Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2008

Παναθηναϊκός: Συμφωνία για τα πριμ


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η καθοριστική συνάντηση των αρχηγών του Παναθηναϊκού με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Κώστα Αντωνίου, όσον αφορά τα πριμ της παρούσας αγωνιστικής περιόδου. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος θα υπάρξει αύξηση της τάξεως του 18% σε σχέση με πέρυσι!

Επιπλέον, τα χρήματα που θα προκύψουν από την ενδεχόμενη ευρωπαϊκή πορεία στους "16" ή τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι αναλογικά με τη θέση που θα καταβάλει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Το πριμ για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος είναι χαμηλό και γίνεται λίγο μεγαλύτερο σε περίπτωση που υπάρξει πρόκριση στους ομίλους την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

Νοκ άουτ ο Στολτίδης με ΟΦΗ, ανησυχία και για ΑΕΚ!


Μετά τους Τζόρτζεβιτς, Λεονάρντο και Ντομί και ο Άκης Στολτίδης τέθηκε νοκ άουτ, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν προλαβαίνει το ματς του Σαββάτου και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Υπάρχει μάλιστα, ανησυχία πως μπορεί να χάσει και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Τη γλίτωσε με πρόστιμο
Με πρόστιμο τιμωρήθηκε τελικά ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια που προκαλέσαν οι οπαδοί του, την παραμονή του αγώνα με την Ανόρθωση, στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν τελικά τη τιμωρία της έδρας του και μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ καλούνται να πληρώσουν 40.000 ελβετικά φράγκα, περίπου δηλαδή 20.000 ευρώ.

Ολυμπιακός: Όχι" από Ολυμπιακό στην ΑΕΚ για εισητήρια !


Όχι ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού για την επιθυμία της ΑΕΚ να πάρει εισητήρια για το ντέρμπι στο γήπεδο Καραϊσκάκη την άλλη Κυριακή.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

«Σε απάντηση αιτήματος σας για χορήγηση εισιτηρίων για τον μεταξύ μας αγώνα, σας ενημερώνουμε ότι η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παρά του ότι πάγια είναι υπέρ της συνύπαρξης των φιλάθλων και των δύο ομάδων σε κάθε αγώνα, θεωρεί ότι οι συνθήκες δεν είναι ακόμα κατάλληλες στο Ελληνικό Πρωτάθλημα για μαζικές μετακινήσεις φιλάθλων σε αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος. Ως εκ τούτου, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλοντας να συμβάλλει στην διατήρηση του ήρεμου κλίματος δεν προτίθεται να παραχωρήσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Είναι επίσης σαφές ότι δεν θα υπάρξει αίτημα χορήγησης εισιτηρίων από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα του 2ου γύρου», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της πειραϊκής ΠΑΕ.


Αστείες Ποδοσφαιρικές στιγμές (1)












































































































































Πρόστιμο σε ΑΕΚ-Άρη


Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 και 5.000 ευρώ τιμωρήθηκαν ΑΕΚ και Άρης αντίστοιχα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Η ποινή της επίπληξης επιβλήθηκε εξάλλου στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό. Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : δύο χιλιάδες ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης.

Ντιόγκο: Θέλω να πετύχω στον Ολυμπιακό


Το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα των "νταμπλούχων", Ντιόγκο Λουίς Σάντο, παραχώρησε συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ FM.


Αναλυτικά η συνέντευξη:


Σε ερώτηση για τη σύγκρισή του με τον Πάτο είπε: Ούτε εγώ ξέρω γιατί με λένε νέο Πάτο. Δεν μπορώ να συγκρίνω το εαυτό μαζί του. Είναι διοφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού μας.

Για ποια θέση προτιμά: Μερικές φορές έπαιζα μπροστά και άλλες ως δεύτερος επιθετικός. Παίζω όπου μου πει ο προπονητής. Εγώ νομίζω ότι με βολεύει περισσότερο να έχω ελεύθερο ρόλο, να είμαι στην επίθεση αλλά να μπορώ να γυρίζω πίσω για να παίρνω μπαλιές.

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων: Εγώ ήμουν πολύ χαρούμενος όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να έχει τόση οργάνωση ο Ολυμπιακός. Προς το παρόν δε με νοιάζει το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων.

Δε με απασχολεί καθόλου. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ μόνο με το ποδόσφαιρο. Για τις μεταγραφές και τα λεφτά ασχολούνται οι άλλοι.

Για το τι του αρέσει να κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου: Μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση, ταινίες και τα videogames.

