Τρίτη, Μαρτίου 30, 2010

Νέτο: «Χωρίς ταβάνι οι στόχοι μας…»

Είναι ο άνθρωπος που με δύο δικά του γκολ άνοιξε αφενός τον δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου και αφετέρου έκλεισε κάθε αμφιβολία περί κατάληψης της πέμπτης θέσης από τον Άρη που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Ο Ντάρσι Νέτο φιλοξενήθηκε στον “ΑΡΗΣ FM” και αναφέρθηκε στον θεσμό του Κυπέλλου, την έντονη επιθυμία κατάκτησης του τροπαίου, αλλά και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, δίνοντας την άποψη του και τα προγνωστικά των αγώνων που ακολουθούν, κυρίως για τη φάση των πλέι-οφ...

«Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές όταν φτάσαμε στο γήπεδο Χαριλάου μετά από την πρόκριση στον τελικό. Δεν περιμέναμε τέτοια υποδοχή και μοιραία το μυαλό μας ταξίδεψε στο τι θα συμβεί όταν πάρουμε το Κύπελλο. Ανυπομονώ να ζήσω εκείνη την ημέρα.

Έχουμε δώσει μία δέσμευση από την αρχή της σεζόν και ήδη βρισκόμαστε στον τελικό. Βρισκόμαστε στην κατάλληλη στιγμή αγωνιστικά, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και όταν κατέβουμε στο γήπεδο, θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το Κύπελλο.

Φέτος είναι η χρονιά που δεν έχουμε «ταβάνι» στους στόχους μας. Φτάσαμε βήμα-βήμα ως εδώ, πετύχαμε την είσοδο στον τελικό του Κυπέλλου και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, οπότε οφείλουμε να έχουμε πλήρη αυτοσυγκέντρωση μέχρι το τέλος, αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Δεν επηρεαζόμαστε από τις συνεχείς υποχρεώσεις, ο Άρης έχει βαθύ ρόστερ και μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες. Η διακοπή του Πάσχα μάς βοηθάει να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» σωματικά και ψυχολογικά, για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλες τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις».

Champions League: Οι αγώνες της Τρίτης και Τετάρτης (30/03-31/03)














Tο πρόγραμμα:

Τρίτη 30/3 (21:45)

Λιόν-Μπορντό

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τετάρτη 31/3 (21:45)

Αρσεναλ-Μπαρτσελόνα

Ιντερ-ΤΣΚΑ Μόσχας