρωσε σήμερα τον Ολυμπιακό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας. Οι δύο αγώνες για τους οποίους κλήθηκε ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» θα γίνουν στις 27/3 στη Νορβηγία και στις 31 του ίδιου μήνα στην Αγγλία.

UEFA CUP: Το πρόγραμμα της Πέμπτης


To παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ συμπληρώνεται την Πέμπτη και έξι ακόμη εισιτήρια ψάχνουν για τον κάτοχο τους.

Το πρόγραμμα:


19:00:Μέταλιστ Χαρκίβ-Ντιναμό Κιέβου(0-1)

19:30:Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας(0-1)

19:30:Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Ουντινέζε(0-2)

21:30:Γαλατάσαραϊ-Αμβούργο(1-1)

22:00:Άαλμποργκ-Μάντσεστερ Σίτι(0-2)

22:30:Μπράγκα-Παρί Σεν Ζερμέν(0-0)

UEFA CUP: Πρόκριση για Βέρντερ και Μαρσέιγ


Με τέρμα του Μίαρς στο 109ο λεπτό, η Μαρσέιγ πήρε μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA. Οι Γάλλοι, που είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 2-1, είδαν τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να στέλνουν το ματς στην παράταση, όμως τελικά πήραν την πρόκριση χάρη στο τέρμα του Μίαρς, που έκανε το τελικό 2-2.

Ο "Αίαντας" είχε προηγηθεί στο 33ο λεπτό με τον Ενόχ, για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα ο Νιάνγκ. Ο Σουλεϊμανί στο 74' έδωσε εκ νέου προάδισμα στον Άγιαξ, στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου η Μαρσέιγ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κατακτώντας το δεύτερο χρονικά εισιτήριο για την οκτάδα.

Νωρίτερα, η Βέρντερ έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία και σε συνδυασμό με το 1-0 της Βρέμης πήρε την πρόκριση. Τα τέρματα των Γερμανών σημείωσαν οι Προντλ (6') και Πιζάρο (28'), ενώ για τη Σεντ Ετιέν σκόραραν οι Μπεναλουάν (64') και Γκραξ (90').

Κύπελλο hellas online:Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: 2-2


Προβάδισμα για την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Hellas Online πήρε ο Ολυμπιακός ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση. Οι Αρκάδες με δύο κεφαλιές του Φιλομένο στο 29΄ και το 35΄ πήραν σαφέστατο προβάδισμα, όμως ο Ντιόγο με σουτ στο 43΄ και κεφαλιά «ψαράκι» στο 73΄ γύρισε το ματς.


Οι συνθέσεις:


ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Φλάβιο (88' Εστέβες), Μαρσελάο, Φυτανίδης, Κανακούδης, Καρντόσο, Μπαστία (74' Νταμόντε), Λαζαρίδης, Ζαϊρί, Φιλομένο, Καούνος (74' Μιλάνο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (79' Γ. Παπαδόπουλος), Ντιόγο (76' Ντάρμπισαϊρ), Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Λέτο, Μπελούτσι (71' Όσκαρ), Πάντος, Τοροσίδης