Τρίτη, Ιουλίου 21, 2009

Oλυμπιακός: "Φούλ" για Μπομπό

Αποφασισμένος να κινηθεί για την απόκτηση του Μπομπό εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, μία ημέρα μετά την είδηση ότι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δράσουν αστραπιαία για να ενισχύσουν τη γραμμή «κρούσης» τους, αφού πλέον δεν έχουν το παραμικρό χρονικό περιθώριο για καθυστερήσεις.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει να γίνει παίκτης των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν σύμμαχο τον Χουάν Φίχερ και επιθυμούν να τελειώσουν τη μεταγραφή που έμεινε στη μέση πριν από ένα μήνα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν στην Μπεσίκτας 2,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 24χρονου άσου, έχοντας τη διαβεβαίωση του μάνατζέρ του πως το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από τον ίδιο.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή με την τουρκική ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Μπομπό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και, αν οι «αετοί» δεν τον παραχωρήσουν τώρα, μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Το συγκεκριμένο γεγονός, σε συνδυασμό με την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, δίνουν στον Ολυμπιακό δύο πολύ δυνατά «χαρτιά».

Aνακοινώθηκε ο δανεισμός του Ιβαντσιτς στην Μάιντς

Η Μάιντς ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Ίβαντσιτς από τον Παναθηναϊκό για 2 χρόνια.

«Ο Αντρέας Ίβανσιτς με την ποδοσφαιρική εμπειρία του είναι για μας ένα σημαντικό απόκτημα διότι η δημιουργικότητα του αυξάνει την ποιότητα της μεσαίας γραμμής μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε έναν παίκτη με την δική του ποιότητα ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», δήλωσε μετά την επισημοποίηση της μεταγραφή του Αυστριακού, ο τεχνικός της Μάιντς, Κρίστιαν Χάιντελ.

ΑΕΚ-Κλουζ 1-1

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη ρουμανική Κλουζ, στον πρώτο φιλικό αγώνα της σεζόν. Το τέρμα της «Ένωσης» πέτυχε ο Μπλάνκο στο 39’, μετά από έξυπνο συνδυασμό με τον Σκόκο, ενώ οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Καντού στο 60', έπειτα από χέρι του Μανωλά.

ΑΕΚ: Σάχα, Χουανφράν, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Ενσαλίβα, Καφές, Μπερνς, Μαντούκα, Μπλάνκο, Σκόκο

Δεύτερο ημίχρονο: Σάχα, Κουτρουμάνος, Μανωλάς, Ζεράλντο, Καράμπελας, Γιαχάγια, Μάκος, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Ντιούφ, Τζεμπούρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Nτεπούτο για Ρονάλντο, σκόραρε ο Μπενζεμά !

Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο να χαρίζει την νίκη στην "βασίλισσα" επί της Σάμροκ Ρόβερς (1-0).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στην βασική ενδεκάδα, μαζί με τους Ραούλ και Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην επίθεση.

Ο Μπενζεμά αγωνίστηκε ως αλλαγή και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 87', με αριστερό πλασέ, αφού κοντρόλαρε την μπάλα άψογα από την εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Χάιντσε.