Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2009

AEK: Ναυάγησε του Γκάκα, κλείνει Αραούχο !


Mετά το οριστικό ναυάγιο στην περίπτωση του Γκάκα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άναψε το... πράσινο φως για την απόκτηση Αραούχο, ο οποίος αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχει κλείσει στην «Ένωση»!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα έχουν βρει σε όλα για τον παίκτη που θα κοστίσει περίπου 500.000 ευρώ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα έχει τελειώσει οριστικά και θετικά μέχρι το βράδυ.

Λίβερπουλ: Ανανέωσε μέχρι το 2014 ο Τόρες !


Σε ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Τόρες προχώρησε η διοίκηση της Λίβερπουλ. Όπως έγινε γνωστό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Ο 25χρονος επιθετικός δεσμευόταν ήδη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά στο νέο συμβόλαιο που, πέρα από τις αυξημένες αποδοχές, περιλαμβάνει ειδικό όρο, με βάση των οποίων, οΤόρες μπορεί να παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ μέχρι το 2014.





ΠΑΟΚ: Σάντος μέχρι το 2012 !


Σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής (14/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο τεχνικός διευθυντής, Ζήσης Βρύζας, και ο Φερνάντο Σάντος, αποφασίστηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Πορτογάλο μέσο να συμφωνεί στην υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον κάνει κάτοικο "Τούμπας" μέχρι το 2012.

ΠΑΟ: Προτάθηκε ο Ντραγκουντίνοβιτς

Ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, ο οποίος απασχόλησε έντονα το φετινό και το περσινό καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο σέρβος άσος της Σεβίλης, μπορεί να διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο η εμπειρία του λόγω της συνεχόμενης παρουσίας του σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, όπως είναι η Primera Division, κάνουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να σκέφτονται το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011 με τη Σεβίλη, η οποία τον παραχωρεί αν πάρει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο Κολοτσίνι....

Την ίδια ώρα πάντα η περίπτωση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Είναι σε πολύ καλύτερη ηλικία από τον «Ντράγκο», παίκτης παγκόσμιας κλάσης αλλά όπως είναι λογικό πιο ακριβός αφού η Νιούκαστλ τον πουλάει με 3,5 εκ. ευρώ.

Μπουρντίσο και Γκαράι

Εν τω μεταξύ, στον Παναθηναϊκό έχουν προταθεί ακόμη δύο στόπερ που είναι πολύ καλές περιπτώσεις. Ο ένας ο Νικολάς Μπουρντίσο και ο άλλος ο Γκαράι της Ρεάλ Μαδρίτης

Eπιμένει ο Ολυμπιακός για Μαντσίνι !

Αποφασισμένοι να περιμένουν να αλλάξει γνώμη ο Αμαντίνο Μαντσίνι εμφανίζονται στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ίντερ αρέσει ιδιαίτερα στον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έδωσε εντολή να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θεωρεί ότι ο 29χρονος παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Παρόλα αυτά, η απόκτησή του δεν είναι το πιο εύκολο θέμα στον κόσμο, αφού ο Μαντσίνι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο. «Είμαι καλά στην Ιντερ. Θα μπορούσα να παίζω λίγο περισσότερο, όμως εν τέλει είμαι καλά, αισθάνομαι καλά, μου αρέσει η ομάδα», τόνισε ο ποδοσφαιριστής, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν το βάζουν κάτω και ελπίζουν ότι τελικά θα καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Εν τω μεταξύ, τα ιταλικά Μέσα συνεχίζουν να γράφουν για τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας.

Tα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται:

-Κλάσνιτς (Νάντ)

-Φερναντίνιο (Μπαρουέρι)

-Ομπίνα (Ίντερ)

-Μόουτσε (Μπόκα)

-Γκουετιέρεζ (Νιούκαστλ)

-Βιθέντε (Βαλένθια)

-Πέντερσεν (Μπλάκμπερν)

-Πάντελιτς (Xέρτα)

-Ντένις (Νάπολι)

Κορυφώνεται η κόντρα Μπολτ - Γκέι

Το 12ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ξεκινάει το Σάββατο, και ο φίλαθλος κόσμος περιμένει με ανυπομονησία να δει την «μονομαχία» του Ουσέιν Μπολτ και του Τάισον Γκέι. Πριν από λίγες ώρες, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ότι νιώθει ανίκητος.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου και παγκόσμιος ρέκορντμαν τόσο στα 100, όσο και στα 200 μέτρα, αναφέρθηκε και στην μονομαχία του με τον Τάισον Γκέι, τονίζοντας ότι δεν νιώθει καμία απειλή. «Είμαι ανίκητος» είπε χαρακτηριστικά προς το τέλος της ομιλίας του.


Από την άλλη, ο Τάισον Γκέι ετοιμάζεται για την «κούρσα της μιας ανάσας»το βράδυ της Κυριακής και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να αποδείξει σε όσους θεωρούν τον Μπολτ φαβορί, ότι έκαναν λάθος. Χαρακτηριστικά, ο θριαμβευτής της Οζάκα το 2007, είπε ότι: «μπορώ να τον κοντράρω. Έχω κάνει πολλές καλές κούρσες φέτος με χρόνους που είναι κοντά στις επιδόσεις του Μπολτ».
Υπενθυμίζουμε ότι η πολυαναμενόμενη κούρσα των 100μ. θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (21:30).

sport-fm

BOLT



TYSON GAY

Φιλικό: Άρης-Ουντινέζε 1-0


Στο τελευταίο πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα, φιλικό παιχνίδι, ο Αρης επιβλήθηκε απόψε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επί της Ουντινέζε με 1-0. Ο αγώνας κρίθηκε από το γκολ του Χαβίτο στο 78' με δυνατό σουτ. Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν για ένα ακόμη αγώνα οι οπαδοί των "κιτρίνων".



Οι συνθέσεις


Άρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης (46' Πέσκοβιτς), Νέτο (87' Κουλουχέρης), Νασούτι (46' Ρομπέρζ), Γκιάρο, Φλάβιο, Ναφτί, Γκαρσία (62' Φερνάντες), Γκρασιάν, Κάλβο (60' Χαβίτο), Κόκε, Κάμπορα (83' Λαμπριάκος).

Ουντινέζε (Πασκουάλ Μαρίνο): Μπελάρντι (68' Κόπριβετς), Κουαντράδο, Ντομίζι, Μοροσίνι, Ζαπάτα, Κόντα, Μπάστα, Ματούτε, Κοράντι (75΄ Καρούζο), Ζίμλινγκ, Ρομέρo (61' Κάρλος Τόφολο Ζούνιορ).