Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2008

Premier League: Νίκη για Μάντσεστερ Γ.


Βρίσκει ρυθμό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι πρωταθλητές δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι να συνέρχονται από το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από το «Ίγουντ Παρκ» απέναντι στην Μπλάκμπερν σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή για την έβδομη αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γουέιν Ρούνεϊ ο Γουές Μπράουν στο 31’, σε μία φάση που ενδεχομένως ο Νεμάνια Βίντιτς υπέπεσε σε φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 64΄ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε σκόρερ αξιοποιώντας με σουτ στην κίνηση την όμορφη προσπάθεια και το γύρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο από τα δεξιά. Με το τρίποντο αυτό οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τους 11 βαθμούς (μετά από έξι αγώνες).

Oλυμπιακός: Στην αποστολή του ντέρμπι Ντουντού και Πατσατζόγλου, έκπληξη με Γιάννη Παπαδόπουλο


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη. Ντουντού και Πατσατζόγλου προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αντίθετα με τους Κόβατς και Γκαλίτσιο, που τέθηκαν νοκ άουτ. Εκτός έμειναν και οι Μήτρογλου, Μενδρινός, με την έκπληξη στην 19μελη αποστολή να ακούει στο όνομα, Γιάννης Παπαδόπουλος!

Ο Πάβελ Κόβατς υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Έτσι αντί του Σλοβάκου, στον πάγκο θα καθίσει ο νεαρός Παναγόπουλος. Εκτός έμεινε και ο Γκαλίτσιος, ο οποίος δεν πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, λόγω σύσπασης στην αριστερή γάμπα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται οι επίσης τραυματίες Στολτίδης και Λεονάρντο, οι οποίοι συνέχισαν τα προγράμματά τους, καθώς και οι Μήτρογλου, Μενδρινός, που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής. Μάλιστα, όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή, θα προπονηθούν το πρωί (10:30) της Κυριακής.
Η αποστολή

Όπως προαναφέραμε, η έκπληξη από τον Βαλβέρδε έγινε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή.

Οι 19 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του 44χρονου τεχνικού είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Πάντος, Ντουντού, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Μπράβο, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λέτο, Ντιόγκο, Γ. Παπαδόπουλος, Κοβάσεβιτς και Πατσατζόγλου.

Άρης-Ηρακλής 1-0


Το μοναδικό λάθος του Βόιτσιχ Κοβαλέφσκι έκρινε το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο 94ο λεπτό! Ο Άρης πήρε την πρώτη του νίκη ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες με 1-0 επί του Ηρακλή έχοντας σαν ήρωα τον Ουρουγουανό Αλεχάντρο Λέμπο που εκμεταλλεύθηκε την ασταθή επέμβαση του Πολωνού στην σέντρα του Κάλβο, δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα. Με δέκα τελείωσαν οι δυο ομάδες λόγω των αποβολών του Ντιέ (66’) και Νέτο (68’).

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-0

Σ' ένα ματς με κακό θέαμα και λιγοστές ευκαιρίες, Εργοτέλης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο Παγκρήτιο.

Ο δικέφαλος δεν παρουσίασε το καλό του πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει και γνώρισε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια εκτός έδρας.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Φερνάντο Σάντος παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και έφτασε στους 11 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση, μ' έναν αγώνα περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης δεν απέδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο, όμως όπως και ο ΠΑΟΚ παραμένει δίχως ήττα στο πρωτάθλημα και με 8 βαθμούς τις 5 πρώτες αγωνιστικές παραμένει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Λάρισα-ΟΦΗ 4-3


Η Λάρισα με γκολ στο 95ο λεπτό πήρε τεράστια νίκη στο γήπεδό της με αντίπαλο τον ΟΦΗ, τον οποίο κέρδισε με 4-3 σε ένα παιχνίδι με άγρια ομορφιά. Οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ και οι γηπεδούχοι για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

Η Λάρισα πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Πάρα (25'), Τσίγκα (70', 84') και Νταμπίζα (90'+), ενώ τα γκολ της κρητικής ομάδας σημείωσαν οι Ιγκλέσιας (14' αυτ.) και Σίμιτς (45', 68').

