Τρίτη, Ιουνίου 23, 2009

ΠΑΟ: Πρασινίζει ο Λέτο !

Όσο παιρνάει η ώρα τόσο και πιο κοντά βρίσκεται ο Παναθηναϊκός να ντύσει τον Λέτο στα πράσινα !

Ο Κώστας Αντωνίου είχε ήδη το πρώτο ραντεβού με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και αυτό που μένει σαν συμπέρασμα είναι πως τις δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Με τον Λέτο και τον μάνατζερ του άλλωστε υπάρχει ήδη συμφωνία που περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο και απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ετησίως.

Σύμφωνα με πηγές την Τετάρτη το πρωί θα υπάρξει και νέο ραντεβού ανάμεσα σε Αντωνίου και εκπροσώπους των «ρεντς» στο οποίο θα κριθεί η τύχη της υπόθεσης, με τα δεδομένα να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού αυτήν την στιγμή. Το deal αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 4-4.5 εκατομμύρια ευρώ και αν πράγματι συμβεί αυτό η επικύρωση της συμφωνίας και επίσημα δεν θα αργήσει παραπάνω από 1-2 μέρες...

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και ο Ντάρμπισιρ

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι (κι αυτός) από την Τρίτη ο Ματ Ντάρμπισιρ! Ο Άγγλος στράικερ αφίχθη στην Αθήνα το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οδηγήθηκε κατευθείαν στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, έγινε αυτό που ήθελα, δηλαδή να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο την επόμενη σεζόν και να μπορέσω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ», επισήμανε στις δηλώσεις του Άγγλος επιθετικός, για να καταλήξει:

«Αυτό που ανυπομονώ πλέον είναι να ενσωματωθώ στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Είναι φανταστικό το συναίσθημα που θα παίξω ξανά στον Ολυμπιακό. Θα κάνω ότι μπορώ για να προσφέρω. Αυτό που θέλω τώρα είναι απλά να δουλέψω».

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αγγλου, διεθνή επιθετικού Ματ Ντάρμπισιρ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.


ΠΑΟ: Στην Αγγλία για να κλήσει Λέτο ο Αντωνίου

Όπως επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη ο Κώστας Αντωνίου μετέβη στο Λονδίνο για τις τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται την Τετάρτη (24/6) ο αργεντινός μεσοεπιθετικός να έρθει στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές.

Σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, η Λίβερπουλ θα βάλει στα ταμεία της 3,5 εκ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται ετησίως με 1,1 εκ. ευρώ ετησίως.

Τέλος, το ταξίδι του Αντωνίου στην Αγγλία σχετίζεται πιθανόν και με τις τελικές επαφές για την απόκτηση του επιθετικού, με το όνομα του αιγύπτιου, Αμρ Ζακί, να επανέρχεται στο προσκήνιο.

AEK: Φουλ για Λεονάρντο

Ο Γρηγόρης Μάκος, θα πρέπει πλέον να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ και η ανακοίνωση από την πλευρά της Ένωσης θα έρθει ως την Τετάρτη. Από εδώ και πέρα οι κιτρινόμαυροι θα φορτσάρουν για να αποκτήσουν και τον Λεονάρντο.

Από εδώ και πέρα προτεραιότητα για την ΑΕΚ θα γίνει το να αποκτήσει τον Λεονάρντο. Ο Μπάγεβιτς θεωρεί απαραίτητο τον νεαρό Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για την ομάδα της επόμενης περιόδου και η Ένωση θα κάνει επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό. Οι απαιτήσεις του Γιάννη Κομπότη, σύμφωνα με όσα διαρρρέι ο ίδιος, φτάνουν στο ένα εκατ.ευρώ. Αν η ΑΕΚ πάρει όντως από τον Παναθηναϊκό λεφτά για τον Κατσουράνη, θα μπορέσει να αποκτήσει πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς, τον άσο των Βοιωτών, ο οποίος θέλει σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που τον έφερε στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια. Οι εξελίξεις για αυτό το θέμα θα είναι άμεσες, με την κατάθεση επίσημης πρότασης, και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι δε τραβήξει όπως η υπόθεση Μάκου, μέχρι να αποσπάσουν το "ναι" του Λεβαδειακού.

Ρεάλ Μαδρίτης: 1 δις η ρήτρα του Ρονάλντο !!!!

Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό και διαστημικό, ωστόσο σύμφωνα με τη «Marca» το ποσό της ρήτρας που θα μπει στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ανέρχεται στο ιλιγγιώδη 1 δις ευρώ! Δηλαδή, όσα χρήματα χρειάζονται για να αγοράσει κάποιος δέκα Ρονάλντο, βάσει των 94 εκ,. ευρώ που ξόδεψε η «βασίλισσα» για την απόκτηση του Πορτογάλου. Οι μέχρι σήμερα υψηλότερες ρήτρες είναι αυτές των Πουγιόλ, Ραούλ και Νιστελρόι, με 180 εκ. ευρώ!

Oλυμπιακός: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Μέλμπεργκ !

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ μετά την υπογραφή χθές ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό με την παρακάτω ανακοίνωση:
Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού διεθνή αμυντικού Όλοφ Μέλμπεργκ από τη Γιουβέντους. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Πολύ χαρούμενος ο Όλοφ»

Στο μεταξύ, δηλώσεις του μάνατζερ του Μέλμπεργκ φιλοξένησε η «Aftonbladet», με τον Άντερς Βάλστεν να τονίζει ότι ο πελάτης του είναι χαρούμενος από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Ο Όλοφ είναι πολύ χαρούμενος που συμφώνησε για τρία χρόνια με μία ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League κι έχει κατακτήσει τα 12 από τα τελευταία 13 πρωταθλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΑΟ: Έκλεισε ο Κατσουράνης !

Η Μπενφίκα έδωσε την συγκατάθεσή της για την μετακίνηση του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα "Record".

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει ότι οι Αετοί της Λισσαβόνας συμφώνησαν να παραχωρήσουν τον έλληνα διεθνή μέσο στο Τριφύλλι έναντι του ποσού των 2,5 εκ., αποστέλλοντας και το σχετικό φαξ στην πράσινη ΠΑΕ για το τυπικό του πράγματος.

Αυτό που απομένει τώρα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του "Κατσούρ" στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, είναι οι πράσινοι να συμφωνήσουν το ύψος της αποζημίωσης που θα πρέπει να καταβάλλουν στην ΑΕΚ.