Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2008

Λουξεμβούργο-Ελλάδα: 0-3


Τέσσερα χρόνια μετά το στραπάτσο στην Αλβανία, η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, που θα γίνει στη Ν. Αφρική, επικρατώντας εύκολα του Λουξεμβούργου με 3-0. Τοροσίδης (36’), Γκέκας (45’+2’) και Χαριστέας (77’ πεν.) ήταν οι σκόρερ της Ελλάδας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του Β’ Ομίλου μαζί με την Λετονία, την οποία θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη (21.15) στη Ρίγα.

Λουξεμβούργο: Ζουμπέρ, Κίντσιγκερ, Παγιάλ, Χόφμαν, Πέτερς, Στράσερ, Μπέτμερ, Λέβεκ (58΄ Άλβες Ντα Μότα), Λομπαρντέλι (68΄ Λανγκ), Μουτς, Κιτένγκε (80΄ Ζοακίμ).

Ελλάδα: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Κυργιάκος, Δέλλας, Μπασινάς (46΄ Σαλπιγγίδης), Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος (66΄ Πατσατζόγλου), Χαριστέας, Καραγκούνης, Γκέκας (81΄ Σπυρόπουλος)





Σαρωτικός... ο Ολυμπιακός !


Σε ένα γήπεδο... χωράφι, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Ιωνικό, επικρατώντας με 4-1, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Νεάπολη. Οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έστω κι αν αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση. Πρώτο γκολ για τον Ντιόγκο με τη φανέλα του νταμπλούχου Ελλάδας!

Ο Κοβάτσεβιτς άνοιξε το σκορ στο 20', ενώ στο 27' η ομάδα της Β' Εθνικής ισοφάρισε με πέναλτι του Φαμπίνιο στο 27'. Στο 33', ο Ντιόγκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι "έγραψε" το 2-1, ο Γκαλέτι στο 63' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Όσκαρ στο 67'.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό με ένα άκρως επιθετικό σχήμα και παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο είδε τους παίκτες του να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, να χάνουν πολλές ευκαιρίες και να πετυχαίνουν τέσσερα τέρματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Νίκος Γκουλής): Μπαρτζώκας, Παπαζούδης, Λοϊζίδης, Πέτρου, Αναστασιάδης, Φαμπίνιο, Χατζής, Γάλας, Ουκάρ, Γκόγκας, Φουκούντα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κόβατς, Πάντος, Γκαλίτσιος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Μενδρινός, Μπελούτσι, Όσκαρ, Λέτο (19' Νικλητσιώτης), Ντιόγκο, Κοβάτσεβιτς.

Ισόπαλη η ΑΕΚ στην Καρδίτσα (2-2), σκόραρε ο Τζιμπούρ


Μπορεί να μην πανηγύρισε τη νίκη, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα. Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’ και τον Παντελή Καφέ να διπλασιάζει τα τέρματα της Ένωσης στο 30’. Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη εξαπέλυσε την αντεπίθεσή της στην επανάληψη, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 2-2 χάρη στα τέρματα του Χατζηρίζου (54’) και του «κιτρινόμαυρου», αλλά δανεικού, Ντιούφ (66’, με όμορφο σουτ από εκτέλεση φάουλ).

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Σάχα (46' Αραμπατζής), Κουτρομάνος (46' Χουναφράν) Γεωργέας (77' Μουστάκης), Αλεξόπουλος (79' Άλεν), Καλαμιώτης (62' Τρίψας), Πελετιέρι (46' Ενσαλίβα), Καφές (46΄Ταχτσίδης), Λαγός (46' Ζορμπάς), Σκόκο (46' Μπερνς), Τζιμπούρ (46' Ράμος), Μπλάνκο (46' Εντίνιο).