Το 10ο γκολ του Γιώργου Σαμαρά













Ο Γιώργος Σαμαράς πέτυχε το 10ο γκολ του στην σεζόν και 8ο στην Σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ, πετυχαίνοντας το δεύτερο από τα τέσσερα τέρματα της Σέλτικ στην νίκη επί της Χάμιλτον (4-0).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:



Σάββατο

Αμπερντίν - Χιμπέρνιαν 1-2 (41' πεν. Λι Μίλερ / 33' και 80' πεν. Ριόρνταν)
Σέλτικ - Χάμιλτον 4-0 (25' Νακαμούρα, 37' Σαμαράς, 76' ΜακΝτόναλντ, 83' ΜακΓκίτι)
Νταντί Γιουν. - Ινβερνές 2-1 (40' Ντέιλι, 65' Γουΐλκι / 91' αυτ. Γουΐλκι)
Χαρτς - Κιλμάρνοκ 1-2 (34' Κίνγκστον / 18' Ταουΐλ, 82' Μπράισον)

Κυριακή
Σεντ Μίρεν - Ρέιντζερς (16:00)
Μάδεργουελ - Φόλκερκ (17:00)

Εκτός αποστολής ο Ζιλμπέρτο


Εκπλήξεων συνέχεια από Χενκ Τεν Κάτε που άφησε εκτός αποστολής τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γιάννη Γκούμα, Μπράις Μουν, Αλέξανδρο Τζιόλη και Μίκαελ Νίλσον (και πάλι). Αντίθετα, συμπεριέλαβε μετά από καιρό τους Ρουκάβινα και Μελίσση με τον Κροάτη να έχει ελπίδες και για το βασικό σχήμα.

Mετά την τελευταία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου, ο 54χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στην οποία δεν θα βρίσκονται οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιάννης Γκούμας.

Παράλληλα, ο Ολλανδός άφησε εκτός τους Νίλσον, Μουν, Τζιόλης, Μάντζιο, Καραγκούνη και Παπαδόπουλος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάτε συμπεριέλαβε κανονικά τους Ρουκάβινα και Μελίσση.

Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ταχύτητες και παιχνίδια στο κράτημα της μπάλας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να δουλεύουν πάνω στις στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μάντζιος, Λεοντίου και Καραγκούνης.

Άφησε βαθμούς στο Σάντερλαντ η Άρσεναλ


Στο «Στάδιο του Φωτός», η Άρσεναλ εγκλωβίστηκε στην αμυντική διάταξη της Σάντερλαντ και δεχόμενη γκολ τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα, απείχε λίγο από την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα. Τελικά, το γκολ του Φάμπρεγας στις καθυστερήσεις, σήμανε το πρώτο ισόπαλο αποτέλεσμά της.

Στο γήπεδο της Γουίγκαν, η τοπική ομάδα ηττήθηκε από την Μίντλεσμπρο, από ένα γκολ του Αλιαντίρ στο 89’.

Την τρίτη φετινή της νίκη σημείωσε η Γουέστ Μπρομ, επικρατώντας με 1-0 της Φούλαμ.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς: Σάντερλαντ-Άρσεναλ 1-1
Λιντμπίτερ 86’ / Φάμπρεγας 90’
Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ 1-0
Μπέντναρ 61’
Γουίγκαν-Μίντλεσμπρο 0-1
Αλιαντίρ 89’
Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7.30 μ.μ.)

Αστεία άμυνα η Βέρντερ, ήττα 4-1 από Στουτγάρδη, νέα γκέλα για Μπάγερν!


Η, έτσι κι αλλιώς, κακή άμυνα της Βέρντερ έγινε ακόμα χειρότερη το Σάββατο, λόγω της απουσίας του έμπειρου Μερτεσάκερ. Οι «πράσινοι» γνώρισαν εκτός έδρας ήττα με 4-1 από την Στουτγάρδη, ενώ θα μπορούσαν να δεχθούν (κυριολεκτικά) πολλά περισσότερα τέρματα, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια οι γηπεδούχοι. Το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Τόμας Σάαφ σημείωσε ο Ντιέγκο με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ (65’).

Στο Μόναχο, η καρέκλα του Γιούργκεν Κλίνσμαν τρίζει επικίνδυνα, αφού η Μπάγερν έμεινε μακριά από τη νίκη για τέταρτο σερί ματς (3 στο πρωτάθλημα και 1 στην Ευρώπη). Οι βαυαροί παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία στην μέτρια φετινή Μπόχουμ (3-3), κι ενώ είχαν προηγηθεί με 3-1! Νταμπρόφσκι (83’) και Γκρότε (85’) έκακαν την «κηδεία» και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την Μπάγερν.

