Παρασκευή, Μαΐου 16, 2008

Bye bye λέει ο Λούα Λούα!


Το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο Λούα Λούα στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, ήταν η σταγόνα...που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία ζήτησε από τον Κονγκολέζο να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 28χρονος επιθετικός φαίνεται ότι τελειώνει άδοξα την πρώτη του και απ' ότι όλα δείχνουν τελευταία χρονιά στους "ερυθρολεύκους", έπειτα από την κόντρα του με τον Χοσέ Σεγκούρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή υπήρξε επαφή του διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Χρυσικόπουλου, με τον ατζέντη του Λούα Λούα. Στον μάνατζερ του Κονγκολέζου, μεταφέρθηκε η εντολή και η θέση των «ερυθρολεύκων», να βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του. Έτσι, μπαίνει… άδοξα τέλος στην καριέρα του Λούα Λούα που η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν αυτό στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου και αποχώρησε.

Είναι χαρακτηριστικό για παράδειγμα, ότι εντός της εβδομάδας κι ενώ η εντολή ήταν οι παίκτες να μαζεύονται στο Ρέντη στις 12:30 το μεσημέρι, υπήρξε ημέρα που ο Λούα Λούα έφτασε αρκετά αργοπορημένος. Μάζευαν το ένα, μάζευαν το άλλο οι «ερυθρόλευκοι» και την ώρα της κρίσης, η απόφαση είναι να του δείξουν την πόρτα της εξόδου…

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, ενώ μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός δαπάνησε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτσμουθ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ πλήρωσε κι άλλες 500.000 ευρώ στον αγγλικό σύλλογο λόγω της κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος, όρος που είχε μπει στη συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτσμουθ.

Τρία εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν για την αγορά του παίκτη, συν ένα περίπου εκατομμύριο ευρώ που αφορά τις οικονομικές απολαβές του για τη μία σεζόν που βρίσκεται στην πειραϊκή ομάδα. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, περιμένει πρόταση για την παραχώρηση του Λούα Λούα, ο οποίος είναι ο πιο συμπαθής ποδοσφαιριστής στους φιλάθλους του πρωταθλητή Ελλάδας.

Φήμη: Η Gearbox αναπτύσσει το Halo 4


Μπορεί η Bungie να δήλωσε πως χρειάζεται να κάνει ένα διάλειμμα από το σύμπαν του Halo, αλλά φαίνεται πως η δημοτικότητά της σειράς είναι τέτοια που δίνει τροφή για σχόλια αλλά και φήμες. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες αυτό που ακούγεται εντονότατα είναι πως το τέταρτο επεισόδιο της περιπέτειας του Master Chief έχει ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσεται, αλλά με μια μικρή διαφορά. Το δύσκολο έργο της συνέχειας δεν το έχει αναλάβει η Bungie, αλλά η Gearbox Software (Brothers in Arms). Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος, παρά μόνο μια δήλωση του προέδρου της Gearbox, ο οποίος παραδέχεται πως η ομάδα του έχει αναλάβει την ανάπτυξη ενός εξαιρετικά σημαντικού τίτλου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του στελέχους της Gearbox, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προβεί σε περαταίρω ανακοινώσεις, όμως, δήλωσε ότι το μυστικό αυτό prοject είναι ό,τι σημαντικότερο έχει αναλάβει μέχρι σήμερα η ομάδα του.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω φαίνεται πως άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου, με τις φήμες να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και να κάνουν λόγο για ένα prequel της σειράς. Σε κάθε περίπτωση, για την ώρα τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την τη σφαίρα των υποθέσεων, αν και φαίνεται πως η Microsoft, μετά την αποστασιοποίηση της Bungie από τη σειρά Halo, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει ένα τόσο δυνατό franchise να πέσει σε λήθη.


πηγή:gameover.com

Τα 10 μεγαλύτερα αθλητικά στάδια στον κόσμο!

10.Jawaharlal Stadium (100,000) India















9. Melbourne Cricket Ground (100,000) Australia
















8.Neyland Stadium (102,037) America














7.Ohio Stadium (102,329) America














6.Beaver Stadium (107,282) America















5. Michigan Stadium (107,501) America















4.Estadio Azteca (114,465) Mexico















3.National Stadium, Bukit Jalil (110,000) Malaysia

















2.Salt Lake Stadium (120,000) India












1. Rungnado May Day Stadium (150,000) North Korea

Ρονάλντο: «Θα επιστρέψω»


Μπορεί η μοίρα να του έχει γυρίσει πολλές φορές την "πλάτη" σε θέματα τραυματισμών, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να μην το βάζει κάτω θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του. Ο λόγος για τον Ρονάλντο της Μίλαν που με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ τόνισε πως θέλει να επιστρέψει 100% υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

«Η Μίλαν είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και εννοείται πως η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω εδώ, όμως ένας ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης, αν δεν είμαι καλά μέχρι τότε, όλα θα παραμείνουν ανοιχτά», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσσος.

Τα 10 καλύτερα καρφώματα απο τον Μάϊκλ Τζόρνταν! Mέρος 1ο



O Nίνης στην Εθνική!


Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Οτο Ρεχάγκελ σε ό,τι αφορά τα ονόματα που συμπεριέλαβε στην αποστολή του για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Κύπρου, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα (19/05, 21:00) στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Νίνη, και δεν αποκλείεται να τον "βλέπει" για την αποστολή του EURO, αν και είναι παρακινδυνευμένη μια τέτοια πρόβλεψη.

Ρονάλντο:"Θέλω να αγωνιστώ στην Ισπανία"


Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην συζητάει το ενδεχόμενο πώλησης του, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Πορτογάλος άσος που βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι θα σκεφτεί το μέλλον του μετά τον τελικό του Champions League, την Τετάρτη στην Μόσχα κόντρα στην Τσέλσι.

"Είμαι χαρούμενος εδώ αλλά ας δούμε τι θα γίνει μετά τον τελικό του Champions League", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Αισθάνομαι ήρεμος εδώ. Είμαι ευχαριστημένος αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Γνωρίζω ότι αρέσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, το στυλ μου και ξέρω ότι και με άλλες ομάδες στην Ισπανία συμβαίνει το ίδιο.

Είναι καλό να ξέρεις ότι ενδιαφέρονται άλλες ομάδες για σένα. Έχω πει εκατό φορές ότι θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία".

Νέα πρόταση της Μίλαν για Ροναλντίνιο

'Ετοιμος να υπογράψει στην Μίλαν είναι ο Ροναλντίνιο σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης καθώς η Μπαρτσελόνα δέχθηκε νέα πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ από τους Καταλανούς.
Το...κλίμα στην Βαρκελώνη δεν σηκώνει τον Βραζιλιάνο και όλες οι πλευρές επιθυμούν να βρεθεί λύση.
Η νέα πρόταση της Μίλαν είναι πιθανόν λοιπόν να γίνει αποδεκτή από την Μπαρτσελόνα ενώ παρά την πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι, ο Ροναλντίνιο δείχνει να προτιμά την Μίλαν. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ισπανοί ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.