Τετάρτη, Απριλίου 15, 2009

Champions League: Στα ημιτελικά Μαν.Γ και Άρσεναλ

Πόρτο - Μάν. Γιουνάιτεντ 0-1

Στα ημιτελικά Champions League προκρίθηκε η Μάντσεστερ .Γ, καθώς νίκησε την Πόρτο στην έδρα της με 1-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το "συγκρότημα" του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που με ένα εκπληκτικό σε δύναμη και εκτέλεση σουτ στο 6ο λεπτό ήταν αρκετό για να στείλει τους Άγγλους στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.




ΠΟΡΤΟ:
Έλτον, Σαπουνάρου (81' Τόμας Κόστα), Ρολάντο, Μπρούνο Άλβες, Σισόκο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονζάλες, Ραούλ Μεϊρέλες, Λισάντρο Λόπες, Κριστιάν Ροντρίγκες (64' Φαρίας), Χουλκ.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ:
Φαν Ντερ Σαρ, Ο'Σέι, Ρίο Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Άντερσον (78' Σκόουλς), Γκιγκς, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ (68' Νάνι).

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Άρσεναλ - Βιγιαρεάλ 3-0

Στα ημιτελίκα η Μάντσεστερ θα συναντίσει την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ όπου για δεύτερη φορά στην ιστορία της καταφέρνει να προκριθεί στα ημιτελικά της διοράνωσης. Η Άρσεναλ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ νικώντας την με 3-0.

Οι «κανονιέρηδες» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ με τον Γουόλκοτ, ενώ το 2-0 έκανε ο Αντεμπαγιόρ στο 60’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φαν Πέρσι στο 69’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Έμπουε, Κόλο Τουρέ, Σιλβέστρ, Γκιμπς, Σονγκ, Φάμπρεγκας, Γουόλκοτ (77' Ντενίλσον), Νασρί, Φαν Πέρσι (77' Ντιαμπί), Αντεμπαγιόρ (83' Μπέντνερ).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ:
Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ, Γκονζάλο Ροντρίγκες, Ντιέγκο Γκοντίν, Καπντεβίλα, Μπρούνο (64' Νιχάτ), Εγκούρεν, Κάνι (70' Χόρντι), Μάτι Φερνάντες (64' Ιμπαγάθα), Πιρές, Τζουζέπε Ρόσι.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Champions League:


Τρίτη 28 Απριλίου

Μπαρτσελόνα – Τσέλσι

Τετάρτη 29 Απριλίου

Μαν. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Τρίτη 5 Μαΐου

Άρσεναλ – Μαν. Γιουνάιτεντ

Τετάρτη 6 Μαΐου

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα