Δευτέρα, Μαΐου 11, 2009

Οι τρεις φετινές γκολάρες του Καραγκούνη ! (ΒΙΝΤΕΟ)
















1)ΠΑΟΚ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ



2)ΒΕΡΝΤΕΡ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ





3)ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ



Φουλ για Μπόμπο ο Ολυμπιακός

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπεσίκτας Μπόμπο βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» που θα επιδιώξουν μέσα στην εβδομάδα να βρουν την χρυσή τομή με την τουρκική ομάδα και να αποκτήσουν τον Μπόμπο, κλείνοντας έτσι την θέση του επιθετικού.

Η περίπτωση βέβαια δεν είναι εύκολη καθώς θα πρέπει να ανοίξει θέση ξένου παίκτη στην ομάδα (Λέτο ή Λεντέσμα) ενώ τα χρήματα που απαιτούνται για μεταγραφή είναι 4 εκατ. Ευρώ (τουλάχιστον). Ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Ολυμπιακός: Έκλεισε Μαρσέλο !


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «new.poland.com» ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Βίσλα Κρακοβίας για την απόκτηση του Αντόνιο Γκουέδες Μαρσέλο, έναντι δύο εκ. ευρώ.

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» δεν επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ, αφού έτσι κι αλλιώς το ποσό είναι μεγάλο για παίκτη από την πολωνική αγορά, παρότι στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για μια μετακίνηση που έχει ολοκληρωθεί! Ο Μαρσέλο είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας U-21 και από ότι φαίνεται το όνομά του θα μας απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα.

Πωλείται με 2,5 εκ. ευρώ ο Λέτο!


Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Λίβερπουλ αποφάσισε να πουλήσει τον Σεμπάστιαν Λέτο μαζί με άλλους δέκα συνολικά ποδοσφαιριστές που τις ανήκουν. Η τιμή του Αργεντινού άσου, σύμφωνα πάντα με τον Τύπο της Αγγλίας, ανέρχεται περίπου στα 2,5 εκ. ευρώ, ποσό που δεν αποκλείεται να καλύψουν οι Πειραιώτες. Νέα δεδομένα, δηλαδή, στην περίπτωση του 23χρονου χαφ, που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αν δεν γίνεται να επιστρέψει στους «ρεντς», θέλει να μείνει στο Λιμάνι.

Ζαγοράκης: «Φεύγω»!


Απογοητευμένος είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης με όσα έγιναν χθες στην Τούμπα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα είχε με τον κόσμο και τον Κάκο και είπε στους συνεργάτες του: «Δεν πάει άλλο. Φεύγω από τον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να τα βάζουμε με όλους»! Ο Ζαγοράκης, όπως λένε οι άνθρωποι που μίλησαν μαζί του, είναι «τρελαμένος» πρώτα απ’ όλα με τη διαιτησία. Θεωρεί ότι αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού και επικεντρώνεται πολύ στην αποβολή του Γκαρσία, τη στιγμή που δεν αποβλήθηκε και ο Σιμάο, ο οποίος ενεπλάκη στην ίδια φάση. «Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Ζαγοράκης», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνεργάτης του προέδρου, Κυριάκος Κυριάκος.

Επίσης, αυτό που τον εξόργισε είναι οι αποδοκιμασίες των οπαδών στον Φερνάντο Σάντος, έναν προπονητή που στηρίζει. «Δεν γίνεται συνέχεια να μας αμφισβητούν για τις επιλογές μας», είπε. Οι συνεργάτες του δεν μπορούσαν να τον ηρεμήσουν και να του αλλάξουν άποψη. Οι επόμενες μέρες δείχνουν ότι θα είναι «καυτές», σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο θέμα Ζαγοράκη.
Φεύγει ο Γκαρσία;
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι ακόμη και να διώξουν τον Γκαρσία, μετά τη χθεσινή του «έκρηξη». Ο Ουργουανός άφησε τον «Δικέφαλο» με 10 παίκτες και άρχισε πάλι του δικά του, κλοτσώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του και βρίζοντας θεούς και δαίμονες. Πλέον, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον παίκτη, ο οποίος στα αποδυτήρια ήταν… ταύρος μαινόμενος, σπάζοντας τα πάντα.

«Ελα έξω να αναμετρηθούμε σαν άντρες», έλεγε στον Σαριέγκι, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο Ουρουγουανός μίλησε για τη φάση με τον Σιμάο, κατηγορώντας τον Κάκκο: «Δεν τον ακούμπησα και να μου πει ο διαιτητής γιατί με απέβαλε. Με κορόιδεψε. Είναι ο χειρότερος διαιτητής στην Ελλάδα και ήρθε να μας κλέψει το αποτέλεσμα. Πάντα κάνει τα ίδια στην Τούμπα. Όπως τιμωρούνται οι παίκτες πρέπει να τιμωρούνται και οι διαιτητές. Δυστυχώς, ο Κολίνα είναι μόνο ένας».
Ανακοίνωση – διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του ματς, εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσου Κάκου. Σε αυτήν, ο «Δικέφαλος» διαμαρτύρεται για τη μη αποβολή του Σιμάο στην ίδια φάση με του Γκαρσία και για το γεγονός ότι ο κορυφαίος Ελληνας διαιτητής, όπως τον χαρακτηρίζει, έπρεπε να βοηθήσει την ομάδα των δισεκατομμυρίων να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, την οποία, όπως τονίζει, δεν προτίθεται να αφήσει έτσι εύκολα.
Η ανακοίνωση:

«Το πρώτο παιχνίδι των play off είναι μια "φωτογραφία" της ελληνικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας. Εκεί που η καθαρή αγωνιστική προσπάθεια, το πείσμα, το πάθος και η γνώση για το ποδόσφαιρο πρέπει να ανταγωνιστούν το κεφάλαιο, τη γνώση του παρασκηνίου και τη δημιουργία κλίματος. Σε αυτήν τη μονομαχία, το αποτέλεσμα ήρθε διπλό...

Ο, κατά τεκμήριο καλύτερος διαιτητής της χώρας, ο οποίος μας έχει κάνει να τον σεβόμαστε και να τον εκτιμούμε, έκανε σήμερα ένα λάθος που έκρινε τον αγώνα. Ο ίδιος μας έχει πείσει ότι τα λάθη του είναι ανθρώπινα. Και πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μείνει ανεπηρέαστος από το κλίμα των ημερών, από την παραφιλολογία των επισκέψεων στα γραφεία της Τούμπας, από την ανάγκη του Παναθηναϊκού να «σώσει» τη χρονιά του ή να διαλυθεί στα εξ ων πολυμετοχικά συνετέθη; Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος λοιπόν αποβάλλει ελαφρά την καρδία τον Garcia του ΠΑΟΚ, που δήθεν πρέπει να είναι και ευχαριστημένος που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος αφήνει στο παιχνίδι τον Simao του Παναθηναϊκού των δισεκατομμυρίων, που «πρέπει» να κερδίσει τη θέση του Champions League, την οποία, όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε έτσι εύκολα…

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κρίνει σκόπιμο να διευκρινίσει ότι, για εμάς, ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι αυτός που ακολουθήσαμε μέχρι σήμερα. Η ειλικρίνεια, η πολύωρη προσπάθεια για να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και ανάπτυξης του αγωνιστικού τμήματος κι όχι μόνο. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε τη θέληση, ενδεχομένως και τη γνώση, να υπερκεράσουμε τις συγκεκριμένες οικονομικές μας δυνατότητες με μεθόδους παρασκηνίου και δημιουργίας κλίματος. Πρέπει να τονίσουμε ότι δε μας ενδιαφέρει να μειώσουμε τον αντίπαλο, αλλά να εμφανιστούμε εμείς πιο δυνατοί.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθειά της. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί οι κίτρινες για τους άλλους είναι κόκκινες για αυτούς. Δεν μπορούμε να δεχτούμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ειδικά από το σημείο που τα play off δεν είναι για μας, αλλά για τους αντιπάλους μας μια δεύτερη ευκαιρία. Η διαδικασία ξεκίνησε τώρα και άτυχα. Όπως ξεπεράσαμε τις δύσκολες στιγμές μας, θα ξεπεράσουμε κι αυτή. Με έναν μόνο στόχο. Να διατηρηθεί το ήθος μας και το κεφάλι μας ψηλά…

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Υ.Γ. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την απώλεια του πατέρα του»..

sport-fm

Στην Τότεναμ ο Σισέ


Στην Τότεναμ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Τζιμπρίλ Σισέ με τους «πετεινούς» να συμφωνούν σε όλα με την Μαρσέιγ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Τερματοφύλακας σε ρόλο βοηθού διαιτητή

Ο γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ ζητά την αλλαγή του βοηθού διαιτητή

Ντοπέ ο Βαβζίνιακ!


Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την Κυριακή με επίσημη ανακοίνωσή του ότι ύστερα από έλεγχο ντοπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα με την Skoda Ξάνθη βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα του Γιακούμπ Βαβζίνιακ.

Η σχετική ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ ότι ύστερα από έλεγχο ντοπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη την 05.04.2009, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ζητήσει την ανάλυση του β δείγματος. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, τέσσερις φορές σε αντίστοιχο έλεγχο και σε όλους το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Οι ημερομηνίες και οι αγώνες στους οποίους έγιναν οι εν λόγω έλεγχοι είναι οι ακόλουθοι:

* 21.2.2009 Παναθηναικός-Πανιώνιος
* 25.2.2009 Villareal- Panathinaikos
* 1.3.2009 Ολυμπιακός - Παναθηναικός
* 22.3 2009 Αστέρας Τριπολης-Παναθηναικός

Έχοντας αποδείξει την ευαισθητοποίηση της σε ζητήματα ντόπινγκ, γεγονός που συνάγεται ενδεικτικά και από το γεγονός ότι ζητάμε έλεγχο ντοπινγκ σε κάθε παιχνίδι, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αναμένει τις εξελίξεις στο ζήτημα, δηλώνει την εμπιστοσύνη της στις αρμόδιες αρχές περί της λήψης αποφάσεων και κατόπιν τούτου θα λάβει (τις όποιες) δικές της αποφάσεις".