Κυριακή, Ιουλίου 27, 2008

Κοντά σε Τζένοα ο Παπασταθόπουλος, Tέλος ο Αρουαμπαρένα !



Η ιταλική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 3.5 εκ. ευρώ στην «Ένωση» για την απόκτηση του νεαρού διεθνή κεντρικού αμυντικού, με τη διοίκηση της να αξιώνει 4 εκ. ευρώ για να πει το «ναι».

Αν οι Ιταλοί ανεβάσουν την αρχική τους προσφορά κατά 500.000 ευρώ η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, κάτι που δεν απέκλεισε ούτε ο Γιώργος Δώνης μετά το φιλικό με την Γκρόιτερ Φιρτ στην Αυστρία.

Τέλος ο Αρουαμπαρένα

Επίσης, παρελθόν από την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται και ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας ενημερώθηκε από τον Γιώργο Δώνη ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, μολονότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και για να λυθεί η συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους», θα πρέπει να αποζημιωθεί.

Φουλ για Ντιόγκο!


Ο Ντιόγκο Λουΐς Σάντο είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής! Οι νταμπλούχοι, με απεσταλμένο τους στη Βραζιλία, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Πορτουγκέζα και προσπαθούν να ολοκληρώσουν μία μεγάλη και συνάμα πανάκριβη μεταγραφή.

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς πριν από μερικές ημέρες η Πορτουγκέζα δεν τα βρήκε με την Άρσεναλ, ενώ ένας εκ των παραγόντων της βραζιλιάνικης ομάδας, ο Αντρέ Χελένο, είχε δηλώσει πως η τιμή εκκίνησης για την πώληση του παίκτη είναι τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, πρόκειται για εξωπραγματική απαίτηση και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι παραχωρείται και με πολύ λιγότερα.

Εξάλλου, από τον Ολυμπιακό εξετάζεται η λύση της συνιδιοκτησίας, σε ποσοστό 50% ή και διαφορετικό, κάτι που αυτομάτως θα κατεβάσει σε λογικότερα επίπεδα την τιμή απόκτησης του παίκτη και, σαφώς, κάτω από τα 10 εκατομμύρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν θεαματικά την προσφορά τους, φτάνοντας ακόμα και σε 7-8 εκατομμύρια, πάντα για συνιδιοκτησία!

Σοβαρός τραυματισμός για Μπόουμα


Τρόμο σε συμπαίκτες και αντιπάλους προκάλεσε ο τραυματισμός του Βίλφρεντ Μπόουμα στο παιχνίδι της Αστον Βίλα με την Οντένσε το Σάββατο για το Κύπελλο Intertoto.

Ο Ολλανδός αριστερός μπακ υπέστη σοβαρή ζημιά στον αριστερό αστράγαλο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και η εικόνα που παρουσίασε το πόδι του έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν. Ο παίκτη διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εξάρθρωση αλλά μέχρι στιγμής ο χρόνος της αποθεραπείας του δεν έχει γίνει γνωστός.

Βαλβέρδε: "Έχουμε ακόμα χρόνο"


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του κατά την άφιξη των "ερυθρολεύκων" στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά της Ολλανδίας, τόνισε όμως, πως υπάρχει χρόνος μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Βάσκος προπονητής περιμένει την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων του Ολυμπιακού, που σίγουρα έχει καθυστερήσει αρκετά. Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν δύο επιθετικούς και έναν αμυντικό χαφ, αλλά όσο περνούν οι μέρες, τόσο δυσκολότερη γίνεται η κατάσταση…

Διαβάστε τις δηλώσεις Βαλβέρδε:

"Ακόμα δεν βρισκόμαστε στο στάδιο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης που θα θέλαμε. Δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας, μα έχουμε ακόμα χρόνο για να φτάσουμε στα επίπεδα που επιθυμούμε".

"Δεν παίξαμε καλά κόντρα στην Τβέντε και εμφανιστήκαμε αρκετά κουρασμένοι, ωστόσο, πιστεύω ότι στον χρόνο που απομένει θα καταφέρουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας".

"Ο Μίκελ Αλόνσο δε συνεχίζει μαζί μας. Όσον αφορά στους υπόλοιπους, έχω αποφασίσει για το ποιους θα κρατήσουμε και ποιους όχι, αλλά πρώτα θα το πω στους παίκτες μου, μετά στον κ. Χρυσικόπουλο και στο τέλος θα τους μάθει ο κόσμος".

Κόλπο γκρόσο με Ντιόγο ο Ολυμπιακός !

Τον 21χρονο ταλαντούχο άσσο της Πορτογκέζα Ντιόγο Λουίς Σάντος προσπαθεί να αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κάτι που επιβεβαιώνει και η πλευρά του Βραζιλιάνικου συλλόγου.

"Eίχαμε συνάντηση με διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος μας έκανε πρόταση για τον Ντιόγο. Η πρόταση δεν μας ικανοποίησε αλλά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν", ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Πορτουγκέζα Μανουέλ Ντα Λούπα στον Τύπο της χώρας του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ. Eπίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή και δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της ημέρας οι "ερυθρόλευκοι" να καταθέσουν νέα καλύτερη πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσσου.

H Πορτουγκέζα κοστολογεί τον παίκτη στα 13 με 14 εκατομμύρια ευρώ, περιμένοντας την διοίκηση του Ολυμπιακού να ανεβάσει την προσφορά της.

Βέβαια και ο Ολυμπιακός περιμένει από την Πορτουγκέζα να ρίξει τις απαιτήσεις της και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, είναι έτοιμοι να αναζητήσουν από άλλη ομάδα την λύση στην επιθετική γραμμή, με παίκτη που ήδη έχουν εντοπίσει αλλά δεν έχει ακόμα δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Ντιόγο θεωρείται ταλέντο και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του. Η Πορτουγκέζα πιστεύει ότι μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα από την πώληση του παίκτη και δεν βιάζεται να τον δώσει, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βρει καλύτερη πρόταση από αυτή του Ολυμπιακού. Με την φανέλα της Πορτουγκέζα τα τελευταία τρία χρόνια έχει 50 συμμετοχές και 25 γκολ.

Το 2006 σε 21 συμμετοχές πέτυχε 1 γκολ και την επόμενη σεζόν σε 27 συμμετοχές σκόραρε 18 φορές, στην αποδοτική χρονιά μέχρι σήμερα στην καριέρα του. Το 2008 σε 12 συμμετοχές έχει 6 γκολ.

Toν παίκτη είχε ζητήσει και πριν από περίπου ένα μήνα και η Άρσεναλ χωρίς τελικά να τον αποκτήσει.

Ρίνο Φόσκι (διευθυντής Τζένοα): Θέλουμε τον Παπασταθόπουλο


Αποφασισμένη να κάνει ότι είναι δυνατό για να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από την ΑΕΚ, είναι η Τζένοα. Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα «SportDay» ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Γένοβα, Ρίνο Φόσκι.

«Θέλαμε να πάρουμε πληροφορίες για τον παίκτη, Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μας ενδιαφέρει. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο», δήλωσε ο Φόσκι, που ήταν λακωνικός αλλά σαφής, μετά τη συνάντησή του με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας, στην Αυστρία.

Η ΑΕΚ είναι ανοικτή στην παραχώρηση του παίκτη, έχει ήδη αρχίσει ενέργειες για να τον αντικαταστήσει αν τελικά φύγει, δεν επιδιώκει όμως κάτι τέτοιο, άλλωστε ούτε ο παίκτης βιάζεται να αγωνιστεί από φέτος στο εξωτερικό.

Οι Ιταλοί πρόσφεραν 3,5 εκατ. ευρώ στην «Ένωση», η οποία ζητάει περισσότερα από τέσσερα. Η σιαφορά δεν είναι μεγάλη και είναι πιθανό να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως άλλες δύο ομάδες, η μια ιταλική, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Παπασταθόπουλο.

Απέρριψε πρόταση 3 εκατ. για Ζιβέ η Μαρσέιγ


Ο πρόεδρος της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Πάπε Ντιούφ, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι «η ελληνική ομάδα έκανε πρόταση για την αγορά του Ζιβέ ύψους 3 εκατομ. ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε γιατί δεν ήταν ικανοποιητική. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει με νέα, βελτιωμένη πρόταση».

Αν όλα αυτά ισχύουν, η απόκτηση του Ζιβέ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, με δεδομένο ότι ο παίκτης επιθυμεί οι ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στα 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που ο Παναθηναϊκός θεωρεί υψηλό και προσπαθεί να μειώσει. Οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού, εκτός και αν δεν υπάρχει πλέον σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών.

Βλέπει Ντι Βάιο ο Ολυμπιακός


Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων προς απόκτηση παικτών του Ολυμπιακού, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Πρόκειται για τον Μάρκο Ντι Βάιο, τον Ιταλό επιθετικό της Τζένοα, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά.

Ο Ντι Βάιο αγωνίζεται στην ομάδα της Γένοβα από πέρσι το καλοκαίρι. Τον απέκτησε από τη Μονακό έναντι του ποσού των 2 εκατομμυρίων ευρώ και ο Ολυμπιακός για να τον εντάξει στη δύναμή του θα πρέπει να πληρώσει περίπου 500.000 ευρώ λιγότερα. Ο παίκτης είναι 32 ετών και με μεγάλη εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Βαλένθια, ενώ έχει 14 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του. Πέρσι αγωνίστηκε σε 22 αγώνες της Τζένοα, από τους οποίους στους εννέα ήταν βασικός.

ο προφίλ του Ντι Βάιο

1994-95 Λάτσιο 8/3
1995-96 Βερόνα 7/1
1996-97 Μπάρι 27/3
1997-98 Σαρλενιτάνα 36/21
1998-99 Σαρλενιτάνα 31/12
1999-00 Πάρμα 23/6
2000-01 Πάρμα 27/15
2001-02 Πάρμα 33/20
2002-03 Γιουβέντους 26/7
2003-04 Γιουβέντους 29/11
2004-05 Βαλένθια 30/11
2005-06 Βαλένθια 5/0
2005-06 Μονακό 15/5
2006-07 Μονακό 14/3
2006-07 Τζένοα 22/9
2007-08 Τζένοα 22/3

To who is who του Λέτο


Ο Σεμπαστιάν Εντουάρντο Λέτο γεννήθηκε στις 30 Αυγσούστου του 1986 στο Αλεχάντρο Κορν, μια περιοχή της πρωτεύουσας της Αργεντινής, Μπουένος Άιρες.

Η Λανούς ήταν η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και με τα χρώματά της πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, στις 25 Ιουνίου του 2005. Έμεινε εκεί επί τρεις αγωνιστικές περιόδους και συμμετείχε σε 52 παιχνίδια της, σημειώνοντας οκτώ γκολ.

Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν. Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που τα κατάφερε, πληρώνοντας στη Λανούς το ποσό των 3,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Λέτο υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους» στις 10 Αυγούστου του 2007, είχε αγωνιστεί όμως ακριβώς μια εβδομάδα πριν για πρώτη φορά με τα χρώματά τους, σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σανγκάι Σενχούα από την Κίνα. Ο πρώτος του επίσημος αγώνας με τη Λίβερπουλ ήταν ο επαναληπτικός με την Τουλούζ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 28 Αυγούστου, στον οποίο η ομάδα του θριάμβευσε με 4-0 και προκρίθηκε.

Έπαιξε σε έναν ακόμα αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ και σε δύο του αγγλικού λιγκ καπ, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά παιχνίδια της αναπληρωματικής ομάδας των «κόκκινων». Αν και έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Για τον λόγο αυτό η Λίβερπουλ αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό, καθώς ήθελε να ελευθερωθεί μια θέση ξένου παίκτη, δίνοντας παράλληλα στον νεαρό ποδοσφαιριστή την ευκαιρία να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες, αφού στους «ερυθρόλευκους» είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Kόπηκε ο Αλόνσο


Ο παίκτης δοκιμάστηκε επί έναν περίπου μήνα από τους «ερυθρόλευκους», έλαβε μέρος στις προπονήσεις και σε αρκετά φιλικά παιχνίδια, δεν κατάφερε όμως να πείσει για τις δυνατότητές του.

Κατόπιν αυτού, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε στον 28χρονο μέσο ότι η ομάδα δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του και ο Αλόνσο θα επιστρέψει στην Ισπανία.

Άτυχος ο Πανιώνιος !


Ο Πανιώνιος προσπάθησε, είχε μια ακόμη φορά στο φετινό Κύπελλο Ιντερτότο να αντιμετωπίσει και τα... δοκάρια και τελικώς, ηττήθηκε 1-0 ( Χάμσικ 65')για δεύτερη φορά από τη Νάπολι, στο "Σαν Πάολο" και μπροστά σε 58.000 οπαδούς της Νάπολι, που είδαν την ομάδα τους, μετά από 14 χρόνια να συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Κουτσόπουλος, Λάνγκαμπ, Κοιλιάρας, Τζαβέλας, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Χούτος, Νικολάου, Ντ Ακολ

Νάπολι (Εντουάρντο Ρέγια): Ιέτσο, Μάτζο, Καναβάρο, Χάμσικ, Μπλάσι, Ντενίς, Γκράβα, Κοντίνι, Γκαργκάνο, Βιτάλε, Μπολιατσίνο

Πρόταση Τσέλσι για Ρομπίνιο!


