Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2009

Συμφώνησε με ΠΑΟΚ ο Χούτος


Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται από τη Δευτέρα ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ο 30χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως θα προχωρήσει στην απόκτησή του μόνο αν μείνει ελεύθερος από τους "κυανέρυθρους", αφού δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Πανιώνιο.

Ο Λάμπρος Χούτος έχει συμφωνήσει με τον δικέφαλο για συμβόλαιο 6 μηνών έναντι 150.000 ευρώ.

Στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Χαριστέας !


Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, με τις «ασπιρίνες» να διατηρούν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από τη Νυρεμβέργη στο τέλος της περιόδου.

Το πρωί ο Χαριστέας υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήρε τη φανέλα με το νούμερο «29».

ΠΑΕ ΑΕΚ στους φιλάθλους: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, μας δώσατε δύναμη...»


Η ανακοίνωση:

«H διοίκηση της ομάδας και το ποδοσφαιρικό τμήμα επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους για την δυναμική τους παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η στήριξη και το χειροκρότημα των φιλάθλων έδωσαν δύναμη για την προσπάθεια της ομάδας. Όλα τα μέλη της ομάδας κρατούν το τελικό χειροκρότημα αναγνώρισης και ζητούν από τον κόσμο να παραμείνει με την ίδια δυναμική στο πλευρό τους και στη συνέχεια»
, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αιμάτωμα ο Γκαλέτι, δύσκολα με ΠΑΟΚ


Πάρα πολύ δύσκολο θεωρείται να αγωνιστεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν ότι έχει αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα και στην αριστερή ποδοκνημική.

Επίσημα στην Πόρτσμουθ ο Μπασινάς !


Παίκτης της Πόρτσμουθ είναι και επίσημα ο Άγγελος Μπασινάς.

Οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή των «Πομπέις»:

«Αποκτήσαμε έναν παίκτη με τεράστια πείρα, τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει 97 συμμετοχές με τη φανέλα της. Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν στη συγκεκριμένη φάση και, που ο Τόνι (σ.σ. Άνταμς, τεχνικός της Πόρτσμουθ), ήθελε πολύ στην ομάδα. Κι ο ίδιος ήθελε απεγνωσμένα να έρθει εδώ. Έχει υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών, με οψιόν ανανέωσης».

Τράβηγμα στον δικέφαλο ο Σαριέγκι


Περίπου δυο ευδομάδες θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ο Γιόσου Σαριέγκι, αφού όπως διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο.

Τέλος ο Μπασινάς από την ΑΕΚ!


Είδηση βόμβα για την ΑΕΚ! Ο Αγγελος Μπασινάς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και θα συνεχίσει την καριέρα του για το επόμενο ενάμιση χρόνο στην Αγγλία και την Πόρτσμουθ.

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του παίκτη με την υπόλοιπη ομάδα δεν ήταν και οι καλύτερες και ο Μπασινάς ήθελε να φύγει, κάτι που τελικά έγινε. Η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται από την επίσημη ΑΕΚ.

sport-fm.gr

Επιβλητική η Μίλαν, 3-0 την Λάτσιο


Η Μίλαν επικράτησε με 3-0 της Λάτσιο μέσα στο "Ολίμπικο", κυρίως χάρη στο... μαγικό δεξί πόδι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την φανέλα των "ροσονέρι" και δημιούργησε τα δύο πρώτα γκολ με εξαιρετικές μπαλιές.

Στο 42' πήρε την μπάλα από δεξιά (ίσως από θέση οφ-σάιντ) και έκανε την σέντρα στον Πάτο, με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει και ανοίγει το σκορ.

Στο 48' εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και έβγαλε μόνο του στο δεύτερο δοκάρι τον Αμπροζίνι, με τον Ιταλό μέσο να κάνει το 0-2 με κεφαλιά.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κακά 83', με την Λάτσιο να δέχεται το 10 γκολ της στα τελευταία τρία ματς, ενώ η Μίλαν προσπέρασε την Γιουβέντους και βρίσκεται δεύτερη, έξι βαθμούς πίσω από την Ίντερ.

Στην Πόρτσμουθ ο Γκέκας


Στην Πόρτσμουθ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνης Γκέκας για τους επόμενους έξι μήνες, ως δανεικός από την Λεβερκούζεν.

Οι "πομπέις" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα άσου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, ενώ υπάρχει και όρος απόκτησής του το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός της ομάδας, Τόνι Άνταμς, λίγο πριν ανακοινωθεί η απόκτηση του ποδοσφαιριστή είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια σε αυτόν.

"Η ικανότητά του να σκοράρει είναι φανταστική και πάντα αναζητά τρόπο να στείλει να την μπάλα στα δίχτυα", τόνισε ο Άνταμς.

"Είναι πάντα στον ώμο του τελευταίου αμυντικού, προσπαθεί να... τρυπώσει στην άμυνα και έχει εξαιρετική αίσθηση του γκολ. Ελπίζω πως θα έρθει στην ομάδα μας".

"Παίζει στην εθνική Ελλάδος και πρόσφατα είχε σκοράρει κόντρα στην Ιταλία. Δύο χρόνια πριν ήταν πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο".