Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2009

Aπίθανο buzzer-beater από τον Κόμπι Μπράϊαντ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κόμπι Μπράιντ ψες απέδιξε ακόμη μια φορά γιατι είναι αν όχι ο κορυφαίος, ένας από τους κορυφαίους μπασκεμπολίστες στον κόσμο. Οι Λέικερς είχαν τη μπάλα στην κατοχή τους 3.2'' πριν το φινάλε κι ενώ βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ με 2 πόντους. Ο Κόμπι Μπράιαντ την πήρε και ευστοχώντας σε ένα εκτός ισορροπίας τρίποντο (με ταμπλό) πάνω από τα υψωμένα χέρια του Ντουέιν Ουέιντ χάρισε στην ομάδα του τη νίκη επί των Χιτ!

"Είναι μακράν το πιο τυχερό σουτ που έχω βάλει. Ένιωσα καλά, πραγματικά δεν πίστεψα ότι η μπάλα θα μπει μετά από αυτο το σουτ" τόνισε ο Κόμπι Μπράιαντ.





H μπάλα του Μουντιάλ 2010 !

Την μπάλα με την οποία θα διεξαχθεί το Μουντιάλ στη Ν.Αφρική παρουσίασαν χθές FIFA και ADIDAS. Η μπάλα αυτή θα έχει το όνομα "Jabulani" όπου προέρχεται από την γλώσσα Μπαντού, μία από τις έντεκα επίσημες γλώσσες της Δημοκρατίας της Νοτίου Αφρικής, και ομιλείται από το 25% περίπου του πληθυσμού. Κυριολεκτικά, "Jabulani" σημαίνει "για να γιορτάσουν."

Η νέας τεχνολογίας "Grip'n'Groove" μπάλα παρέχει μια εξαιρετικά σταθερή πτήση και τέλεια πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Με μόνο οκτώ, συνδεδεμένα θερμικά 3-D πάνελ, που είναι προσαρμοσμένα σφαιρικά για πρώτη φορά, η μπάλα είναι απόλυτα στρογγυλή και πιο ακριβής από ποτέ.