Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

"Κανονιέρης" ο Αρσάβιν


Η υπόθεση της μετακίνησης του Αντρέι Αρσάβιν από την Ζενίτ στην Άρσεναλ μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα αλλά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών είχε αίσιο τέλος για τους "κανονιέρηδες".

Ο Αρσέν Βενγκέρ γνωστοποίησε πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε πλήρη συμφωνία για τη μεταγραφή του 27χρονου Ρώσου επιθετικού.

Μετά από πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις Άρσεναλ και Ζενίτ έφτασαν σε πλήρη συμφωνία και πλέον ο Αντρέι Αρσάβιν μπορεί να λογίζεται και επίσημα ως παίκτης των "κανονιέρηδων".

Την είδηση επιβεβαίωσε ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας (02/02) στους Άγγλους δημοσιογράφους πως η μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

"Θα προβούμε σε επίσημη ανακοίνωση σήμερα και θα είναι θετική ανακοίνωση. Η μετακίνηση του Αρσάβιν στην Άρσεναλ είναι πλέον γεγονός", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός.

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής Ρώσος, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών και πήρε τη φανέλα με το νούμερο "13".

Όπως φημολογείται, η Ζενίτ θα βάλει στα ταμεία της ένα πόσο κοντά στα 14 εκ. ευρώ για τον παίκτη, ενώ υπάρχουν κάποια μπόνους συμμετοχών.

Εντόι κατά Τεν Κάτε!


Τρεις εβδομάδες μετά την μεταπήδηση του στη Δανία και την Κοπεγχάγη ο Σενεγαλέζος άσος εξακοντίζει τα βέλη του κατά του Χενκ Τεν Κάτε καθιστώντας τον αποκλειστικά υπεύθυνο για το γεγονός πως δεν έμελλε να μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό.
"Δεν ξέρω τί πήγε στραβά μαζί του. Είναι παράξενος τεχνικός. Λέει κάτι και κάνει κάτι άλλο. Δεν ήταν καλή εμπειρία για μένα.

Δεν με έβαλε να αγωνιστώ ούτε 45 λεπτά σε φιλικό παιχνίδι και μετά τέλος. Βρέθηκα εκτός ομάδας και έκανα προπονήσεις μόνος μου" δήλωσε αρχικά ο Εντόι δίχως να φείδεται χαρακτηρισμών κατά του πρώην προπονητή του.

"Δεν καταλάβαινα τι έκανε αλλά έλεγα 'εντάξει, είναι ο προπονητής'. Κανείς δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε. Έτσι ο σύλλογος με άφησε να αποχώρησω γιατί δεν με ήθελε ο προπονητής".

Ο Ντάμ Εντόι εκτιμά πως η σύντομη καριέρα του στον ΟΦΗ αποτέλεσε απάντηση για τον Τεν Κάτε. "Δείχνει πως δεν είχε δίκιο για όσα πίστευε για μένα. Ήταν καλό που πήγα στην Κρήτη. Βρήκα τη δύναμη και πίστεψα στον εαυτό μου, παρότι υπήρχαν άνθρωποι που δεν τους άρεσα" κατέληξε ο 24χρονος σταρ της Κοπεγχάγης.

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Μουσλίμοβιτς


Σοκ στον ΠΑΟΚ αφού ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και ο Μπιζέρα χάνουν το ματς με τον Ολυμπιακό

Η ίωση που ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες τόσο τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς όσο και τον Μπιζέρα ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη συμμετοχή των δυο παικτών στο μεγάλο ματς κυπέλλου hellas online της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σταμάτησε στους 61 πόντους ο Κόμπι


Ο Κόμπε Μπράιαντ κρατούσε «πολυβόλο» μέσα στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», πέτυχε 61 πόντους κόντρα στη Νέα Υόρκη και οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη με 126-117. Ο άσος της ομάδας του Λος Αντζελες κάλυψε και τους πόντους που ενδεχομένως να πετύχαινε και ο Αντριου Μπάινουμ που θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες (8 με 12) λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ο Μπράιαντ πέτυχε νέο ρεκόρ μέσα στο συγκεκριμένο γήπεδο με 61 πόντους, καθώς το προηγούμενο ανήκε στον Μάικλ Τζόρνταν που είχε φορτώσει τους Νικς μέσα στο σπίτι τους με 55 πόντους.

Για τον Μπράιαντ είναι το πέμπτο ματς που πετυχαίνει πάνω από 40 πόντους με αντιπάλους τους Νικς, ενώ ξεπέρασε τους 50 πόντους για 24η φορά στην καριέρα του. Ο Πάου Γκασόλ προσέθεσε 31 πόντους και 14 ριμπάουντ, στο πρώτο ματς χωρίς τον βασικό σέντερ της ομάδας, καθώς ο Μπάινουμ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους συνδέσμους του δεξιού του γόνατου.

Τα αποτελέσματα της Δευτέρας:

Ορλάντο-Ντάλας 95-105

Ουάσινγκτον-Μέμφις 97-113

Μαϊάμι-ΛΑ Κλίπερς 119-95

Νέα Υόρκη-ΛΑ Λέικερς 117-126

Νέα Ορλεάνη-Πόρτλαντ 89-97

Φοίνιξ-Σακραμέντο 129-81

Γιούτα-Σάρλοτ 105-86

Γκόλντεν Στέιτ-Σαν Αντόνιο 86-105

Ανακοίνωσε Κουαρέσμα η Τσέλσι


Η Τσέλσι ανακοίνωσε ότι απέκτησε δανεικό από την Ιντερ ως το τέλος της χρονιάς τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτελούσε το καλοκαίρι «διακαή πόθο» του Ζοσέ Μουρίνιο και οι «νερατζούρι»... χρυσοπλήρωσαν για να τον αποκτήσουν από την Πόρτο, αλλά ο 25χρονος άσος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, ενώ παράλληλα οι σχέσεις του με τον συμπατριώτη του προπονητή εξελίχθηκαν προβληματικές.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ιταλίας τον άφησαν εκτός της λίστας που δήλωσαν στην UEFA για τη συνέχεια του Champions League και τελικά προχώρησαν στην παραχώρησή του στην Τσέλσι

Εκεί ο Κουαρέσμα θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον τέως προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Αιχμηρή ανακοίνωση για Χούτο έβγαλε ο Πανιώνιος !


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Χούτου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το έσοδο της μετεγγραφής για την ΠΑΕ Πανιώνιος ανέρχεται στις 200.000 ευρώ συνυπολογίζοντας το τίμημα που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς επίσης και την αποζημίωση του Λάμπρου Χούτου.

Ευχόμαστε στον Λάμπρο να αποδώσει τα μέγιστα και να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του στο νέο σταθμό της καριέρας του. Ελπίζουμε να ασχοληθεί μόνο με τον ρόλο του ως ποδοσφαιριστής, έχοντας ίσα δικαιώματα με τους συμπαίκτες του, κάτι που τη φετινή αγωνιστική περίοδο (με μεγαλύτερη ευθύνη του Προέδρου και μικρότερη του Λάμπρου) δεν ίσχυσε, με συνέπεια να φτάσουμε σήμερα σε αυτή τη μη αναστρέψιμη κατάσταση
".

Στην Εθνική Αργεντινής ο Λεντέσμα


Τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής θα φορέσει ξανά ο Κριστιάν Λεντέσμα.

Ο διεθνής μέσος, που αγωνίζεται δανεικός στη Σαν Λορέντζο από τον Ολυμπιακό, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, για το φιλικό παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Γαλλία.

SUPERLEAGUE: Το χειμερινό Πάρε-Δώσε

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε χώρίς να υπάρξει το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ. Η εποχή αυτή δεν είναι και η καλύτερη από οικονομικής πλευράς, λόγω της κρίσης που μαστίζει όλο τον πλανήτη, και μαζί με κάποιες άλλες συγκιρίες οι ομάδες δεν επιδίωξαν το μεταγραφικό μπαμ.