KYΠΡΟΣ-ΙΤΑΛΙΑ LIVE

http://cdn1.ustream.tv//swf/4/viewer.26.swf?embed=124304&loc=/&cid=124304

H'

http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r9389.swf?channel=gindilla

Α1 Ολυμπιακός :"Όλα για τον κόσμο"


Με τον Θοδωρή Παπαλουκά και τους υπόλοιπους Έλληνες διεθνείς παίκτες να μπαίνουν κι αυτοί στο χορό, οι ερυθρόλευκοι έφυγαν για το Καρπενήσι όπου τις επόμενες ημέρες θα τρέξουν χιλιόμετρα, θα δεθούν και παράλληλα θα δώσουν και δύο φιλικά παιχνίδια με την Ολύμπια Λάρισας πριν επιστρέψουν και φύγουν στη συνέχεια για τη Ρόδο και το τουρνουά Τάσος Κουταλιανός.

Μοναδικοί απόντες οι Τεόντοσιτς, Ερτσέγκ και Χαλπερίν που βρίσκονται ακόμη με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους και θα ενσωματωθούν αργότερα στην ομάδα. Όμως, ο Γιαννάκης έχει πλέον τα περισσότερα "εργαλεία" για να δουλέψει όπως θέλει, αφού οι Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Πρίντεζης, Πελεκάνος και Παπαλουκάς είναι στη διάθεσή του.

Γιαννάκης: "Πάνω από όλους ο Ολυμπιακός"

Ο "δράκος" μιλώντας για την προετοιμασία και τη νέα σεζόν, τόνισε: "Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος θα βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει".

Σε ό,τι αφορά τον Τζος Τσίλντρες, ο Γιαννάκης είπε: "Είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη και δίνει κύρος στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ομάδα. Πάνω από όλους είναι ο Ολυμπιακός".

Τεό: "Ήθελα πολύ να επιστρέψω"

Δηλώσεις έκανε και ο Παπαλουκάς: "Ύστερα από έξι χρόνια στη Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ θα κάνω μια διαφορετική προετοιμασία κι αυτό είναι μια νέα αρχή για μένα. Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να για να προετοιμαστούμε σωστά ενόψει της νέας σεζόν".

Τσίλντρες: "Θα κάνω ό,τι πρέπει για να νικάμε"

Τέλος, ο Τσίλντρες σχολίασε: "Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Το μπάσκετ δεν έχει διαφορές, είναι παντού το ίδιο. Θα προσπαθώ σε κάθε αγώνα για τη νίκη, αυτή είναι η υπόσχεση που δίνω. Αν βάζω 2 πόντους και νικάμε θα είναι καλό, αν βάζω 20 και χάνουμε, θα είναι άσχημο. Θα κάνω αυτό που πρέπει για να νικάει η ομάδα μου".

MΠΑΣΚΕΤ : O ANT1 πήρε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού !

Ο ANT1 έχει κλείσει οριστικά τους αγώνες μπασκετικού Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδια.

"Πάνθηρας" και ο Εστογιάνοφ


Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται ο διεθνής Ουρουγουανός ακραίος μέσος Φαμπιάν Εστογιάνοφ, ο οποίος πάτησε Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου και εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Χάμιλτον την pole στο Σπα!


Μεγάλη «μάχη» θα γίνει αύριο ανάμεσα σε McLaren και Ferrari στο βελγικό Grand Prix. Ο Λούις Χάμιλτον θα ξεκινήσει από την πρώτη γραμμή του grid, καθώς κατάφερε να πάρει την pole-position στην πίστα του Σπα με χρόνο 1:47:338.

Aναλυτικά η πρώτη 10αδα:

2. Φελίπε Μάσα Ferrari 1:47.678
3. Χάικι Κοβαλάινεν McLaren-Mercedes 1:47.815
4. Κίμι Ράικονεν Ferrari 1:47.992
5. Νικ Χάιντφελντ BMW Sauber 1:48.315
6. Φερνάντο Αλόνσο Renault 1:48.504
7. Μαρκ Ουέμπερ Red Bull-Renault 1:48.736
8. Ρόμπερτ Κούμπιτσα BMW Sauber 1:48.763
9. Σεμπαστιέν Μπουρντέ Toro Rosso-Ferrari 1:48.951
10. Σεμπάστιαν Βέτελ Toro Rosso-Ferrari 1:50.319

