Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2009

Oλυμπιακός: Μπαπτίστα στο προσκήνιο, ποιά άλλα ονόματα ακούγονται !

Το όνομα του Ζούλιο Μπαπτίστα της Ρόμα βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακο σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα «ΦΩΣ».

Ο 28χρονος διεθνής Βραζιλιάνος χαφ είναι στο στιλ του παίκτη που ψάχνει ο Ζίκο, δηλαδή ένας «καθαρός» μεσοεπιθετικός που ενώνει το κέντρο με τη γραμμή κρούσης.

Η διάθεση των «ερυθρόλευκων» για μια «δυνατή» μεταγραφή τον Γενάρη, αλλά και το γεγονός ότι το «θηρίο» δεν βρίσκεται στα πλάνα των ανθρώπων της Ρόμα, αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό για τους πρωταθλητές.

Η λίστα με τα ονόματα που παίζουν τον τελευταίο διάστημα...

Αντριάνο
Ντέιβιντ
Γιοβάνοβιτς
Φρεντ
Ντιέγκο Σόουζα
Έλτον
Λούα Λούα
Γκέγκας

Copa del Rey: Αποκλείστηκε από την Αλκορκόρν η Ρεάλ Μαδρίτης !

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Αλκορκόν με 1-0 αλλά αποκλείστηκε από το κύπελλο Ισπανίας. Οι παίκτες των "μερένγκες" ήταν σίγουροι ότι θα πετύχαιναν την μεγάλη ανατροπή όμως παρόλο που ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παρέταξε την ομάδα με όλα τα αστέρια δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της πρόκρισης.

Ο Ράφαελ φαν ντερ Φαρτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 81', αλλά προς το τέλος του αγώνα οι οπαδοί τυο "Μπερναμπέου" βλέποντας.........

την ομάδα τους να μην μπορεί να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα (4-0), άρχισαν να φωνάζουν «όλε» σε κάθε πάσα που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, ομάδα Γ' κατηγορίας. Η Αλκορκόν στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους "16".

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών της φάσης των "32" Σε παρένθεση το σκορ του 1ου αγώνα,

Τρίτη 10/11
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαρμπέγια (2-0) 6-0
Βαλένθια - Αλκογιάνο (1-0) 2-2
Βιγιαρεάλ - Πουερτογιάνο (1-1) 1-0
Ρεάλ Μαδρίτης - Αλκορκόν (0-4) 1-0
Οσασούνα - Χερέθ (2-1) 1-0
Μάλαγα - Σαραγόσα (1-1) 0-0
Ντεπορτίβο - Μούρθια (1-0) 0-0
Χιχόν - Ουέλβα (1-1)
Τενερίφη - Θέλτα (1-2) 0-1
Σεβίλλη - Θιουδάδ Ντε Λορκί (4-2) 5-1
Μπαρτσελόνα - Κουλτουράλ Λεονέσα (2-0)

Τετάρτη 11/11

Εσπανιόλ - Χετάφε (0-2)
Μαγιόρκα - Βαγιαδολίδ (1-2)
Μπιλμπάο - Βαγεκάνο (0-2)
Σανταντέρ - Σαλαμάνκα (0-1)

Πέμπτη 12/11
Αλμερία - Χέρκουλες (1-2)

Το γκόλ της Ρεάλ !


Αυτοκτόνησε o τερματοφύλακας Ρόμπερτ Ενκε !

Η είδηση της αυτοκτονίας του τερματοφύλακα του Ανοβέρου, Ρόμπερτ Ενκε, προκάλεσε σοκ στο γερμανικό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο. Ο διεθνής γκολκίπερ αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του σε ηλικία 32 χρόνων.

Ο Ένκε χτυπήθηκε από τρένο όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές του Νιντερσάχεν και σύμφωνα με ισχυρισμούς εκπροσώπου της αστυνομίας στο Reuters «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία…».

Ο Ένκε, ο οποίος ήταν βασικός γκολκίπερ της "νασιονάλμανσαφτ" μετά την αποχώρηση του Γενς Λέμαν από τα "πάντσερ", υπέφερε το τελευταίο δίμηνο από μολυσματική ασθένεια και μόλις την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του Ανόβερο, στην αναμέτρηση με το Αμβούργο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δύο χρόνια είχε πεθάνει η δίχρονη κόρη του Ένκε λόγω καρδιακής ασθένειας.


Στιγμές από την καριέρα του Ένκε !