Σάββατο, Ιουλίου 11, 2009

Nίκησε 1-0 την Χέρενφειν ο Ολυμπιακός !

Χάρη σε γκολ του Κώστα Μήτρογλου (79’), ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Χέρενφεν του Τροντ Σόλιντ, στο πρώτο φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, καθώς ήταν φανερή η κούραση στους παίκτες από τις «σκληρές» προπονήσεις της προετοιμασίας στο Ερμελο της Ολλανδίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Λεονάρντο, Ντιόγο, Ζεβλάκοφ, Ζαϊρί, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πάρντο, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Μπράβο, Μήτρογλου, Πάντος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης και Βασιλόγιαννης

Oλυμπιακός; Ερυθρόλευκος και επίσημα ο Μαρέσκα !

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Εντζο Μαρέσκα. Η συμφωνία ανάμεσα στη Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας και η μεταγραφή ολοκληρώνεται. Ο Ιταλός μέσος θα παραχωρήσει συνέντευξή Τύπου αύριο, στη μια το μεσημέρι, στο Σάντσεθ Πιθχουάν, όπου θα ανακοινώσει την αποχώρησή του και θα εξηγήσει τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρώην πλέον άσος των Ανδαλουσιανών θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τη Σεβίλλη να εισπράττει το ποσό των 1.200.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Oλυμπιακός: Συμφώνησε με Μαρέσκα !

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού έχει συμφωνήσει ήδη με τον Έντσο Μαρέσκα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και το μόνο που μένει είναι πάρει το οριστικό «o.k.» της Σεβίλλης!

«Τα βρήκα με Ολυμπιακό»

Οι νταμπλούχοι έχουν συμφωνήσει ήδη με τον 28χρονο άσο, που εκτός απροόπτου θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν το 1,4 εκ. ευρώ. Ο ίδιος ο Μαρέσκα, μάλιστα, σχολίασε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» για τις τελευταίες εξελίξεις:

«Εγώ τα βρήκα με τον Ολυμπιακό και περιμένω να μου δώσει το Ο.Κ. η Σεβίλλη για να έρθω στην Ελλάδα. Πρέπει να πάω στην προετοιμασία της Σεβίλλης, αν με ειδοποιήσουν όμως ότι συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό, θα φύγω. Εγώ έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό».

Ο Μαρέσκα ζήτησε από τη διοίκηση της Σεβίλλης να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Κάντιθ, όπου θα μεταβούν για προετοιμασία. Ένα αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό, παρόλα αυτά δεν παίζει κανέναν ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης

Μικρή η διαφορά με Σεβίλλη

Ο Ολυμπιακός με τη Σεβίλλη ξεκίνησαν τα παζάρια με εντελώς αντίθετο σκεπτικό. Η ελληνική πλευρά προσπάθησε να αποκτήσει ακόμα και ως ελεύθερο τον παίκτη, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, με τους Ισπανούς να ζητούν αρχικά δύο εκ. ευρώ!

Τελικά οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν βρει κοινό σημείο επαφής γύρω στο 1,7 εκ. ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν άμεσα το ένα εκ. και τα υπόλοιπα μόνο αν προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Λιμάνι, πάντως, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το θέμα του Μαρέσκα, αφού δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και ο παίκτης να ντυθεί στα κόκκινα!

Μπιέρσμιρ: «Θέλω την Τρίτη να είμαι και εγώ στην Αυστρία»

Για μια ακόμη φορά ο Ματίας Μπιέρσμιρ εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει τώρα από το ρόστερ της Γκέτεμπρογκ και να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός σχολίασε στην εφημερίδα «Sportday» ότι έχει μιλήσει και με τον συμπατριώτη του Μίκαελ Νίλσον για τον Παναθηναϊκό, με τον μέχρι πρότινος δεξιό οπισθοφύλακα του συλλόγου να τον προτρέπει να έρθει στην Ελλάδα:

«Ελπίζω να υπάρξει θετική κατάληξη του θέματος. Θέλω να έρθω από τώρα, γιατί για εμένα θα είναι καλό να ενσωματωθώ στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Θέλω να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Έχω μιλήσει με τον Νίλσον και μου είπε τα καλύτερα για το κλαμπ. Και μου είπε αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία να την ακολουθήσω χωρίς να το σκεφθώ. Ξέρω ότι η ομάδα φεύγει την Τρίτη για την Αυστρία και θα ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί».

Mία ανάσα από Άλντιντορ ο Ολυμπιακός !


Μία ανάσα από την απόκτηση του Άλντιντορ βρίσκεται ο Ολυμπιακός μιας και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Βιγιαρεάλ στην οποία ανήκει.

Αν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικά απρόοπτο, ο Γιόζι Άλτιντορ θα φορά την επόμενη σεζόν την φανέλα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να προσφέρουν 650.000 ευρώ στο "κίτρινο υποβρύχιο".

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΛΝΤΙΝΤΟΡ