Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2008

Ολυμπιακός : Οι αποκαλύψεις του Χρυσικόπουλου !


Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος είχε σήμερα την ευκαιρία να μιλήσει με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, για πολλά από τα «καυτά» καλοκαιρινά ζητήματα και τα όσα είπε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Αποκαλυπτικός ο γενικός διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ έφερε στην επιφάνεια άγνωστες λεπτομέρειες του σίριαλ με τον Ντιόγκο και όχι μόνο.

Η πρόταση ΠΑΟ σε Ντιόγκο!
  • "Άλλη ελληνική ομάδα" (σ.σ. χαμογελώντας όλοι κατάλαβαν τον Παναθηναϊκό) πλησίασε τον Ντιόγκο και προσπάθησε να τον "αρπάξει" από τα χέρια του Ολυμπιακού, με πρόταση που κατέθεσε στις 12 Αυγούστου, ενώ δηλαδή οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ξεκινήσει την προσπάθεια να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο.
  • Ο 21χρονος άσος στοίχισε, εντέλει, 9 εκατομμύρια δολάρια στον Ολυμπιακό, αν και την τελευταία στιγμή η Πορτουγκέζα παρουσίασε (με φαξ) πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας, που έδινε 10 εκατομμύρια. Ο ίδιος ο Ντιόγκο πίεσε την διοίκηση της ομάδας του να τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες, καθώς ήδη είχε συμφωνήσει σε όλα μαζί τους.
  • Οι διαπραγματεύσεις με τους Βραζιλιάνους ήταν (όπως ξέρουμε) επίπονες και κράτησαν σε μάκρος, γιατί η Πορτουγκέζα είχε τεράστια χρέη, ξαφνικά έμπαιναν στη μέση τράπεζες και τρίτα πρόσωπα, που δυσκόλευαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Προτάθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα
  • Πριν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο παίκτης είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα υποστήριξε ο κ.Χρυσικόπουλος, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τον Βραζιλιάνο με αρκετά λιγότερα χρήματα απ' ό,τι έδωσαν οι "πράσινοι".
1,5 λεπτό για Εντού

  • Πλην του Ντιόγκο, το όνομα του Εντού της Μπέτις «έπαιξε» πολύ για τον Ολυμπιακό. Επί της ουσίας, όμως, δεν είχε γίνει τίποτα. «Η μόνη αναφορά που έγινε για τον Εντού ήταν σε μια κουβέντα με τον μάνατζερ του, που κράτησε μόλις 1,5 λεπτό», είπε χαρακτηριστικά ο Χρυσικόπουλος, ενώ πρόσθεσε πως μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών προτάθηκαν πολλά μεγάλα ονόματα (δεν αποκάλυψε κάποιο), όμως, ο σύλλογος δεν ασχολήθηκε για κανέναν.
«1+1 το συμβόλαιο του Βαλβέρδε»
  • Στο ζήτημα του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Χρυσικόπουλος ξεκαθάρισε πως είναι διάρκειας 1+1 έτους. «Αρχικά του προτείναμε κλειστό διετές, όμως, αποφασίσαμε από κοινού να μετατραπεί η συμφωνία σε 1+1. Ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος. Υπάρχει έτσι, η δυνατότητα και τις δυο πλευρές να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα μέχρι το καλοκαίρι και τότε να αποφασίσουμε», επισήμανε.

Είχε δεσμευτεί ο Ζαγοράκης
  • Ο Θοδωρής Ζαγοράκης το βράδυ της προηγούμενης μέρας πριν κλείσει η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είχε δεσμευτεί προσωπικά για την παραχώρηση του παίκτη στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούσαν τον παίκτη δικό τους, αφού υπήρχε η προσωπική δέσμευση του προέδρου του ΠΑΟΚ. Την επόμενη μέρα, όμως, πήγε στον Παναθηναϊκό με τα γνωστά ανταλλάγματα.
Ο Ντουντού και η Μπέτις!
  • Δύσκολη ήταν και η απόκτηση του Ντουντού, καθώς πριν κλείσει στον Ολυμπιακό, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέχθηκε δελεαστική πρόταση από την Μπέτις, που έδινε 4 εκατομμύρια ευρώ αλλά και δυο ποδοσφαιριστές για το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου χαφ. Τελικά υπερίσχυσε η καλύτερη οικονομικά προσφορά των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Και η ...δύσκολη νύχτα για τον Λέτο
  • Όπως παραδέχθηκε ο κ.Χρυσικόπουλος η πιο δύσκολη μεταγραφή ήταν αυτή του Λέτο. Στις αρχές Αυγούστου κι ενώ ήδη ο Αργεντίνος δεν είχε πάρει άδεια εργασίας για να παίξει στην Αγγλία, η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό λίγο έλειψε να χαλάσει, αφού υπήρξαν σοβαρές προτάσεις από την Ισπανία.

ΠΑΟ: Εισιτήρια τέλος!


Πεντέμισι ώρες ήταν αρκετές για να κάνουν φτερά τα μαγικά χαρτάκια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ίντερ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» στήθηκαν από τις 10.00 το πρωί στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στο ΟΑΚΑ, σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές μέχρι τις 3 όπου τα εισητήρια τελείωσαν.

*** 22.000 εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία.

*** 26.002 θέσεις ανήκουν σε αυτούς που αγόρασαν κάρτες διαρκείας,

*** 5.000 εισιτήρια
θα πάρουν οι οργανωμένοι

*** 1.500 εισιτήρια θα δοθούν σε φιλάθλους της Ίντερ

*** 2.000 κενές θέσεις.

Ο Παμπορίδης στο ντέρμπι της Τούμπας


Ο Βασίλης Παμπορίδης (σύνδ. Κιλκίς) ορίστηκε από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στο γήπεδο της Τούμπας. Στο άλλο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα στη Ξάνθη και τον Ολυμπιακό, θα σφυρίξει ο Σταυρίδης του συνδέσμου Πιερίας.

Έξω για 6 μήνες ο Εσιέν !


Δυστυχώς, οι φόβοι των ανθρώπων της Τσέλσι για σοβαρό τραυματισμό του Μικαέλ Εσιέν στο γόνατο επαληθεύτηκαν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Παρασκευή ανάμεσα στην Γκάνα και τη Λιβύη, έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί σε επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες.

Ολυμπιακός :«Χρυσό» συμβόλαιο με ΑΝΤ1 !

Σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για το εντός έδρας ματς απέναντι στη Νόρτζελαντ και εφόσον προκριθούν για τα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων στο «Καραϊσκάκη» ήρθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα αποφέρει στους «ερυθρόλευκους» περίπου 1.650.000 ευρώ (δηλαδή 550.000 ευρώ ανά ματς), ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Λέτο: «Δεν έγινε τίποτα σοβαρό»


Να υποβαθμίσει τη σημασία του «επεισοδίου» που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του έκανε έντονες παρατηρήσεις για την αγωνιστική του συμπεριφορά στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, θέλησε ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μέσος τόνισε ότι είναι λάθος τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ισπανό τεχνικό εκνευρισμένο μαζί του, ενώ διέψευσε ότι έκανε προπόνηση την ημέρα που οι συμπαίκτες του είχαν ρεπό.

«Δεν ξέρω καν τι έχει δημοσιευθεί. Κάνουν λάθος. Δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω», δήλωσε ο Αργεντινός αριστερός χαφ στην «Ole»

Μώραλης: Στο μέλλον θα βγούμε κερδισμένοι από τον Ντιόγκο

Κερδισμένος μπορεί να βγει ο Ολυμπιακός από την περίπτωση του Ντιόγκο στο μέλλον, όπως ανέφερε με δηλώσεις του, μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του «SENTRA FM 103,3», ο Γιάννης Μώραλης.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Το δημοσίευμα προφανώς δείχνει ότι ο Ντιόγο είναι πολύ καλή επιλογή. Το καλό είναι ότι τον γνωρίζουν και έχει αρχίσει να υπάρχει ενδιαφέρον.
Μας χαροποιεί ότι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή οπότε στο μέλλον μπορεί να βγει κερδισμένος ο Ολυμπιακός».

Παναθηναϊκός, Champions League: Ατελείωτες ουρές για ένα εισιτήριο


Πολύ μεγάλη ζήτησε υπάρχει για τα εισιτήρια του αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός εναντίον της Ίντερ, από το πρωί που ξεκίνησε η διάθεσή τους. Έξω από τα εκδοτήρια σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ έιχαν σχηματιστεί από νωρίς ουρές πολλών μέτρων.

Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επαληθευτεί, αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει... sold out σε ένα από τα ταμεία που διέθεταν εισιτήρια στο Ολυμπιακό στάδιο!

Πηγές αναφέρουν ότι μέχρι το βράδυ δεν θα υπάρχει εισιτήριο

Ο Φέντερερ κατέκτησε το US Open


Ο Ρότζερ Φέντερερ κατέκτησε για πέμπτη συνεχή φορά το αμερικανικό ΟΠΕΝ, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στην Νέα Υόρκη, επικράτησε 6-2, 7-5, 6-2 του Βρετανού, Αντι Μάρει. Ο Ελβετός τενίστας, δυσκολεύθηκε μόνο στο δεύτερο σετ και χρειάσθηκε μόλις 1 ώρα και 51 λεπτά για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Υπέγραψε ο Εστογιάνοφ !


