Τρίτη, Μαρτίου 03, 2009

ΠΑΟ: "Μπλόκο" από ΣτΕ για Βοτανικό


Ακόμη ένα εμπόδιο, που αυτή τη φορά ίσως αποδειχτεί απροσπέλαστο, προέκυψε για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Η εισήγηση του συμβούλου Σπύρου Μαρκάτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν αρνητική για τους «πράσινους», καθώς γίνεται δεκτή η προσφυγή των 131 πολιτών και κρίνεται αντισυνταγματικός ο νόμος που άνοιγε το δρόμο για την έναρξη των εργασιών στην περιοχή. Μένει να φανεί αν μετά από την εξέλιξη αυτή καθίσταται πλέον αδύνατη η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη περιοχή ή θα χρειαστεί να γίνει κάποια τροποποίηση στον υπάρχοντα νόμο για να κατασκευαστεί το γήπεδο. Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι πως η υλοποίηση του ονείρου των φίλων του Παναθηναϊκού να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι θα καθυστερήσει για πολύ καιρό.

Bαλβέρδε: "Ο Λέτο υπέπεσε σε παράπτωμα", Νοκ-άουτ για 3-4 εβδομάδες ο Άντζας


Στην επιβεβαίωση του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε ο Σεμπάστιαν Λέτο στην προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας προχώρησε μέσω δηλώσεων του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφερόμενος στο περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δημιουργήθηκε θέμα με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος, για πολλοστή φορά, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αναγκάζοντας με να τον στείλω στα αποδυτήρια.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημέρωσα την Διοίκηση, η οποία είναι αρμόδια για να αποφασίσει σχετικά.

Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, για εμένα πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η πειθαρχία και η ηρεμία της ομάδας, η οποία είναι πάνω απ' όλους μας", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Πλέον η συμμετοχή του Αργεντινού κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη" ενώ αναζητείται λύση για το πρόβλημα με τον Βάσκο προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα με την Σεντ Ετιέν (ο τελευταίος που έχει παίξει) ο Λέτο συμπλήρωσε 31 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού, την στιγμή που υπήρχε όρος στην συμφωνία με την Λίβερπουλ να αγωνιστεί τουλάχιστον σε 30 αγώνες, αλλιώς οι ερυθρόλευκοι θα έπρεπαν να πληρώσουν πρόστιμο. Αυτό μπορεί να παίζει ρόλο, μπορεί και όχι. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Νοκ-άουτ για 3-4 εβδομάδες ο Άντζας
Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου αναφορικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του Παρασκευά Άντζα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκαν, με τον κεντρικό αμυντικό των "ερυθρολεύκων" να εξετάζεται την Τρίτη από τον Λάκη Νικολάου και να ανακοινώνεται μετά από σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ότι θα απέχει από την αγωνιστική δράση για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Για τον Γιώργο Γκαλίτσιο αντίθετα, γνωστοποιήθηκε πως εχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα και η επάνοδος στην ενεργό δράση θα εξαρτηθεί από την πορεία της κλινικής του εικόνας.