Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2008

Ανακούφιση για Γκαλέτι, μια βδομάδα νοκ άουτ


Μετά τα σοβαρά πλήγματα με Ντουντού και Τζόρτζεβιτς (από 3 βδομάδες νοκ άουτ), ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, το κακό δεν τρίτωσε.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, που αποκόμισε στο ντέρμπι ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού, υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Δευτέρα, οι οποίες ήταν καθαρές αναφορικά με την ύπαρξη οστικής βλάβης. Έτσι, ο Αργεντινός θα μείνει εκτός δράσης μόλις για μία βδομάδα και θα είναι πανέτοιμος για τον επόμενο επίσημο αγώνα των «ερυθρολεύκων», κόντρα στον Πανθρακικό.

Ζε Ρομπέρτο: "Θέλω να φύγω από Μπάγερν"


Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου με τους νταμπλούχους Γερμανίας ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, και όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στο έγκυρο περιοδικό "Kicker", θέλει να αποχωρήσει από τη Μπάγερν και να φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας τις δύο τελευταίες σεζόν της καριέρας του.
"Θα μου άρεσε να παίξω για άλλα δύο χρόνια σε άλλο σύλλογο. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στη Γερμανία", τόνισε ο 34χρονος άσος, ο οποίος έχει προσφορές από το Επαγγελματικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα από την ομάδα του Ντάλας.

Παναθηναϊκός: Χωρίς οπαδούς σε Τούμπα


Χωρίς φιλάθλους σε Τούμπα με ΠΑΟΚ θ' αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική.

Χωρίς τον δωδέκατο παίκτη του.. τους οπαδούς του θα αγωνιστεί τελικά ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή. Οπως γνωστοποιήθηκε από την Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο και φίλοι αντίπαλης ομάδας αφού τα πολλά εισιτήρια διαρκείας δεν δίνουν την δυνατότητα στην αστυνομία και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνουν και ζώνες ασφαλείας για να εξυπηρετήσουν τους φίλους της αντίπαλης ομάδας.

Σήμερα το καφενείο συμπληρώνει έξι μήνες λειτουργίας

Ηταν 7 του Απρίλη 2008 όταν το καφενείο άνοιξε τις πόρτες του στην περιπέτεια της blogόσφαιρας.
Για έξι μήνες μας κερνάει απ'όλα τα καλά.
Σήμερα έξι μήνες μετά κάνει μια στάση για να κάνει ένα μικρό απολογισμό

Επισκεφτείτε το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ για να μάθετε και εσείς πόσους καφέδες ...έψησε, πόσα τσίπουρα ...κέρασε και πόσες ποικιλίες ...δημιούργησε
Αξίζει τον κόπο!

Διήμερο ρεπό σε Σκόκο, λόγω ενοχλήσεων


Προβληματισμό έφερε η ήττα από τον Ολυμπιακό στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν το παιχνίδι στο Φάληρο. Η επόμενη μέρα βρήκε τους ανθρώπους της ομάδας με σκυμμένα κεφάλια, πολλή διάθεση, όμως, για να αντιστραφεί το κλίμα και να διορθωθούν τα λάθη στον αγωνιστικό τομέα, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης, σε μια προσπάθεια να ηρεμίσουν οι παίκτες του και να ξεκουραστούν, τους έδωσε σήμερα ρεπό. Από αύριο τους περιμένει όλους στους Θρακομακεδόνες, πλην των διεθνών, για να αντιστρέψουν όλοι μαζί το κλίμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, το συντομότερο δυνατό.

Σε δύο μέρες για Σκόκο

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ιγνάσιο Σκόκο. Ο Αργεντινός, που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρόλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται, εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του συλλόγου. Όπως έγινε γνωστό, σε δύο ημέρες που θα δοκιμάσει να μπει πάλι στο γήπεδο (λόγω του τραυματισμού εξασφάλισε διήμερο ρεπό) και θα γίνει ακριβής διαπίστωση της κατάστασής του.

Χάνει για 20 ημέρες Ντουντού και «Τζόλε»


Τις υπηρεσίες των Ντουντού και Τζόρτζεβιτς θα στερηθεί για τουλάχιστον τρεις επόμενες εβδομάδες ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Με τα σημερινά δεδομένα, αμφότεροι θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων» με Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη» και Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία, από όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μετρίου βαθμού θλάση στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο και δεν θα μπορέσει να προπονηθεί τις επόμενες 15 με 20 ημέρες. Μαγνητική έκανε και ο Πάβελ Κόβατς, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση αριστερού γόνατος και θα ακολουθήσει για διάστημα πέντε με έξι ημερών, συντηρητική αγωγή.

Εκτός ξανά ο «Τζόλε»

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα και για τον Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν θα γλυτώσει το νυστέρι. Ο έμπερος αριστερός χαφ του Ολυμπιακού, ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις, μετά το ματς με την ΑΕΚ και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα του, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα υποβληθεί αύριο (Τρίτη 7/10), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Παντελή Νικολάου, σε αρθροσκοπικό καθαρισμό δεξιού γόνατος. Ο χρόνος επανόδου του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις, υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες».

*** Στο μεταξύ ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει αύριο (Τρίτη 7/10, ώρα 13.30), στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, για την κλήρωση του Κυπέλλου Ουέφα

Εθνική Ελλάδας Κλήση Ρεχάγκελ στον Καραγκούνη


Πιστός στις συνήθειες του ο Ότο Ρεχάγκελ ολοκλήρωσε χωρίς εκπλήξεις τις κλήσεις των παικτών για τους εντός έδρας αγώνες με Μολδαβία και Ελβετία (11 και 15/10 αντίστοιχα). Μέσα στους εκλεκτούς και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Τετάρτης, θα είναι όμως στην αποστολή στο δεύτερο ματς.


Οι 22 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι: Χαλκιάς, Τζόρβας, Αμανατίδης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Χαριστέας, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Τοροσίδης, Κυργιάκος, Μπασινάς, Α. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Νίνης, Τζιόλης.

Ο Λεντέσμα στην Eθνική Αργεντινής !


Τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής θα φορέσει ξανά ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο διεθνής μέσος της Σαν Λορέντζο, που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σαν Λορέντζο, κατάφερε με τις εμφανίσεις του να πείσει τον Άλφιο Μπαζίλε πως πρέπει να βρίσκεται στην Εθνική.

Η Εσπανιόλ πήρε βαθμό στο «Μπερναμπέου»


Όμορφο παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», το αποτέλεσμα του οποίου απογοήτευσε τους φίλους των γηπεδούχων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «σκόνταψε» στην Εσπανιόλ, φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 2-2. Αμφότερα τα γκολ της «βασίλισσας», σημειώθηκαν από τον Ραούλ. Για την Εσπανίολ σκόραραν οι, Ταμούδο (πέναλτι) 21’ και Λουίς Γκαρσία 31’