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο: Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο βραζιλιάνικο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως στα μαρξκαρίσματα. Πάντως προσαρμόζομαι και σιγά σιγά θα δείτε τον πραγματικό Ντιόγκο. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και η αντιμετώπιση των συμπαικτών μου αλλά και η παρουσία του Ντουντού και Λεονάρντο στην ομάδα.

Η Ελλάδα μοιάζει πάρα πολύ με τη Βραζιλία. Εγώ έμεινα ένα μήνα χωρίς να παίξω λόγω διαπραγματεύσεων.

Για το ποιος ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ αν έπρεπε να επιλέξει, κάνει τη διαφορά: Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα. Αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως ο Μπελούτσι, ο Λέτο και ο Γκαλέτι. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ ισχυρό σύνολο.

Για τον Μπρούνο Ροντρίγκο (συμπαίκτης του στην Πορτουγκέζα) που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός: Είναι ένας πολύ νέος ποδοσφαιριστής που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα μαζί μου. Στη Βραζιλία τρεις ποδοσφαιριστές θα ξεχώριζα για στόπερ και βρίσκεται ανάμεσά τους.

Ποια ομάδα του θυμίζει ο Ολυμπιακός: Μου θυμίζει τη Σάο Πάουλο και τη Γκρέμιο σε στυλ παιχνιδιού. Ως μεγαλείο ομάδας τη Σάο Πάολο και από πλευράς φιλάθλων την Κορίνθιανς και τη Φλαμένγκο

Για το αν γνωρίζει το Σκόκο: Δεν τον ξέρω. Αλλά ξέρω το Ράμος που είχαμε παίξει και αντίπαλοι. Είχαμε παίξει αντίπαλοι στο Μότζι Μίριμ-Πορτουγκέζα και είχαμε χάσει και στα δύο ματς. Όταν θα παίξουμε όμως με την ΑΕΚ, αυτή τη φορά δεν θα χάσουμε από την ομάδα του.

Για το τι περιμένει από τον εαυτό του: Σίγουρα περιμένω να βελτιωθώ. Έχω παίξει μόνο σε τρία παιχνίδια. Έχω πάρει μία γεύση από τα μαρκαρίσματα. Περιμένω να γίνομαι κάθε φορά καλύτερος.

Για τους Έλληνες αμυντικούς συγκριτικά με εκείνους της Βραζιλίας: Είναι σχεδόν ίδιοι. Ήταν πιο σκληρά στη β' Βραζιλίας αλλά εδώ είναι πιο δυνατά τα μαρκαρίσματα όπως και στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.

Για τον Ροναλντίνιο: Για μένα είναι δύσκολο να πω για τον Ροναλντίνιο γιατί είναι το είδωλό μου και μου είναι δύσκολο να πω για εκείνον. Είναι αλήθεια πως η απόδοσή του δεν είναι το ίδιο καλή με το παρελθόν.

Για τον Γκεγιέρμε: Πολύ καλός ποδοσφαιριστής που βάζει πολλά γκολ.

Ποια ήταν η αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα: Όταν ήμουν μικρός ήμουν φίλαθλος μόνο της Πορτουγκέζα.

Για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του: Η οικογένειά μου ήταν φίλαθλοι της Φλουμινένσε, ενώ εγώ κι ο παππούς μου υποστηρίζαμε την Πορτουγκέζα. Ήταν το παράπονο της μητέρας μου που δεν έκανα τίποτα άλλο από το να παίζω ποδόσφαιρο. Ο Ρονάλντο όταν ήμουν μικρός ήταν το ίνδαλμά μου και ονειρευόμουν πως ήμασταν συμπαίκτες.

Ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο καλύτερος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής: Από αυτούς που έχω δει εγώ είναι ο Ρονάλντο. Ο Ροναλντίνιο είναι παρα πολύ καλός παίκτης, αλλά ο Ρονάλντο ήταν ένας συνδυασμός από τεχνική και δύναμη που δεν είχα ξαναδεί. Από βίντεο που έχω δει αναμφισβήτητα είναι ο Πελέ.

Αν μπορούσε να φέρει ένα Βραζιλιάνο στον Ολυμπιακό: Τον Κακά

Αν του αρέσει όπως παίζει ο Ολυμπιακός: Πάνω από όλα έχει την νοοτροπία του νικητή, σεβόμενος πάντα τον αντίπαλο, ενώ για το σύστημα που προτιμά: Σίγουρα με δύο επιθετικούς τα πράγματα είναι πάντα πιο άνετα για εμένα, αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που επιλέγει.