Λουξεμβούργο - Ελλάδα


Η Εθνική ξεκινάει το Σάββατο (6/9, 21:15GR) τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2010 ,που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική, απέναντι στο -θεωρητικά- αδύναμο Λουξεμβούργο και η νίκη θεωρείται μονόδρομος. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν, ενώ μία νίκη με καθαρό σκορ θα ωφελήσει συν τοις άλλοις και ψυχολογικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για τη δύσκολη συνέχεια. Το Λουξεμβούργο μπορεί να θεωρείται... σκάλες κατώτερη ομάδα, ωστόσο θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και δεδομένου ότι οι πρεμιέρες κρύβουν συχνά εκπλήξεις, η Ελλάδα θέλει να "καθαρίσει" νωρίς το ματς και να τεθεί εξαρχής επικεφαλής του ομίλου της, στον οποίο ούτως ή άλλως θεωρείται από τα φαβορί για την πρώτη θέση.

Ερχεται ο Εστογιάνοφ για τον Πανιώνιο !


Το ‘πε και το ‘κανε ο Πανιώνιος! Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλβάρο Ρεκόμπα, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται μία ανάσα και από τον Φαμπιάν Εστογιάνοφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βαλένθια. Ο 26χρονος δεξιός χαφ αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1) με τους Νεοσμυρνιώτες. Τη μεταγραφή είχε προαναγγείλει έμμεσα ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Γαλλής.

Ο Πανιώνιος φαίνεται πως αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα που πήρε από την πώληση του Ραφίκ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ, αφού με Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν αποκτά ποιότητα στη μεσαία γραμμή της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ουρουγουανός άσος είχε βρεθεί στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ, όμως ο «δικέφαλος του βορρά» δεν κατάφερε να πείσει τις «νυχτερίδες» να του παραχωρήσουν τον παίκτη δανεικό και έτσι η υπόθεση «ναυάγησε».

Σόουζα: Ελπίζω να γελάσουμε!


Έτοιμος να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι και ο πρώτος στόχος, δηλώνει ο Ροντρίγκο Σόουζα, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πράσινη». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαρακτήρισε «αποτυχία» ενδεχόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε για τον Τεν Κάτε, τα ματς με Σπάρτα, ΑΕΚ, αλλά και αυτό με την Ίντερ που πλησιάζει.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και είχα ακούσει τα καλύτερα. Είμαι πανέτοιμος να τα καταφέρω», τόνιζε ο Βραζιλιάνος για αρχή και συνέχισε: «Αγωνιζόμουν στην Φλαμένγκο και οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες. Οπότε μπορώ να σηκώσω αυτό βάρος και στον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μου βασίστηκε και στο γεγονός ότι ήταν και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ομάδα. Είναι μεγάλη υπόθεση που αυτός ο παίκτης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Επίσης ο Μαρσέλο Μάτος που εξήγησε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο και δεν το σκέφτηκα για δεύτερη φορά. Σίγουρα είναι αποτυχία αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όχι μόνο εμείς αλλά και οι μεγάλοι μας αντίπαλοι έκαναν μεγάλες μεταγραφές. Σε όλα τα ματς θα τα δώσω όλα. Οι αντίπαλοι μας δεν είναι 2-3 ομάδες, αλλά 15. Με όλους πρέπει να μπούμε δυνατά και να τα καταφέρουμε. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα γελάσουμε».

Για τον αγώνα με την Σπάρτα και την ήττα από την ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος τόνισε «Ενθουσιάστηκα στον αγώνα με την Σπάρτα. Όλος αυτός ο κόσμος με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Η χαρά μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν πέτυχα το γκολ. Η αρχή του πρωταθλήματος σαφώς και δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά. Απλώς χάθηκε μία μάχη. Προσπαθήσαμε, θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας».

Για τον ματς με την Ίντερ ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Eίναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε κάτι καλό», ενώ τέλος, για τον Τεν Κάτε είπε: «Νιώθω πολύ άνετα μαζί του. Μου δίνει ελευθερία και άνεση για να δουλέψουμε. Καθημερινά μιλάει μαζί μου και με βοηθάει πολύ. O Tεν Κάτε μου ζητάει να μένω περισσότερο στην περιοχή για να σκοράρω».


