Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2009

«Ντοπέ» ο Καναβάρο!

Ντοπέ βρέθηκε ο Καναβάρο. Ο 35χρονος αμυντικός βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε, χωρίς να έχει ανακοινωθεί το παιχνίδι.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά το γεγονός ότι κάποιοι ξέχασαν να στείλουν ένα έγγραφο, ουσιαστικά αναγκάζει τον αρχηγό της εθνικής Ιταλίας να απολογηθεί. Με ανακοίνωση της η Μεγάλη Κυρία τονίζει ότι η ιταλική Ολυμπιακή επιτροπή ήταν ενήμερη για το συγκεκριμένο φάρμακο.

Ο παίκτης και η Γιουβέντους αρχικά είχαν δηλώσει το φάρμακο πριν αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος αναφέροντας ότι η χρήση του έχει αντιαλλεργική δράση.

Σε νέο έλεγχο όμως που υποβλήθηκε ο 36 χρονος στόπερ ανιχνεύτηκε και πάλι απαγορευμένη ουσία από το ίδιο φάρμακο, το οποίο δεν είχε δηλωθεί από κανένα, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ντοπαρισμένος.

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης, πρόταση σε Βρύζα ;

Την απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης το απόγευμα της Πέμπτης (8/10). Η απόφαση αυτή είναι οριστική και ήρθε μέσω γραπτής δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου». Στη δήλωση του, ο τέως πλέον, πρόεδρος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζαγοράκη:

«Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Με τιμή Θεόδωρος Ζαγοράκης»

Πρόκειται για μια απόφαση που είχε περάσει από το μυαλό του κατά το παρελθόν. Πιθανότατα τα χθεσινά επεισόδια στο παιχνίδι των Νέων με τον Άρη να συντέλεσαν ώστε να πάρει την απόφαση του γρηγορότερα. Φαίνεται πως πλέον, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να συνεχίσει. Δεν αντέχει άλλο στα κοινά του ποδοσφαίρου, ενώ όπως παραδέχτηκε υπάρχουν και ορισμένα προσωπικά ζητήματα που τον ταλαιπωρούν.

Η ουσία πάντως είναι πως ο Ζαγοράκης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που στα χρόνια της προεδρίας του κατάφερε να την ανεβάσει επίπεδο και να την κάνει πάλι ανταγωνιστική εντός συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης του «δικέφαλου» πρότειναν στον Ζήση Βρύζα να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, με τον νυν τεχνικό διευθυντή του συλλόγου να το σκέφτεται πολύ σοβαρά!

Γαλλία: Τρόμος στην προπόνηση με Γκομίς ! (Photos)

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς κλήθηκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2010, ωστόσο κατάφερε άθελά του να σκορπίσει τον πανικό στους συμπαίκτες του στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (7/10).


Οι "τρικολόρ" είχαν κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για αγώνα "6Χ6" διάρκειας 50 λεπτών, όταν ξαφνικά ο επιθετικός της Λιόν κατέρρευσε στο χορτάρι, με όλους τους παριστάμενους να τρέχουν προς το μέρος του φωνάζοντας απεγνωσμένα βοήθεια.

Πέρα από τους συμπαίκτες του κατέφτασαν σε χρόνο dt και οι γιατροί της εθνικής ομάδας, με τον ίδιο πάντως να σηκώνεται μετά από ένα μόλις λεπτό, επικαλούμενος αδιαθεσία και διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι η κατάσταση της υγείας του είναι μία χαρά.

Εικόνες από την κατάρρευση του "Μπαφέ" Γκομίς μέσα στον αγωνιστικό χώρο:





















πηγή:sport24