Πόσα γκολ υπόσχεται: Δεν είναι σωστό να πω πόσα γκολ θα βάλω, αλλά ας πούμε 15. Μπορεί να βάλω περισσότερα μπορεί λιγότερα, αλλά ας πούμε 15. Το γκολ είναι γκολ. Θα είχα μία καλύτερη γεύση αν μπορούσα να τα πετύχω κόντρα στους μεγαλύτερους αντιπάλους μας, σε ΠΑΟ και ΑΕΚ. Καλό είναι βάζω και εγώ γκολ αλλά και να κερδίζει και η ομάδα.

Ποιον θεωρεί αντίπαλο του ΟΣΦΠ για το πρωτάθλημα: Μου άρεσε ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ και ο Ηρακλής μετά και την τελευταία του εμφάνιση.

Για τις κατηγορίες ότι πέφτει εύκολα: Με είδαν μόνο σε 2-3 ματς. Άμα με δουν σε όλο το πρωτάθλημα θα αλλάξουν γνώμη και θα καταλάβουν ότι δε πέφτω εύκολα αλλά ότι προτιμώ να βάλω το γκολ. Αυτό είναι παραμύθια των αντιπάλων.

Για τις κλωτσιές που δέχεται: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσες φορές με κλωτσούσαν με κλωτσούσαν πάνω στη φάση, επειδή είμαι ένας παίκτης που κυνηγάει την μπάλα, τη φάση. Σαν Βραζιλιάνος, όσο με χτυπά ένας αντίπαλος, τόσο τον "ψάχνω", για να πάρει κίτρινη κάρτα.

Για τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση (αν τον πείραξε και αν πιστεύει ότι η παρουσία του θα βοηθούσε): Δεν ξέρω αν μπορούσα να βοηθήσω τον ΟΣΦΠ. Πάντως είναι κρίμα είναι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν 12 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το κύπελο UEFA είναι αξιοπρεπής διοργάνωση και θα βάλουμε τα δυνατά μας να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Για το αν αισθάνεται πίεση: Είναι συνηθισμένος γιατί από αυτόν περίμενα τα γκολ και στην Πορτουγκέζα. Αλλά για αυτό με πήρε ο Ολυμπιακός για να πετυχαίνω γκολ.

Για τη διαφορά των φιλάθλων του Ολυμπιακού με αυτούς της Πορτουγκέζα: Θα είμαι ειλικρινής. Σε ποσότητα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι περισσότεροι, αλλα οι φίλαθλοι της Πορτουγκέζα παρόλο που είναι λιγότεροι είναι το ίδιο φανατικοί με αυτούς του ΟΣΦΠ.

Σε ποιο ματς θεωρεί ότι έπαιξε καλύτερα, του άρεσε περισσότερο: Σίγουρα με τον Αστέρα είχα περισσότερες φάσεις και έπαιξα πιο πολύ. Αλλά το ματς με την Ξάνθη ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο, που ένιωσα καλύτερα.

Για το αν υπήρχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό: Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟ αλλά τον απέρριψα γιατί είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ίντερ εγώ δεν το γνωρίζω.

Έχω στο μυαλό μου μόνο το ποδόσφαιρο. Μου λείπουν οι φίλοι μου αλλά είναι κάτι δεδομένο στη ζωή του ανθρώπου και ότι θα χρειαστεί να συμβεί.

Για το αν θα μάθει ελληνικά: Θα μάθω ελληνικά. Είναι πολύ σημαντικό στη χώρα που εργάζεσαι να μιλάς τη γλώσσα της.

Τη γνώμη του για τον Κεϊρίσον: Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Μας έχουν καλέσει μαζί στις μικρότερες εθνικές ομάδες.

Αν έχει μιλήσει με τον Ντούνγκα: Δεν έχω έρθει σε απευθείας επαφή με τον Ντούνγκα. Θα με ενδιέφερε να παίξω στην Εθνική Βραζιλίας αλλά προτεραιότητα μου είναι ο Ολυμπιακός.

Η ιδανική ενδεκάδα της Βραζιλίας κατά τον Ντιόγκο: Ζούλιο Σέζαρ, Λεονάρντο, Ντάνιελ Άλβες ή Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Ντουντού, Ραμίρεζ, Κακά, Ρομπίνιο, Ροναλντίνιο, Λουίς Φαμπιάνο.

