Τρίτη, Αυγούστου 11, 2009

Oλυμπιακός Μπάσκετ: Επίσημα ερυθρόλευκος ο Ουέιφερ !

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Βον Ουέιφερ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ και για τα επόμενα δύο χρόνια, ο πρώην παίκτης των Χιούστον Ρόκετς θα φοράει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Βον Ουέιφερ θα είναι παίκτης της ομάδας για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε το συμβολαίου του και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Who is Who

ΟΝΟΜΑ: Βον Ουέιφερ
ΥΨΟΣ: 1.96
ΗΜ. ΓΕΝ.: 21/7/1985
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝ.: Homer, Louisiana
ΘΕΣΗ: Γκαρντ
ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Florida State, Los Angeles Lakers (2005-06), Fort Worth Flyers (2006), Colorado 14ers (2007), Los Angeles Clippers (2007), Denver Nuggets (2007-08), Portland Trail Blazers (2008), Houston Rockets (2008-09)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Νούμερο 39 στο ντραφτ του 2005 από τους Λος ¶ντζελες Λέικερς





Αγγλικός τύπος: "Δεν υπάρχει θέμα Κολοτσίνι για ΠΑΟ"


Τέλος στη φημολογία περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι βάζει ο αγγλικός Τύπος, που επικαλούμενος δηλώσεις εκπροσώπου των «πρασίνων» (τον οποίο δεν κατονομάζει) τονίζει πως δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Αργεντινού αμυντικού από τη Νιούκαστλ.

«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε αναζήτηση νέων παικτών. Τα πράγματα είναι απλά», φέρεται να δήλωσε στον αγγλικό Τύπο άνθρωπος του «τριφυλλιού».

ΠΑΟ: Φουλ για στόπερ !

Στην απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού σκέφτονται να προχωρήσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. . Μετά τη συνάντηση του Τεν Κάτε με τον Αντωνίου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα τα δώσει όλα για να αποκτηθεί παίκτης για το κέντρο της άμυνας.

Αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι της Νιουκάστλ, χωρίς ωστόσο να είναι και ο μοναδικός στόχος.

«Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη. Ακόμα όμως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση. Δεν έχουμε αντίρρηση αρκεί να πάρει ο ποδοσφαιριστής τα λεφτά με τα οποία αμείβεται στη Νιουκάστλ. Δηλαδή κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ», επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Αργεντινού αμυντικού, Μαρσέλο Λομπίγια.

Kυργιάκος: «Zαλίζομαι σε κότερα»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Σωτήρης Κυργιάκος από σημερινό δημοσίευμα που τον φέρνει να είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, στο κότερο του πρόεδρου του «τριφυλλιού», με σκοπό να συζητήσουν την επιστροφή του στην Παιανία!

Οι δηλώσεις του:

«Απαντώντας για πρώτη φορά σε δημοσίευμα εφημερίδας έχω να πω τα εξής: Σε κότερα δεν μπαίνω ποτέ γιατί ζαλίζομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την δικαστική διαμάχη που έχω με τον Παναθηναϊκό, και δεν έχει τελεσιδικήσει, ορισμένοι προσπαθούν να την «περάσουν» ως πρόταση που δέχτηκα από τον Παναθηναϊκό.

Ουδέποτε είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και απορώ ποιους εξυπηρετούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Γιατί κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ πρέπει το δικό μου όνομα να 'παίζει' σε διάφορα σενάρια; Ας βρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός ένα στόπερ για να ησυχάσουμε όλοι.

Είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι όχι ανταλλάξιμο προϊόν, και πιστεύω ότι έχω δείξει πως ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φοράω»

Τσέλσι: 47 εκατ.ευρώ για Ριμπερί !

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα SUN ο Ρομάν Αμπράμοβιτς τηλεφώνησε το Σαββατοκύριακο στο γενικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες και σύντομα θα ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να διαπραγματευτεί για τον Φράνκ Ριμπερί !

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε» φαίνεται να αιφνιδίασε τους Γερμανούς αφού έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον 26χρονο διεθνή, ωστόσο δέχθηκαν ευγενικά να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Η προσφορά του Ρώσου θα πλησιάσει τα 47 εκατομμύρια ευρώ.

F1: Δεν επιστρέφει ο Σούμαχερ.....

Aκυρώνεται η επιστροφή του Michael Schumacher στις πίστες, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης. Ο λόγος είναι ο πρόσφατος τραυματισμός που είχε στον αυχένα με τη μοτοσικλέτα του.

Η δήλωση του «Σούμι» αναφέρει συγκεκριμένα: «Χθες βράδυ ενημέρωσα τον πρόεδρο της Ferrrari, Λούκα ντι Μοντετζέμελο και τον διευθυντή Στέφανο Ντομενικάλι, ότι δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να αντικαταστήσω τον Φελίπε. Δοκίμασα τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιστροφή, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Οι πόνοι στον αυχένα, την τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μουτζέλο, δεν υποχώρησαν, παρά το γεγονός ότι δοκιμάσαμε τα πάντα από ιατρικής και θεραπευτικής πλευράς».

«Οι συνέπειες ενός τραυματισμού που είχε συμβεί σε ατύχημα με μοτοσικλέτα τον προηγούμενο Φεβρουάριο, αποδείχτηκε ότι παραμένουν αρκετά σοβαρές στην περιοχή του αυχένα και του λαιμού, που δεν είναι δυνατό να αντέξουν τις εξαιρετικά μεγάλες πιέσεις που αναπτύσσονται μέσα σε ένα μονοθέσιο της F1. Αυτό είναι το αποτέλεσμα εξετάσεων που πραγματοποιήσαμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, με την τελευταία που έγινε το προηγούμενο απόγευμα, να μην δείχνει κάποια βελτίωση».

«Είμαι απίστευτα απογοητευμένος και λυπάμαι αφάνταστα για τους ανθρώπους της Ferrari, αλλά και τους φίλους μας που προσεύχονταν για μένα. Το μόνο που μπορώ να επαναλάβω είναι ότι έκανα ότι μπορούσα. Από εδώ και εμπρός εύχομαι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα στους αγώνες που ακολουθούν».