Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2009

ΑΡΗΣ: Κούπερ και επίσημα!

Kαι επίσημα προπονητής του Άρης είναι ο Έκτορ Ραουλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Hector Raul Cuper στην θέση του προπονητή της ομάδας για ένα χρόνο»

Μαρέσκα: «Ο Κετσπάγια έφυγε γιατί ήταν... ΑΕΚτζής»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta Dello Sport, ο Ιταλός μέσος του Ολυμπιακού Έντσο Μαρέσκα προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους ο οποίους αποχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι δηλώσεις του Ιταλού:


"Όταν δέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Όμως οφείλω να ομολογήσω πως πρόκειται για ένα σύλλογο πολύ οργανωμένο, με καταπληκτικό προπονητικό κέντρο που βρίσκεται σε μια αρκετά όμορφη πόλη"..........

"Κόντρα του προέδρου με τον Κετσπάγια"



"Ο Κετσπάγια υπήρξε αρχηγός της ΑΕΚ και οι οπαδοί μας ποτέ δεν τον χώνεψαν. Επίσης είχε προβλήματα με τον πρόεδρο της ομάδας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξουν και στη θέση του να φέρουν τον Ζίκο".

Για τον Ζίκο τόνισε:


"Βλέποντας τον να παίζει μαζί μας στην προπόνηση σε εμπνέει και εσένα να κάνεις σπουδαία πράγματα. Ο τρόπος που κοντρολάρει και που "χαϊδεύει" την μπάλα είναι μοναδικός. Του αρέσει να μας μιλάει πολύ και να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο".

Τέλος για την προσπάθεια της ομάδας να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είπε:

"Ο σύλλογος έχει καταφέρει μόλις μια φορά να περάσει στον δεύτερη γύρο και η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το ξαναπετύχουμε".