Χατ-τρικ πέτυχε ο Νούνιες


Ο Αργεντινός επιθετικός, νυν ποδοσφαιριστής της Ιντεπεντιέντε, σημείωσε ένα εξαιρετικό χατ-τρικ κόντρα στη Χιμνάσια Χουχούι για το πρωτάθλημα της Απερτούρα.

Ο Νούνιες πέτυχε το πρώτο γκολ με κοντινή προβολή, μετά από παράλληλη μπαλιά από αριστερά . Το δεύτερο γκολ του 23χρονου επιθετικού προήλθε από δυνατό συρτό σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το highlight της αναμέτρησης ήταν το τρίτο γκολ του πρώην παίκτη των "ερυθρολεύκων", ο οποίος πήρε την μπάλα λίγο μετά το κέντρο, απέφυγε με εντυπωσιακή προσποίηση έναν αντίπαλο αμυντικό και πλάσαρε εύστοχα, σημειώνοντας χατ-τρικ.

Ολυμπιακός: Νέος πρόεδρος ο Συγγελίδης


Το απόγευμα της Πέμπτης (25/9) πραγματοποιήθηκε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με τον Γιάννη Συγγελίδη να εκλέγεται νέος πρόεδρος, ομόφωνα από όλα τα μέλη του Δ.Σ., αντικαθιστώντας τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Χωρίς Εστογιάνοφ, Ρεκόμπα με ΑΕΚ

Η αισιοδοξία που υπήρχε για την συμμετοχή του Εστογιάνοφ κόντρα στην ΑΕΚ χάθηκε, καθώς ο Ουρουγουανός θα μείνει 10 μέρες εκτός, με τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, η οποία έγινε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί, εκτός από τον Ντ' Ακόλ και τον Εστογιάνοφ, δεν προπονήθηκε ούτε ο Άντερσον, ενώ ο Ρεκόμπα εκτός από το ατομικό πρόγραμμα, συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα της υπόλοιπης ομάδας.

Ντεμπουτάρει ο «Stelios»


Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα την αγγλική Χαλ είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος, που μετακόμισε στους «τίγρεις» πριν από λίγες μέρες δήλωσε ετοιμοπόλεμος για το ερχόμενο παιχνίδι της Χαλ με την Άρσεναλ :


«Ελίζω το Σάββατο να κάνω την πρώτη μου εμφάνιση με την ομάδα. Ωστόσο, χρειάζομαι προπονήσεις για να αποκτήσω ξανά καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν πιστεύω ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο να το κάνω αυτό».

Στην Κύπρο Τεν Κάτε-Αντωνίου


Το Σάββατο, ο Χενκ Τεν Κάτε και ο Κώστας Αντωνίου θα μεταβούν στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της Ανόρθωσης με την ΑΕ Λεμεσού, εκμεταλλευόμενοι το «υποχρεωτικό» ρεπό που έχουν οι «πράσινοι» λόγω της συναυλίας της Μαντόνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

"Δεν φεύγει ο Αγκουέρο"


Σε διάψευση της φημολογίας που έφερε την Μάντσεστερ Σίτι να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Σέρχιο Αγκουέρο,προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο τεχνικός της ομάδας Χαβιέ Αγκίρε μετά τον αγώνα με την Χετάφε, ανέφερε πιο χαρακτηριστικά:"Ο Σέρχιο πιστεύω πραγματικά ότι θα κάνει μεγάλα πράγματα εδώ. Στο θέμα της πιθανής αποχώρησης του έχω να πω ότι έχει συμβόλαιο εδώ, είναι χαρούμενος στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θέλει να μείνει".

Ο Αγκουέρο μετεγγράφηκε στην Ατλέτικο από την Ιντεπεντιέντε το καλοκαίρι του 2006 έναντι 16εκ. ευρώ και έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τους "ροχιμπλάνκος".

