Σάββατο, Ιουνίου 20, 2009

Oλυμπιακός: Ανανέωσαν Ντομί και Ζεβλάκοβ !


Το μεσημέρι του Σαββάτου (20/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Μίχαλ Ζεβλάκοβ και Ντιντιέ Ντομί. Ο νταμπλούχος Ελλάδας είχε συμφωνήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη των καλοκαιρινών τους διακοπών, όμως τα δύο θέματα ξεκαθάρισαν οριστικά, μετά την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

ΠΑΟ: Οριστικό ναυάγιο με Έγκελαρ !

Οριστικό είναι το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ορλάντο Ενχελααρ στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να καταλήγει τελικά στην Αϊντχόφεν, της οποίας προπονητής είναι ο Φρεντ Ρούτεν, ο άνθρωπος που τον ανέδειξε στην Τβέντε και τον απέκτησε και μετέπειτα στην Σάλκε. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έδειξε σαφή προτίμηση στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, τόσο για λόγους πρεστίζ, όσο και για οικογενειακούς, αλλά και οικονομικούς.

Ούτε η προσπάθεια που φαίνεται να κατέβαλε ο Χενκ Τεν Κάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, επικοινωνώντας μαζί του, μπόρεσε να του αλλάξει τη γνώμη, με την προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να μην ενεργοποιείται τελικά!

Έτσι ο Παναθηναϊκός μετά από τους Μέλμπεργκ και Κρούζ, βλέπει ακόμη μια μεταγγραφή να καταλήγει σε ναυάγιο !

Oλυμπιακός: Ντρέντε στο προσκήνιο !

Ακόμα ένας παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Marca", η οποία στο έγκριτο ρεπορτάζ της για την Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για τον Ρόιστον Ντρέντε, ωστόσο ο ολλανδός δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η "Βασίλισσα" θέλει να δώσει δανεικό τον 22χρονο ή να τον πουλήσει χρησιμοποιώντας οψιόν επαναγοράς, καθώς δεν θέλει να τον χάσει. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως "έξι ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ντρέντε. Τρεις ιταλικές (Γιουβέντους, Τζένοα, Φιορεντίνα), η Τότεναμ από την Αγγλία και οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός από την Ελλάδα".

Το άρθρο στη συνέχεια αναφέρει σχετικά με τις προθέσεις του ολλανδού παίκτη: "Στόχος του είναι να πάει σε ομάδα που να παίζει στο Champions League και η επιλογή της Ελλάδας είναι αυτή που θέλει λιγότερο".

Τέλος και επίσημα ο Κάρλος Τέβεζ από την Μάντσεστερ

Ο Κάρλος Τέβεζ είναι και επίσημα παρελθόν από τους μπέμπηδες ! Ο Αργεντινός επιθετικός, αρνήθηκε συμβόλαιο πέντε ετών, που του πρόσφεραν οι «μπέμπηδες», και έτσι οι δύο πλευρές πήραν «διαζύγιο».

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ποσό 50 εκατ. λιρών προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ, σενάριο που αν αληθεύει θα φέρει τον Τέβεζ στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΟ: Στην Αϊντχόφεν ο Έγκελααρ !

Απρόσμενη εξέλιξη φαίνεται να παίρνει η μεταγραφή του Ορλάντο Ένχελααρ στον Παναθηναϊκό! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα «vi.nl» ο Ολλανδός μέσος απέρριψε τελικά την πρόταση των «πρασίνων» και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αϊντχόφεν. Βάσει του ίδιου του ρεπορτάζ, ο 30χρονος μέσος είδε με καλό μάτι το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του στη Τβέντε, Φρεντ Ρούτεν και για το λόγο αυτό αποφάσισε να δεχτεί το τριετές ή τετραετές συμβόλαιο που του προσέφερε η PSV.

H είδηση αυτή αναρτήθηκε στην παραπάνω ιστοσελίδα τα ξημερώματα Σαββάτου και όπως είναι λογικό από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν πάρει θέση μέχρι στιγμής. Παράλληλα, όπως διευκρινίζεται, η ομάδα της Ολλανδίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Σάλκε περίπου 4εκατ. ευρώ, περίπου τα διπλάσια από όσα συμφώνησε το «τριφύλλι».

Μπάσκετ: Μένει στον Ολυμπιακό ο Μπουρούσης !

Ο Γιάννης Μπουρούσης τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αποφασισμένος να κερδίσει τους τίτλους που κυνηγάει εδώ και τρία χρόνια.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασαν την πρότασή τους σε 1.6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, υποσχέθηκαν μπόνους που φτάνουν τις αποδοχές κοντά στα δύο εκατομμύρια και ο Μπουρούσης είπε το πολυπόθητο "ναι", κλείνοντας την πόρτα προς τον Ατλαντικό και τις ομάδες του ΝΒΑ, όπως τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Καθώς και στη Ρεάλ Μαδρίτης που τον ήθελε πάρα πολύ και ο Ετόρε Μεσίνα περίμενε την απάντησή του ως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΠΑΟΚ: Παίρνει Φιλομένο !

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς χθες το βράδυ οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» ήρθαν σε συμφωνία με τον Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε στο ρόστερ ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών, με ετήσιες απολαβές 370.000 ευρώ.