Αναλυτικά οι μεταγραφές της SUPERLEAGUE:

ΟΜΑΔΕΣ ΗΡΘΑΝ ΕΦΥΓΑΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΪΡ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ, ΣΙΣΙΤΣ
ΠΑΟΚ ΛΙΝΟ, ΣΟΡΛΕΝ, ΧΟΥΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΤΕΪΒΙΝΤ, ΒΑΒΡΖΙΝΙΑΚ ΠΑΝΤΙΔΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΟΝΤΗΣ, ΣΟΟΥΖΑ, ΤΖΙΟΛΗΣ
ΑΕΚ ΤΟΦΑΣ ΖΟΡΜΠΑΣ, ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΡΑΜΟΣ
ΑΕΛ ΤΟΥΜΕΡ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΛΙΤΣ, ΓΚΟΥΕΛΑ ΜΠΕΝΖΑ, ΣΟΛΑΝΟ, ΒΕΡΓΩΝΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΚΡΑ, ΚΟΥΚΕΤΣ, ΛΑΤΚΑ, ΜΠΕΛΙΤΣ ΧΕΤΕΜΑΪ, ΦΑΚΙΝΟΣ, ΣΙΟΒΑΣ, ΣΙΑΛΜΑΣ, ΠΛΑΣΚΟΝΙ, ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΝΤΡΣΕΚ, ΚΟΝΤΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΟΡΑ, ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ ΑΟΥΡΕΛΙΟ, ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ, ΚΕΛΕΜΕΝ, ΣΑΝΣΟΝ, ΝΤΕΛΟΡΤΕ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΠΕΣ, ΜΑΤΑΪΣ ΟΚΑΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΝΡΙΚΕΣ, ΜΠΙΣΚΟΝΤΙ
ΞΑΝΘΗ ΝΤΟΣΕΚ, ΛΙΝΚΑ, ΑΜΠΡΑΑΜ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΛΝΕΡ, ΛΟΡΕΦΙΣΕ, ΠΕΝΚΟ, ΜΙΤΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΜΠΕΤΟ ΓΡΑΜΜΟΖΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ, ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΤΙΝΕΝ, ΠΙΕΧΝΙΑΚ, ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ, ΓΚΟΝΣΑΛΕΣ
ΠΑΣΤΟΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΟΥΝΟΣ, ΡΟΚΑΣ, ΕΝΤΕΡ, ΜΗΤΣΕΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΦ, ΖΟΡΖΙΝΙΟ, ΕΡΕΡΟΣ, ΝΤΟΥΑΛΑ, ΦΑΜΠΕΤΑ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΠΟΥΛΕ, ΤΣΕΧ, ΜΟΥΤΑΦΤΖΙΤΣ, ΜΠΡΑΙΣ, ΑΟΥΡΕΛΙΟ, ΒΕΛΙΤΣΚΟΦ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ, ΚΟΛΕΝ, ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΑ, ΠΑΓΩΝΗΣ, ΧΕΡΕΖ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΦΗ ΛΑΜΕΣΙΤΣ, ΜΠΕΡΤΕΝ, ΜΠΕΘΑΡΕΣ, ΣΟΥΛΕΑΠ, ΣΤΟΛΙΤΣΑ, ΠΑΚΙΤΟ, ΚΟΡΝΕΑ ΕΝΤΟΪ, ΟΡΟΣ, ΠΛΙΑΓΚΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΚΑΠΟΡΑΛΕ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ, ΜΑΡΤΟΡΕΛ, ΝΑΪΤ, ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ, ΧΕΤΕΜΑΪ ΔΗΜΟΣ, ΝΤΕ ΚΑΣΤΡΟ, ΜΑΡΚΟΡΑ, ΡΟΚΑΣ, ΠΟΥΛΑΚΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