Σπουδαία νίκη σημείωσε και η Χέρτα, που άλωσε το Λεβερκούζεν, επικρατώντας με 1-0. Σκόρερ των Βερολινέζων ήταν ο πρώην άσος της Μπάγερ, Αντρέι Βορονίν, ο οποίος «χτύπησε» στο 89’ και ξέρανε τους γηπεδούχους. Ο Φάνης Γκέκας χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή (71’ αντί του Κίσλινγκ), αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει.

Η νεοφώτιστη Χόφενχαϊμ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία, ξεπερνώντας εντός έδρας και το εμπόδιο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά μπήκε ως αλλαγή στο 84’. Ο έτερος Έλληνας, Γιάννης Αμανατίδης ήταν στον πάγο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον προπονητή του.

Τέλος, μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Κολωνία, νικώντας 2-1 την Γκλάντμπαχ με γκολ του Νοβάκοβιτς στο 88’. Έτσι, η ομάδα του Κριστόφ Ντάουμ έκανε τη δεύτερη σερί της νίκη, ξεκολλώντας από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Αρμίνια Μπίλεφελντ - Καρλσρούη 1-2 (86’ Χέτζιγκ / 16’ Πορτσέλο, 52’ Φρέις)

Σάββατο

Μπάγερν Μονάχου – Μπόχουμ 3-3 (15’ Φαν Μπούιτεν, 45’, 68’ Ζε Ρομπέρτο, / 29’ Σίναν, 83’ Νταμπρόφσκι, 85’ Γκρότε)

Στουτγκάρδη - Βέρντερ Βρέμης 4-1 (18’ Κιεντίρα, 29’ Τρας, 63’ Χίλμπερτ, 88’ Λάνινγκ / 65’ Ντιέγκο)

Λεβερκούζεν - Χέρτα Βερολίνου 0-1 (89’ Βορονίν)

Γκλάντμπαχ – Κολωνία 1-2 (10’ Μπρόουβερς / 5’ Έχρετ, 88’ Νοβάκοβιτς)

Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 (47’, 71’ Μπα / 66’ Σταϊνχόφερ)

Κυριακή (18.00)

Σάλκε - Βόλφσμπουργκ
Ντόρτμουντ - Ανόβερο
Κότμπους - Αμβούργο

Ντιόγκο: «Θέλω να σκοράρω και εναντίον της ΑΕΚ»


Βλέπει δίχτυα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και αυτό του έχει ανοίξει την ...όρεξη. Για τον Ντιόγκο ο λόγος, ο οποίος θέλει να αφήσει το στίγμα του και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημειώνοντας τουλάχιστον ένα γκολ.

«Ελπίζω πως θα σκοράρω. Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, θα βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Και αν βάλουν άλλοι τα γκολ, εγώ θα είμαι το ίδιο χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Νόρντζελαντ, όπου πέτυχε γκολ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο νεαρός Βραζιλιάνος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα ξανά, σε άλλη μία διοργάνωση. Έβαλα δύο γκολ . απέναντι στη Νόρτζελαντ και φυσικά είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου».
Τέλος, ο 21χρονος επιθετικός μίλησε για τις προοπτικές των «ερυθρόλευκων» στο στο Κύπελλο UEFA: «Σίγουρα μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει και σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε κάτι καλό».

Πατέρας: Ποτέ ξανά!


Η ήττα από την Ανόρθωση και δη με το βαρύ σκορ του 3-1 προκάλεσε αναταράξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και φυσικά προβλημάτισε τους «πράσινους» ενόψει τη συνέχειας. Βέβαια, το αντίδοτο για την απογοήτευση και τη γκρίνια που έφερε η αποτυχία στην Κύπρο είναι μόνο οι νίκες. Και αυτό ζήτησε ο Νίκος Πατέρας από τον Χενκ Τεν Κάτε στη συνάντηση που είχαν χθες, παρουσία και του Κώστα Αντωνίου.

