Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2009

Ολυμπιακός: Πέταξε για Ολλανδία !

Με προορισμό το Έρμελο της Ολλανδίας πέταξε σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός για να πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας του.

Τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός:

11/07/2009 Χέρενφεϊν- Ολυμπιακός (18.00 Buitenpost Friesland, Ολλανδία)
15/07/2009 Σίβασπορ - Ολυμπιακός (19.00 SG Gronau Stadium in Gronau, Γερμανία)
18/07/2009 Μπόχουμ- Ολυμπιακός (15.00 Rewirpower Stadion, Bochum, Γερμανία)

Η αποστολή:

Την αποστολή για τη χώρα της τουλίπας αποτελούν 28 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Ντάρμπισιρ, Ντομί, Γκαλέτι, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Λεντέσμα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάντος, Γ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

ΠΑΟ: «Όχι» από τη Γκέτεμποργκ για Μπίερσμιρ

Η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού απορρίφθηκε από την Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χακάν Μιλντ.

Συγκεκριμένα, ο Μιλντ είπε στην «Goteborg-Posten» ότι: «η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ήταν αρκετά καλή», αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει αν υπάρχει μεγάλη διαφορά...

Ταυτόχρονα, στην «Aftonbladet» δεν έκανε ιδιαίτερα σχόλια: «Θα συναντηθούμε με τα μέλη της διοίκησης και θα συζητήσουμε για την πρόταση. Δεν μπορώ να μιλήσει με αριθμούς, αλλά έχουμε λάβει πρόταση στην οποία ακόμη δεν έχουμε απαντήσει. Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα, ούτε αν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή».

Η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι στα 450.000 ευρώ, ένα ποσό που θεωρούν ικανοποιητικό στο «τριφύλλι» με δεδομένο ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο και έχει ήδη συμφωνήσει με τους «πράσινους».

Μάντσεστερ Γ: Δίνει 20 εκατ. και Μπερμπάτοφ για Αγκουέρο !

Oι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γ. ψάχνουν να βρούν τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Αγκουέρο φαντάζει ο καταλητότερος για να τον για αυτή την θέση .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε πρόταση που άγγιζε τα 46 εκατ. ευρώ για να κάνει «κόκκινο διάβολο» τον Αργεντινό άσο. Πρόταση που έπεσε στο «κενό».

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στον ισπανικό Τύπο η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, στην οποία θα συμπεριλάβει και έμψυχα ανταλλάγματα. Μάλιστα είναι διατεθειμένη στο πακέτο της προσφοράς να συμπεριλάβει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μαζί με το ποσό των 20 εκατ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Βούλγαρο στράικερ το προηγούμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ δαπάνησε 36 εκατ. για να τον αποκτήσει από την Τότεναμ.

Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν τα παζάρια για Μαρέσκα, ποιοί οι υποψήφιοι για την επίθεση !

Μετά το ναυάγιο με τον Κιμ Κάλστρομ οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν κατ’ αποκλειστικότητα την προσοχή τους στον Ιταλό χαφ, Μαρέσκα έχοντας ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με Σεβίλλη και παίκτη!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις τόσο με τους Ανδαλούσιους όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Η διοίκηση της Σεβίλλης ζητάει περίπου δύο εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Μαρέσκα, την ώρα που ο Ολυμπιακός φέρεται να ξεκινάει από το ένα εκ την προσφορά του.

Οι Ισπανοί δεν είναι αρνητικοί στο να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, από τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Μαρέσκα ως βασική του επιλογή, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να φτάσουν μέχρι το 1,5 εκ. ευρώ, ποσό στο οποίο αναμένεται, εκτός απροόπτου, να προκύψει συμφωνία.

Διαφορά στο οικονομικό υπάρχει και με τον παίκτη, όχι όμως ικανή να χαλάσει τη συμφωνία. Ο Μαρέσκα αμείβεται με 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο στη Σεβίλλη, για να έρθει όμως στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό φέρεται να ζητά 1,8! Οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να του δώσουν μέχρι 1,5 εκ. το χρόνο, μια πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί ο Ιταλός μέσος. Δεν αποκλείεται, εξάλλου, να μπουν και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων (όπως στην περίπτωση του Μέλμπεργκ), ώστε να δελεάσουν τον παίκτη να έρθει στη χώρα μας. Τέλος, σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο παίκτης δεν είναι αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα.

Δεν βιάζονται για επιθετικό
....

Στον Ολυμπιακός δείχνουν ότι το θέμα του επιθετικού δεν φαίνεται να τους «καίει», και όπως όλα δείχνουν αν γίνει κάποια κίνηση θα γίνει τον Άυγουστο. Πρώτος στόχος φέρεται να είναι ο Άλντιντορ της Βιγιαρεάλ όπου θα στοιχίσει ούτε λίγο ούτε πολύ κοντά στα δύο εκ. ευρώ (ο δανεισμός μαζί με το συμβόλαιό του). Στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί που μπορεί να απασχολήσουν. Μοριέντες και Εντού είναι δύο από αυτούς, παρότι το τελευταίο διάστημα φαίνεται να χάνουν έδαφος αμφότεροι.

AEK: Πέταξε για Ζέεφελντ !

Το πρωί της Παρασκευής (10/07) και ώρα 08:30, η αποστολή της ΑΕΚ πέταξε για το Ζέεφελντ της Αυστρίας προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως και τις 29/07.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Σάχα, Λούκατς, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Κουτρομάνος, Καράμπελας, Χουανφράν, Μανωλάς, Καφές, Ενσαλίβα, Μάκος, Ταχτσίδης, Ρίκκα, Γκέντσογλου, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Μαντούκα, Λαγός, Ντιούφ, Μπερνς, Χετεμάι, Παληγεώργος, Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Σκόκο, Παυλής.