Ο Ρομπίνιο είναι έτοιμος να αφήσει τη Ρεάλ για να υπογράψει στην Τσέλσι. Σύμφωνα με την "Telegraph", η αγγλική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 31,5 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, το μέλλον του οποίου στη Μαδρίτη είναι αμφίβολο από τον καιρό που η Ρεάλ προτοέβγαλε στη φόρα το ενδιαφέρον της για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ανακοινώνει Ντούσερ η Σεβίλλη

Μετά από διαπραγματεύσεις δύο περίπου εβδομάδων, Ρασίνγκ Σανταντέρ και Σεβίλλη συμφώνησαν στη μεταγραφή του Άλντο Ντούσερ στη δεύτερη.

Ο Αργεντινός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών, με τη Σεβίλλη να βγάζει από τα ταμεία της 3 εκατομμύρια ευρώ, αν και οι αρχικές απαιτήσεις της Ρασίνγκ ανέρχονταν στα 4 εκατομμύρια.

Κοντά σε Σόουζα ο Παναθηναϊκός


Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μιας μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ «τα βρήκε» με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ροντρίγκο ντε Σόουζα Καρντόσο.

Τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Κλέμπερ Λέιτε, με το κόστος της μεταγραφής του 26χρονου επιθετικού να φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, το 1,8 εκατ. θα πάρει η Φλαμένγκο, η οποία είχε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, και το υπόλοιπο 1,2 εκατ. η πορτογαλική Μαρίτιμο, που είχε το 40%.

Ο υψηλόσωμος άσος (1,88μ) αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, προκειμένου να συμφωνήσει και ο ίδιος στους όρους της μεταγραφής του και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «πράσινους».

2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ Η ΑΕΚ !

Ισόπαλη 2-2 αναδείθηκε η ΑΕΚ με τη γερμανική Γκρόιτερ Φιρτ, στο πρώτο φιλικό της επί αυστριακού εδάφους και δεύτερο από την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου (σ.σ. προηγήθηκε το 1-1 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ).

Οι "κιτρινόμαυροι", αν και έχαναν με 2-0 μέχρι το 84', κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να ισοφαρίσουν, ωστόσο προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους, κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν και το πέτυχαν, έστω και στο τέλος.

Η «Ένωση» αιφνιδιάστηκε και στο 2' βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Ιλίτσεβιτς, μετά από λάθος του Μαϊστόροβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα. Στο 20' το κοντινό πλασέ του Κονέ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Δοκάρι (οριζόντιο) είχαν και οι Γερμανοί στο 26' με τον Σρονκ. Το 2-0 για την Γκρόιτερ Φιρτ έκανε στο 31' ο Μέικελμπεκ με κοντινό σουτ. Στο 67' η κεφαλιά του Καφέ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ. Η ΑΕΚ μείωσε στο 84' με αυτογκόλ και στο 85' με δυνατό σουτ του Πλιάτσικα ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε τους Φυσέκη, Παπασταθόπουλος (61' Ζεράλδο Άλβες), Μαϊστόροβιτς (74' Αλεξόπουλος), Ράμος (64' Κουτρουμάνος), Πέρες (46' Γεωργέας), Καφές (75' Πλιάτσικας), Λαγός (46' Ζορμπάς), Ενσαλίβα (46' Χετεμάι), Κονέ (46' Ριβάλντο), Μπλάνκο (69' Ταχτσίδης), Μπερνς (46' Παυλής).

Κακός ο Ολυμπιακός, 0-2 από Τβέντε


Με εμφανή προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και ειδικότερα στο κέντρο της άμυνας, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-0 από την Τβέντε, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στην Ολλανδία.

Σίγουρα η εμφάνιση των πρωταθλητών θα προβλημάτισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Τα τέρματα για την ολλανδική ομάδα, η οποία είχε δύο δοκάρια, σημείωσαν οι Χουϊσεγκεμς (13') και Αρναούτοβιτς (52'), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Τβέντε είναι από τις πιθανές αντιπάλους των "ερυθρολεύκων" στον γ` προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε στην αρχική 11αδα τους Νικοπολίδη, Πατατζόγλου, Γκαλέτι, Οσκαρ, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Γ. Παπαδόπουλο, Άντζα, Μήτρογλου, Αλόνσο, Τοροσίδη, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Πάντος, Μενδρινός, Τζόρτζεβιτς, Σίσιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νικλιτσιώτης και Κατσικογιάννης.

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μουν


"Πράσινος" μπορεί να θεωρείται από την Παρασκευή (25/07) και ο Μπράις Μουν. Η ανακοίνωση της μεταγραφής ήρθε δια στόματος Τζον Κομίτις, ισχυρού άνδρα του Άγιαξ Κέιπ Τάουν, ο οποίος θα καρπωθεί συνολικά 625.000 ευρώ. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη είναι το αν ο ποδοσφαιριστής συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Χενκ τεν Κάτε ή πρόκειται να δοθεί δανεικός για να "ψηθεί".