«Τρεις νίκες με Λεβαδειακό, ΠΑΟΚ και Βέρντερ Βρέμης για να ηρεμήσουμε», φέρεται να είπε στον Ολλανδό τεχνικό ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Ποτέ ξανά η ομάδα δεν πρέπει να δείξει τέτοιο πρόσωπο, απογοητεύοντας τους φιλάθλους μας, σε μία εποχή που είχε πιστέψει πολύ στην ομάδα και πληγώνοντας το γόητρο του Παναθηναϊκού. Δεν είναι ο ρόλος μου να μιλήσω για τεχνικά θέματα, περιμένω όμως από εσάς να βρείτε τον τρόπο να υπάρξει βελτίωση. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

«Πιστεύω στην ομάδα»

Από την πλευρά του, ο 54χρονος προπονητής του υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα παρουσιάσει άμεσα βελτίωση: «Είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται. Πιστεύω πολύ στους παίκτες που έχω στην ομάδα. Με αυτό το υλικό μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να παίξουμε καλή μπάλα. Δεν κατηγορώ τους παίκτες για κάποιες άσχημες εμφανίσεις. Η ομάδα με τους παίκτες αυτούς έχει μεγάλες δυνατότητες και μέχρι τώρα έχει φανεί ένα μικρό δείγμα σε κάποια παιχνίδια».

«Να πάρουμε πρωτάθλημα»

Από την πλευρά του, ο Αντωνίου επεσήμανε ότι απογοητεύτηκε με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην Κύπρο, όπως είχε κάνει με Ιντερ και Αρη αντίστοιχα: «Εμένα με πείραξε πιο πολύ που παίξαμε καλά με Ιντερ και Αρη, αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό ως ομάδα και ήρθε αυτό το ματς να μας γυρίσει πίσω. Το ζητούμενο είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα». Τον τελευταίο λόγο στην συζήτηση είχε ο Πατέρας, ο οποίος υπογράμμισε: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να μην επηρεαστούμε από την ήττα , γιατί υπάρχει το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος. Οφείλουμε να αντιστρέψουμε, όμως, αυτήν την εικόνα από το πρώτο κιόλας ματς».

Πάει και στην Παιανία
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες συζήτησαν και άλλα θέματα, που έχουν να κάνουν με το ρόστερ και τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών, αλλά και για τις ευθύνες που έχουν οι ίδιοι οι παίκτες. Γι’ αυτό το λόγο ο Πατέρας δεν αποκλείεται να επισκεφθεί την Παιανία.

Κοβάσεβιτς: Άλλο παιχνίδι πέρσι, άλλο φέτος


Πέρσι ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 4-0. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων τονίζει ότι το φετινό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό και οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να επηρεαστούν από την περσινή ήττα τους.

«Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουμε ένα ήρεμο παιχνίδι και να νικήσουμε. Να μη σκεφτόμαστε αυτό που συνέβη πέρσι. Σε ένα ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Είναι ντέρμπι και είναι σημαντικό. Όμως εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους οπαδούς μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε οποιονδήποτε αγώνα», είπε ο Κοβάσεβιτς.

Αναφερόμενος στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Νόρντζελαντ, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη με 5-0, ο Σέρβος επιθετικός τόνισε: «Παίξαμε καλά, αλλά είναι προφανές ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ ό,τι έδειξε στην αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι σημειώσαμε πέντε γκολ σε αυτό το παιχνίδι αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, όμως είναι επίσης σημαντικό να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας σε πολλές διοργανώσεις και θέλουμε να φτάσουμε μακριά. Είμαστε σε καλό δρόμο».
Ο Κοβάσεβιτς αναφέρθηκε επίσης στη μη χρησιμοποίησή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νόρντζελαντ και στην αντικατάστασή του στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, όπυ φάνηκε να έχει ενοχληθεί. «Είναι φυσικό όλοι στην ομάδα να θέλουμε να παίζουμε περισσότερο , όμως πρέπει να δείχνουμε τον επαγγελματισμό μας. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε λεπτό, για να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που παίζουμε. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου. Είμαι κεντρικός επιθετικός και πρέπει να βάζω γκολ. Μέχρι τώρα είναι καλά. Μετά θα δούμε».

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τον Ντιέγκο Λόπεζ, γράφουν οι Ισπανοί


Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ, και πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντιέγκο Λόπεζ, αποκάλυψε το ισπανικό σάιτ «futbolmercato.es».

Το εν λόγω ρεπορτάζ επικαλούμενο πληροφορίες από την Γαλλία, αναφέρει ότι η περίπτωση του Λόπεζ είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού είναι 26 χρονών και εύκολα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του, στο «κίτρινο υποβρύχιο» ή σε άλλη ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Την κίνηση αυτή των «ερυθρολεύκων» αν επιβεβαιωθεί από το Πειραϊκό σύλλογο, την χαρακτηρίζουν άπιαστο όνειρο.