Δώνης: Εχουμε 40 λάθη μ.ο. σε κάθε ματς και αυτό λόγω έλλειψης ηρεμίας


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ο Πανιώνιος είναι μια επιθετική ομάδα που δεν βασίζεται σε έναν, αλλά σε πολλούς παίκτες. Είναι δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να είμαστε πάντα σοβαροί και δυνατοί. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και καλά και άσχημα παιχνίδια. Μπορεί να πάρεις ματς και να μην παίξεις καλά και άλλες φορές να χάσεις και να μην αγωνιστείς καλά. Οι παίκτες μου είναι πειθαρχημένοι και δεν περιμένουν από εμένα να τους στείλω μήνυμα από την συνέντευξη Τύπου», ήταν τα πρώτα λόγια του Δώνη και πρόσθεσε:
«Οταν βλέπεις ένας ματς από έξω η ουσία είναι ότι θα πρέπει αρχικά να εντοπίσεις το πρόβλημα. Το σημαντικό είναι ότι το έχουμε βρει! 40 λάθη μέσο όρο σε κάθε ματς με τα περισσότερα να είναι αβίαστα. Αυτό μας εμποδίζει να κάνουμε παιχνίδι και ο αντίπαλος βλέπει χώρους για αντεπιθέσεις. Είχαμε πλαγιοκοπήσεις και στο ματς με Ηρακλή, αλλά μέχρι το 20’ κάναμε 18 αβίαστα λάθη».
«Τα λάθη οφείλονται στην έλλειψη ηρεμίας»

Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους που οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν τόσα πολλά λάθη: «Όταν γίνονται τέτοια λάθη, που οφείλονται στην έλλειψη ηρεμίας είναι εμπόδιο. Ειδικά όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Η δεύτερη παράμετρος είναι ότι δεν υπάρχει ανάλογη κίνηση. Μπορεί να είναι και συνδυασμός και των δύο. Πάντως κατά τη γνώμη μου σε ποσοστό 90 με 95% οφείλεται στην έλλειψη ηρεμίας, που είναι η πρώτη παράμετρος».

Οσο για το αν μπορούν να βελτιωθούν και άλλο οι παίκτες του και να φτάσουν στο επίπεδο που επιθυμεί, επεσήμανε: «Ο σκοπός ο δικός είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην υπάρχει διαχωρισμός αντιπάλων και εντός και εκτός έδρας ματς. Να εμφανιζόμαστε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι και να είμαστε πιο εκρηκτικοί με τη μπάλα στα πόδια. Δεν έχουν φτάσει ακόμα στα όριά τους. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δείχνουν σημαντικό βαθμό βελτίωσης. Θα αναφερθώ στον Μπλάνκο που και από την εικόνα που είχα εγώ, δεν είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη κάτι που φέτος γίνεται».

«Δεν έχουν φτάσει στα όριά τους»

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να «δέσει»: «Για όλους πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν έχουν φτάσει στα όρια τους και οι ίδιοι περιμένουν περισσότερα όπως και εγώ και πρέπει να πιέσουν τον εαυτό τους. Αν δείτε την ενδεκάδα μας σε σχέση με πέρσι, υπάρχουν οκτώ νέα πρόσωπα και με Λαγό ως αριστερός μπακ. Χρειάζεται χρόνος να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Είχαμε σωστή τακτική, όμως μεγάλο πρόβλημα είναι τα πολλά λάθη».

«Οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο»

Τέλος, για τις μετακινήσεις των οπαδών, δήλωσε: «Ο νόμος που υπάρχει είναι χάλια. Θα πρέπει να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο και δεν πρέπει να εξαρτάται από την βούληση των γηπεδούχων», ενώ για τις μεταγραφές που αναμένονται να γίνουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τόνισε πως αυτό το θέμα δεν τον έχει απασχολήσει ακόμη: «Το τμήμα σκάουτινγκ δουλεύει αλλά ακόμα δεν με απασχολεί ποιον παίκτη θα πάρουμε τον Δεκέμβρη».

Τραυματίστηκε ο Στολτίδης


Ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, ένιωσε κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού, ο Ιεροκλής Στολτίδης, ο οποίος αποχώρησε και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο έμπειρος μέσος θα επανεξεταστεί αύριο, όποτε και θα γίνει γνωστό αν θα τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με την Κρήτη ή όχι.

Κατά τ’ άλλα ο Τζόρτζεβιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ντομί και Λεονάρντο ακολούθησαν πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη στις 10.30 το πρωί.

Χωρίς Κονσεϊσάο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ


Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Σέρχιο Κονσεϊσάο εν όψει του τοπικού ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας (21/09, 21:15) μετά το τράβηγμα που κληρονόμησε στο δεξί του πόδι στην τελευταία φάση της χθεσινής προπόνησης του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο μέσο να μην υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος.

Σκόραρε ξανά ο Ριβάλντο

Στα ημιτελικά του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Μπουνιουντκόρ μετά το εμφατικό 5-1 επί της πρωταθλήτριας Ιράν, Σάιπα.

Ο Ριβάλντο βρήκε δίχτυα στο 45΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στην επόμενη φάση η Μπουνιουντκόρ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αδελαΐδα από την Αυστραλία, η οποία με τη σειρά της απέκλεισε την Κασίμα Άντλερς.

Επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ-Άρη


Την Τετάρτη το βράδυ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Αρη συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας νεαρός φίλαθλος.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Νεάπολη όταν συνεπλάκησαν οπαδοί των δυο ομάδων στα γραφεία ενός συνδέσμου οπαδών και που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου φιλάθλου.

Αυτός διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της πόλης με τραύματα όπου και νοσηλεύεται. Τα επεισόδια εκτονώθηκαν με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στον χώρο του συμβάντος.

Carling Cup: Αποτελέσματα














Τρίτη 23/09


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο 3-1
Αρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 6-0
Λίβερπουλ - Κρου 2-1
Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ 1-0
Λιντς - Χάρτλπουλ 3-2
Μπέρνλι - Φούλαμ 1-0
Ρόδεραμ - Σαουθάμπτον 3-1
Σουόνσι - Κάρντιφ 1-0
Σάντερλαντ - Νόρθαμπτον 4-3 πεν. (2-2 κανονικός αγώνας)
Στόουκ Σίτι - Ρέντινγκ 4-3 πεν. (2-2 κανονικός αγώνας)

Τετάρτη 24/09

21:45 Νιούκαστλ-Τότεναμ 1-2 (90’ Όουεν / 62’ Παβλιουτσένκο, 66’ Ο’Χάρα)
21:45 Πόρτσμουθ-Τσέλσι 0-4 (36’ πεν. 49’ Λάμπαρντ, 45’ Μαλουντά, 64’ Καλού)
21:45 Άστον Βίλα-ΚΠΡ 0-1 (58’ Στιούαρτ)
22:00 Μπλάκμπερν-Έβερτον 1-0 (10’ Όλσον)
22:00 Ίπσουιτς-Γουίγκαν 1-4 (61’ Γουόλτερς. 64’ Καπό, 70’ Σάρνερ, 90’ Καμαρά / 52’ Κάτερμοουλ)
*22:00 Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι 5-3 πεν. (1-1 κ.α, 2-2 στην παράταση), (89’ Μάρεϊ, 95' Ανινσά / 64’ Ζέλσον, 108' Άιρλαντ)

*Για το β' γύρο

Κύπελο Γερμανίας:















Τα αποτελέσματα της Τρίτης:


Άουε - Βέρντερ Βρέμης 1-2 (7' Μέλερ / 26' Πιζάρο, 54' Ρόζεμπεργκ)

Ένεργκι Κότμπους - Γκλάντμπαχ 3-0 (42' πεν. Ράγκελοφ, 73' πεν. και 89' πεν. Σκέλα)

Μάιντζ - Κολωνία 3-1 (61' Μπανς, 68' πεν. Κάρχαν, 79' Πέκοβιτς / 73' Μοχάμαντ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χάνσα Ρόστοκ 1-2 (παρ.) (44' Φένιν / 53' και 101' Κερν)

Άουγκσμπουργκ - Λεβερκούζεν 0-2 (36' Κάισλινγκ, 79' Βιντάλ)

Μόναχο 1860 - Ντούισμπουργκ 0-0 (5-4 στα πεν.)

Σάλκε - Ανόβερο 2-0 (56' και 78' Βέστερμαν)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τετάρτης:

Κίκερς Όφενμπαχ-Καρλσρούη 0-2 (45' Ιασβίλι, 58' Πορσέλο)

Ομπερνόιλαντ-Βόλφσμπουργκ 0-7 (15', 20', 57', 75' Τζέκο, 26' Σάφερ, 67' Ντεζαγκά, 89' Καϊούμπι)

Αμβούργο-Μπόχουμ 2-0 (9', 90' Πέτριτς)

Βέεν-Άαχεν 1-0 (72' Κένιγκ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Χέρτα Βερολίνου 2-1 (παρ.) (κ.α 1-1) (7' πεν. Φράι, 103' Κλίμοβιτς / 22' Πάντελιτς)

Ιένα-Φρανκφούρτη 1-0 (25' Πέτερσεν)

Στουτγκάρδη-Αρμίνια Μπίλεφελντ 2-0 (18' Κακάου, 65' Μαρικά)

Μπάγερν Μονάχου-Νυρεμβέργη 2-0 (7' Κλόζε, 69' Μπορόφσκι)

Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ 3-1 (68' πεν. Σβάαμπ, 84' Τούρκερ, 90' πεν. Ιντρίσου / 37' πεν. Σαλίχοβιτς)