Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2010

Ντάτολο: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους»

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ο Χεσούς Ντάτολο. Ο αργεντινός κατά την άφιξη του δήλωσε:

«Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα συμμετέχει στο Champions League και θέλω να κερδίσω μία κλήση στην εθνική Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Θέλω να κατακτήσω τίτλους και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να είμαι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας
», ήταν τα λόγια του 24χρονου άσου.

Ο Ντάτολο άυριο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι.

O Μπουμσόνγκ στο στόχαστρο του ΠΑΟ !

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay» ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Μπουμσόνγκ προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.

Αν το «τριφύλλι» καταθέσει επίσημη πρόταση στη γαλλική ομάδα, τότε αυτή θα αφορά την περίπτωση του δανεισμού με οψιόν αφοράς για το καλοκαίρι. Η Λυών τον παραχωρεί δανεικό με ένα ποσό που αγγίζει τα 500-700 χιλ. ευρώ. Η οψιόν αγοράς δεν θα ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ.

Ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό καθώς φέτος στην Λυόν δεν παίζει πολύ (8 συμ. στο Σαμπιονά και 2 στο Τσ. Λιγκ).