Κυριακή, Ιουλίου 26, 2009

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική νέων!

Για άλλη μια φορά ανεβαίνει στην κορυφή της Ευρώπης το ελληνικό μπάσκετ! Η Εθνική Νέων Ανδρών κυριάρχησε στον αποψινό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και με τη νίκη της με 90-85 επί των Γάλλων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Τα παιδιά του Κώστα Μίσα έκαναν ένα εξαιρετικό τουρνουά και δικαίως βρέθηκαν στην κορυφή.

Tα παιδιά του Κώστα Μίσσα βρέθηκαν σε εκπληκτική μέρα, είχαν απίστευτη ευστοχία στα τρίποντα, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και στηριζόμενοι στην ομαδικότητά τους κατέκτησαν την πρώτη θέση της διοργάνωσης. Κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Γιαννόπουλος με 14 πόντους, ο Παπανικολάου με 15 και το δίδυμο των ψηλών Μπόγρης και Κασελάκης. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζάκσον με 32 πόντους.

Στην Βαρκελώνη για υπογραφές ο Ιμπραΐμοβιτς

Πάτησε Ισπανία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπου θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα!

Ο Σουηδός επιθετικός έκανε την πρώτη του γνωριμία στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «μπλαουγκράνα», φωτογραφήθηκε μπροστά από το γιγαντιαίο έμβλημα της ομάδας και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα για τους θαυμαστές του.

Το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του από την Ίντερ, έναντι 45εκατ. ευρώ και τους Ετό- Χλεμπ (δανεικός για ένα χρόνο ο Λευκορώσος), θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα με χιλιάδες κόσμου να αναμένεται να δώσουν το παρών τους στην επίσημη παρουσίαση του.