Καστίγιο: Εγώ το έδειξα ότι ήθελα!


Ο 24χρονος άσος, που σήμερα επιστρέφει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του για την κατάληξη που είχε για τον ίδιο η υπόθεση με τον Ολυμπιακό.

«Δεν θέλω να πω τίποτα», ήταν η αρχική αντίδραση του Καστίγιο, αλλά στη συνέχεια επεσήμανε: «Εγώ το έδειξα ότι ήθελα να παίξω πάλι στον Ολυμπιακό...». Πάντως, από τα λεγόμενά του φαίνεται πως ο νεαρός άσος είχε πιστέψει ότι θα φορούσε ξανά τη φανέλα των «ερυθρόλευκων»...

Μπελούτσι: "Ευκαιρία το UEFA"


Συνέντευξη Μπελούτσι στον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ"

"Δυστυχώς την πατήσαμε"

O Αργεντινός μέσος μίλησε για τα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

"Δεν έπρεπε να αποκλειστούμε από μία ομάδα όπως η Ανόρθωση, αλλά δυστυχώς την πατήσαμε. Στην Κύπρο ήμασταν άτυχοι και σχεδόν από το πουθενά δεχθήκαμε τρία γκολ και στην έδρα μας ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα".

Κάθε εμπόδιο για καλό...

Μπορεί ο πρόωρος αποκλεισμός να πίκρανε τον Μπελούτσι και τους συμπαίκτες του αλλά πλέον ό,τι έγινε έγινε και ο χαρισματικός μέσος κοιτάει μπροστά... Πολύ μπροστά:

"Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερο και για εμάς και για τον κόσμο μας να παίξουμε και πάλι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Όλοι στεναχωρηθήκαμε και πικραθήκαμε αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας που μας περιμένουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Εγώ, μάλιστα, πιστεύω ότι αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εμάς το κύπελλο UEFA. Είναι και αυτή μία σπουδαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε πολύ ψηλά. Απ΄ό,τι ξέρω δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να έχει κατακτήσει το κύπελλο UEFA ή να έχει φτάσει πολύ ψηλά τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να τα καταφέρουμε εμείς.

Εγώ νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο, όταν έρθει η ώρα για τα παιχνίδια".

"Ο προπονητής ξέρει που πρέπει να παίζω"

Για τη θέση που του ταιριάζει και που θέλει να παίζει, ο πρώην αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ είπε:

"Αυτό που θέλω είναι να παίξω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Πλέον νιώθω και είμαι πανέτοιμος και όποτε μου το ζητάει ο προπονητής θα παίζω. Ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει που πρέπει να παίζω και εγώ θα κάνω ό,τι μου πει. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και πλέον είμαι πιο έτοιμος για να δείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω"...

Στόχος οι δύο νίκες

Για τις αναμετρήσεις με την Νόρτζελαντ, ο Φερνάντο Μπελούτσι τόνισε χαρακτησριστικά:

"Ας μην κρυβόμαστε, η κλήρωση που είχαμε στο πρώτο γύρο του κυπέλλου UEFA ήταν πολύ καλή για εμάς. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Νόρτζελαντ και να την "πατήσουμε" όπως με την Ανόρθωση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προκριθούμε στους ομίλους του UEFA, νικώντας του Δανούς τόσο στο εκτός όσο και στο εντός έδρας παιχνίδι. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο για εμάς".

Μόνο 20.000 εισιτήρια του ματς με την Ίντερ στα εκδοτήρια του ΠΑΟ !


Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα σχετικό από την ΠΑΕ, το πιθανότερο είναι από την Δευτέρα να τεθούν στην κυκλοφορία τα «μαγικά» χαρτάκια του ματς της πρεμιέρας στην φάση των ομίλων που δυστυχώς για τους φίλους της ομάδας θα είναι σχετικά λίγα.

Στα εκδοτήρια (Λεωφόρου και ΟΑΚΑ), αναμένεται να βγουν περίπου 20.000 κομμάτια, ενώ θα δοθούν και 10.000 στους οργανωμένους. Αυτό αφού τα διαρκείας έφτασαν τα 26.000, ενώ 5.000 θα μείνουν για Ουέφα, χορηγούς, οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας (σύνολο: 61.000).

ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ


Δεν θα... τσιγκουνευτεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού και θα ανταμείψει τους παίκτες της ομάδας, αν το «τριφύλλι» καταφέρει να φτάσει φέτος στην πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου. Αν μάλιστα, καταφέρουν οι «πράσινοι» να περάσουν και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ τότε εκεί είναι που οι τσέπες τους θα... γεμίσουν ασφυκτικά.

Σε σχέση με την περσινή σεζόν το πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος είναι 15% μεγαλύτερο, κάτι που δίνει ένα μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες και δείχνει παράλληλα και την δίψα και της διοίκησης για την επίτευξη του στόχου.

Για κάθε παίκτη θα υπάρχει αύξηση 10 ευρώ στο λεπτό συμμετοχής, ενώ θα παίρνει και 400 ευρώ παραπάνω στις νίκες (σε σχέση με πέρυσι). Όλα αυτά θα υπολογιστούν στο τέλος μόνο στην περίπτωση που το "τριφύλλι" τερματίσει πρώτο...

"Πληρώνει" και το Τσάμπιονς Λιγκ

Από εκεί και πέρα πλουσιοπάροχα θα ανταμειφθούν οι παίκτες αν περάσουν την φάση των ομίλων. Αν οι «πράσινοι» περάσουν οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν όλο το... πακέτο που θα έχει δώσει σαν μπόνους η Ούεφα στις νίκες και στις ισοπαλίες (600 χιλ. ευρώ ή 300 χιλ. ευρώ αντίστοιχα σε κάθε ματς). Αν δεν τα καταφέρουν οι παίκτες θα μοιραστούν τα μισά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρουν ως πριμ πρόκρισης στους ομίλους από: 20 χιλ. ευρώ κάθε βασικός, 15 χιλ. ευρώ αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή και από 10 χιλ. ευρώ οι υπόλοιποι.

Τέλος μεγάλο πριμ περιμένει τους παίκτες του «τριφυλλιού» και στην περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου. Το ποσό δεν έχει συζητηθεί, αλλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι δεδομένο πως θα... ξοδευτούν, αφού επιθυμούν και αυτόν τον τίτλο.

Ζεβλάκοφ: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με Ολυμπιακό».


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχει αναστάτωση στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις, τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω αν θα έχω άλλες προτάσεις ή θα μου προτείνει κάτι ο Ολυμπιακός», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζεβλάκοφ.

«Χρειάζεται χρόνο ο Βαλβέρδε»
Στη συνέχεια, επεσήμανε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα: «Ο προπονητής προσπαθεί να μάθει την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο προηγούμενο ματς του πρωταθλήματος έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα».

Ισοπαλία για τις Ελπίδες, 1-1 με Ιταλία


Ισόπαλη, με 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Ελπίδων με την αντίστοιχη της Ιταλίας στο «Τεόφιλο Πατίνι», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-21.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 34’ με τέρμα του Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα. Η Ελλάδα ισοφάρισε στο 54’ με φοβερό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (σουτ από 30 μέτρα).

Οι συνθέσεις:

Ιταλία: Κονσίλι, Μότα, Κρίσιτο, Τσιγκαρίνι (69΄ Μοροζίνι), Αντρεόλι, Μποκέτι, Ντεσένα, Μαρκίσιο (90΄+ Ντε Τσέλιε), Οσβάλντο (76΄ Λανζαφάμε), Τζιοβίνκο, Μπαλοτέλι

Ελλάδα: Κασμερίδης, Μανιάτης, Σιόντης, Τριποτσέρης, Ιωαννίδης, Μπαλάφας, Μαρίνος, Ρίκα, Πετρόπουλος (63΄ Μήτρογλου), Χριστοδουλόπουλος (81΄ Παυλής), Δημούτσος (75΄ Παπαδόπουλος)