Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2009

Φερναντίνιο: «Δεν ενδιαφέρομαι να έρθω στην Ελλάδα»

Ο Φερναντίνιο με δηλώσεις που έκανε στο Goal είπε ότι αυτή την στιγμή δεν «ψήνεται» να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του:


«Ο Ολυμπιακός πράγματι έκανε πρόταση για την απόκτησή μου και ξέρω ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται. Πριν λήξει η προθεσμία για τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στη Μπαρουερί και οι δύο ομάδες τα βρήκανε.

Η αλήθεια όμως είναι ότι εγώ, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, δεν ενδιαφέρομαι και ιδιαίτερα να έρθω στην Ελλάδ
a. Δεν έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και δεν θέλω να πω προς το παρόν τίποτε άλλο επί του θέματος», τόνισε στο «Goal» ο Φερναντίνιο.

Οτμαρ Χίτσφελντ: «Προσοχή στις βουτιές των Ελλήνων!»

Αιχμές κατά της Εθνικής μας ομάδας και του τρόπου παιχνιδιού των διεθνών μας, άφησε ο Οτμαρ Χίτσφελντ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Εθνικής Ελλάδος

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην κάνουμε πολλά φάουλ, γιατί οι Έλληνες είναι πολύ επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις. Ξέρουμε όμως επίσης ότι οι Έλληνες πέφτουν εύκολα!», τόνισε και συνέχισε:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τον Ρεχάγκελ. Στο φιλικό της Πολωνίας η Ελλάδα έπαιξε με 4-4-2, αλλά το πλήρωσε. Περιμένω περισσότερο ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Εκτιμώ πολύ τον Ότο Ρεχάγκελ, τον γνωρίζω καλά και είμαστε αντίπαλοι από το 1991. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει σεβασμό. Αυτό που πέτυχε το 2004 με την Ελλάδα ήταν ένα θαύμα. Έχει κάνει πολλά σπουδαία πράγματα στην καριέρα του».

«Θέλουμε πολύ τη νίκη»

Όσο για τη δική του ομάδα, ανέφερε: «Θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη. Ο αγώνας αυτός είναι κλειδί για την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, να τρέχουμε και να έχουμε πάθος και καρδιά για να τα καταφέρουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει όμως να ενθουσιαστούμε και να αφήσουμε κενά. Ελπίζω ο κόσμος να μας βοηθήσει με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει και να γίνει ο δωδέκατος παίκτης μας. Μην πιστέψουμε όμως ότι όλα θα τελειώσουν το Σάββατο με νίκη.


Έχουμε ακόμη τέσσερις τελικούς. Ο αγώνας στη Λετονία θα είναι ακόμη πιο δύσκολος. Στον πρώτο αγώνα στο Σεντ Γκάλεν μάς δυσκόλεψαν πολύ. Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς και με το Λουξεμβούργο, αλλά τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο. Μην ξεχνάμε πως και το Ισραήλ έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης. Μετά την ήττα μας από το Λουξεμβούργο κάθε αγώνας είναι τελικός για μας και δεν έχουμε περιθώρια χαλάρωσης».

«Θα παίξει ο κορμός»


Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα με κυριότερο αυτό του μέσου της Ουντινέζε, Γκοκχάν Ινλέρ. «Θα διατηρήσω τον κορμό της ομάδας και δεν θα κάνω πολλές αλλαγές. Το ιατρικό τιμ κάνει ό,τι μπορεί για να αγωνιστεί ο Ινλέρ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας, θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια για τη συμμετοχή του, αλλά δεν θα ρισκάρουμε την υγεία του. Αν δεν μπορέσει να παίξει, θα χρησιμοποιήσω τον Σβέγκλερ ή τον Φερνάντες. Ο Φονλάντεν είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα να αγωνιστεί. Χαίρομαι πολύ που θα έχω και πάλι στη διάθεσή μου τον Χακάν Γιακίν», κατέληξε.

Ολυμπιακός: Παραχωρεί το μισό Καραϊσκάκη ο Κόκκαλης !

Σε συμφωνία για την παραχώρηση του 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» ήρθε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News», που επικαλείται πληροφορίες από την Κύπρο. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια έναντι 25 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι το ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Μέχρι στιγμής τα χρήματα δεν έχουν μπει στα ταμεία του συλλόγου, κάτι που αναμένεται να γίνει σε διάστημα τεσσάρων μηνών. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι κ.κ. Κόκκαλης και Λαυρεντιάδης έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση του 50% της συγκεκριμένης εταιρίες στον δεύτερο.

ΠΑΟ: Θέλει Ντέιβιντ η Γιουβέντους !

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ντέιβιντ επιβεβαίωσε χθες ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου στόπερ-Ντέιβιντ:

«Ναι, είναι αλήθεια ότι η Γιουβέντους θέλει τον Ντέιβιντ. Τον παρακολουθεί στενά στα παιχνίδια του με τη Φλαμένγκο και το ενδιαφέρον αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα».


«Φυσικά ο παίκτης ανήκει στον Παναθηναϊκό. Η Παλμέιρας, παρ' ότι αρχικά πήρε το ένα δικαστήριο, δεν έχει τύχη στο τελεσίδικο. Άρα όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί στον Παναθηναϊκό. Πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει ότι ο πελάτης μου έχει κλείσει ήδη στη Γιουβέντους».

Η πρώην ομάδα του Ντέιβιντ, Παλμέιρας, διεκδικεί τα δικαιώματα του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα δικαιωθεί. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, οι πράσινοι αναμένεται να βγουν κερδισμένοι, ή παίρνοντας πίσω τον νεαρό στόπερ, ή φυσικά παραχωρώντας τον.