Τρίτη, Μαΐου 06, 2008

Η Μπάγερν για Μπελούτσι!


Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο ένταξης του στη δύναμη της σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Αργεντινής.

«Ενδιαφέρουσα προοπτική» χαρακτηρίζεται στο άρθρο η μετακόμιση του Αργεντινού στην πρωταθλήτρια Γερμανίας μιας και όπως υποστηρίζει «δεν έχει καταφέρει ακόμη στην Ελλάδα να έχει αγωνιστική συνέπεια στις εμφανίσεις του».

Επισημαίνεται ότι ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ένδειξη για το ενδιαφέρον των «Βαυαρών» αλλά και πως δεν θα υπάρξει οικονομικό εμπόδιο αν αποφασιστεί αυτή η κίνηση από τον Φραντς Μπέκενμπάουερ.

Πέρνει Κλέϊτον η ΑΕΚ

Απ'ότι φαίνεται Πηλαδάκης και Νικολαΐδης τα βρήκαν στο οικονομικό την Τρίτη το μεσημέρι με την μεταγραφή να φτάνει συνολικά τα 4 εκατομμύρια ευρώ συν τέσσερις ποδοσφαιριστές!

Η Λάρισα συμφώνησε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή για 1.9 εκατομμύρια ενώ από οι 3 από τους 4 ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να δοθούν ως έμψυχα ανταλλάγματα είναι οι Τόζερ, Πλιάτσικας και Παππάς, για τους οποίους η ομάδα της Θεσσαλίας έχει εκφράσει την επιθυμία να τους εντάξει στο δυναμικό της.

Η ΑΕΚ θα πληρώσει επίσης 2.1 εκατομμύρια στον Κλέιτον και τον μάνατζερ του, Μπότο, για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη κληθεί από τον μάνατζερ του να βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη για να συζητήσει με την ΑΕΚ και να τελειώσει η μεταγραφή.

Καρατέκα γκόλ.Ένα απο τα καλύτερα γκόλ της χρονιάς!

To γκολ της εβδομάδας σημείωσε ο Στεφάν Γκίσλασον. Δείτε αυτό το απίστευτο γκόλ!





ΠΗΓΗ:SPORTS24.GR

H SUPER AGURI εκτός F1

Xωρίς τη Super Aguri θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της F1, όπως ανακοίνωσε η ομάδα."Η Super Aguri εγκαταλείπει την Formula 1", μ' αυτή την ανακοίνωση o Aguri Suzuki αφεντικός της γιαπωνέζικης ομάδας είπε αντίο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1.

Τα οικονομικά προβλήματα επιβάρυναν την ομάδα η οποία αγωνιζόταν για 2 χρόνια και 4 μήνες. Αποκορύφωμα για το τέλος της Super Aguri ήταν η απόσυρση του ενδιαφέροντος του βρετανικού ομίλου Magma για χρηματοδότηση.

"Προκειμένου να εκπληρώσω το όνειρο μου να είμαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας στην F1 αποφάσισα να συμμετάσχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το Νοέμβριο του 2005. Από τότε έχουμε συμμετάσχει για 2 χρόνια και 4 μήνες ως Super Aguri F1, αλλά δυστυχώς πρέπει να σας πληροφορήσω ότι η ομάδα σταματάει τις αγωνιστικές της δραστηριότητες από σήμερα", τόνισε ο Suzuki.

Η ομάδα του Τακούμα Σάτο και του Άντονι Ντέιβιντσον που αγωνίζονταν με κινητήρες Honda δεν μπόρεσε βάλει φρένο στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν από την περασμένη σεζόν και δεν θα βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο γκραν πρι της Τουρκίας.

Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή η ανακοίνωση έρχεται μετά την κατάκτηση των πρώτων βαθμών της ομάδας στο γκραν πρι της Ισπανίας.

"Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Honda, στην Bridgestone, στους χορηγούς και σ' όλο τον κόσμο που μας βοήθησε σε δύσκολες καταστάσεις όπως και σ' όλο το διοικητικό σώμα που κράτησε ψηλά το κίνητρο του και έκανε πάντα το καλύτερο που μπορούσε", επισήμανε το αφεντικό της ομάδας.

H Aguri επίσης ευχαρίστησε την προσπάθεια των πιλότων της Άντονι Ντέιβιντσον ο οποίος "πάντα δούλευε στα όρια σε δύσκολες καταστάσεις" και Τακούμα Σάτο που "ήταν από την αρχή μαζί μας και ήταν πάντα δυνατός".

Τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια μέσα στο 2008!

Πάμε να δούμε πιο κάτω τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια μέσα στο 2008 σύμφωνα με το gamespot.

  1. GRAND THEFT AUTO IV . PLAYSTATION 3
  2. GRAND THEFT AUTO IV . XBOX 360
  3. SUPER SMASH BROS.BRAWL . WII
  4. CRYSIS. PC
  5. SUPER MARIO GALAXY. WII
  6. THE ORANGE BOX. XBOX 360
  7. THE ORANGE BOX. PC
  8. HALO 3 . XBOX 360
  9. WORLD IN CONFLICT. PC
  10. FORZA MOTOSPORT 2. XBOX 360