Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2009

Superleague: Aποτελέσματα 8ης αγωνιστικής (Σάββατο)[ΒΙΝΤΕΟ]

Τα αποτελέσματα και τα γκολ σε Βίντεο:

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-1



Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1



Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-2

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος στόχος ο Τζέραρντ !

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «SUN» , ο αρχηγός της Λίβερπουλ είναι, ο μεγάλος στόχος των Ισπανών για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τα δικαιώματα του.

Άνθρωπος της Λίβερπουλ δήλωσε: «Δεν είναι μυστικό ότι ο Τζέραρντ είναι ένας παίκτης που ο Πέρεθ και ο τεχνικός διευθυντής Χόρχε Βαλντάνο θαυμάζουν». Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Υπάρχει ένας κατάλογος με περιορισμένα ονόματα στη λίστα της Ρεάλ και ο Τζέραρντ είναι το πρώτο όνομα».

Γιοβάνοβιτς: «Θέλω πολύ να έρθω στον ΟΣΦΠ»

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

«Το καλοκαίρι είπα "όχι" στον Παναθηναϊκό γιατί αν φύγω από το Βέλγιο θέλω να πάω σε καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά άλλαξα γνώμη», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Σέρβος χαφ και συμπλήρωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, μια κορυφαία ομάδα. Είδα σπουδαίους παίκτες απέναντί μου. Είδα ένα εκπληκτικό γήπεδο και αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην παίζει σε κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά είναι κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλω πολύ να έρθω. Θα ήταν ωραίο για μένα να υπάρξει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Θα ερχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Τρέχοντας»!