Παίκτης του Πανιωνίου «με την βούλα» είναι από σήμερα, ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ. Ο διεθνής Ουρουγουανός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από την Βαλένθια, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους», που διατηρούν το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον έμπειρο άσο για ακόμη μία περίοδο.

Θαυμασμό για Τζιμπούρ από συμπαίκτες και προπονητικό τιμ


Μπορεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ να βρίσκεται μόλις μια εβδομάδα στην ΑΕΚ, παρόλα αυτά έχει κλέψει τις εντυπώσεις στις προπονήσεις της ομάδας. Όλοι έχουν να πουν καλό λόγο για τον Γαλλοαλγερινό που από την πρώτη στιγμή δίνει τον καλύτερο εαυτό του για τους «κιτρινόμαυρους».

Ντιόγκο: Σύντομα θα δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού τον πραγματικό Ντιόγκο...


OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ :

«Μου είχαν πει για τον κόσμο, αλλά δεν περίμενα τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι καταπληκτικοί. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αυτός ο κόσμος θα πρέπει να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες. Από μένα έχει να δει πολλά ακόμα. Ξέρω ότι δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το διάστημα της αποχής μου από τα παιχνίδια της Πορτουγκέζα με έχει επηρεάσει. Θα καλύψω το χαμένο έδαφος και σύντομα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δουν τον πραγματικό Ντιόγκο»

Προπονήθηκε ο Λέτο, επέστρεψε ο Μπράβο, στην πρώτη ομάδα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος


**Ο Σεμπάστιαν Λέτο ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες του είχαν ρεπό. Ο Αργεντινός άσος μετά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες φαίνεται μετανιωμένος και είναι αποφασισμένος να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι δηλώσεις του του Λέτο :

«Δεν έχω πρόβλημα με τον προπονητή. Εχω μάθει να σέβομαι τις αποφάσεις των προπονητών μου. Εκείνοι αποφασίζουν. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό, επειδή θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα είμαι στην ομάδα, αλλά όσο είμαι εδώ θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου»


**Στου Ρέντη βρέθηκαν και οι Παρασκευάς Αντζας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Έτοιμοι για την Ξάνθη είναι οι Λεονάρντο, Στολτίδης.

**Σήμερα θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην Ισπανία. Ο 27χρονος αμυντικός μετέβη στην πατρίδα του για να παντρευτεί.

**Ακόμη ο Ερνέστο Βαλβέρδε επανέφερε στην πρώτη ομάδα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο οποίος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο φιλικό με τον Ιωνικό.

Ο Σκολάρι θέλει Ντιόγκο και δίνει 23 εκα !


Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας "Daily Star", η Τσέλσι μετά από την αποτυχία να πάρει τον Ρομπίνιο έχει στρέψει την προσοχή του στον Ντιόγο όπου αρέσει πολύ στον Σκολάρι. Η Τσέλσι είναι έτοιμη τον Ιανουάριο να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 23 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τους Άγγλους, το συγκεκριμένο ποσό είναι ικανό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του βραζιλιάνου στην Αγγλία.

Στις 5 Οκτωμβρίου ένας σκάουτερ της Τσέλσι θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη
ώστε να δεί τον Ντιόγο στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

"Η Τσέλσι σχεδιάζει να κάνει κίνηση στα μισά της σεζόν για τον θαυματουργό επιθετικό Ντιόγο. Μετά την αποτυχία της Τσέλσι να πάρει τον Ρομπίνιο, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε έναν άλλο συμπατριώτη του, τον 21χρονο Ντιόγκο, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, μια πρόταση ύψους 23 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο είναι ικανή για να πάρει η ομάδα του Λονδίνου τον παίκτη στο "Στάμφορντ Μπριτζ".


Με Γκέκα για το δύο στα δύο


Eυχάριστα ήταν τα νέα για τον Ότο Ρεχάγκελ στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στην Λετονία.

Ο Γερμανός τεχνικός έιδε με ικανοποίηση τον Φάνη Γκέκα να λαμβάνει κανονικά μέρος στην προπόνηση, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του από τον αγώνα με το Λουξεμβούργο.

Ο Αυστριακός Μέσνερ «σφυρίζει» τον αγώνα με την Νόρτζελαντ

Τον Αυστριακό Στέφαν Μέσνερ όρισε η επιτροπή διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ να σφυρίξει την επόμενη Τρίτη την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νόρτζελαντ στη Δανία για τον πρώτο γύρο του θεσμού.