Τρίτη, Ιουνίου 03, 2008

Στην Τσέλσι ο Αντσελότι ;


Οι εκπρόσωποι του Κάρλο Αντσελότι φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από συνάντηση των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει πλέον είναι να τα βρουν οι σύλλογοι στην αποζημίωση που θα πρέπει να καταβληθεί για να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιό του ο Ιταλός.

Μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, αποκάλυψε ότι ο ιταλικός σύλλογος απέρριψε πρόταση της των "μπλε" που ήθελαν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό κόουτς.

Αλλά τελικά η συμφωνία επιτεύχθηκε και το επόμενο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Αντσελότι στο "νησί" είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τη Μίλαν, όσον αφορά την αποζημίωση.

"Κιτρινόμαυρος" ο Σάχα


Παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται ο Σεμπαστιάν Σάχα καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 1+3 χρόνια με την Ένωση έναντι 300.000 ευρώ το χρόνο (κάθε χρόνο θα υπάρχει αύξηση 30.000 ευρώ), όμως η επίσημη ανακοίνωση θα βγει στην 1 Ιουλίου.

O Oλυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιάννη Παπαδόπουλο !


Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο νεαρός Γιάννης Παπαδόπουλος θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Η συγκεκριμένη μεταγραφή από τον Ηρακλή στον Ολυμπιακό, είχε προαναγγελθεί από τον Γενάρη, όταν και οι δύο ομάδες είχαν συζητήσει και τα είχαν βρει σε όλα.

Οδεύει προς Αγγλία ο Μάτος!


Η Πόρτσμουθ κατέθεσε πρόταση 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, υπερκαλύπτοντας τη ρήτρα των 4 εκατ. που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου! Ο Παναθηναϊκός κατέχει μόλις το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και ο Μάτος βρίσκεται με το ένα... πόδι στην Αγγλία! Εκτός αν αρνηθεί τη μεταγραφή στους Κυπελλούχους Αγγλίας…

Η Πόρτσμουθ κινήθηκε για την απόκτηση του Μάτος με τη διαμεσολάβηση του Ισραηλινού μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι. Η Πόρτσμουθ προσφέρει στον Μάτος ετήσιες απολαβές 1 εκατομμυρίου ευρώ καθαρά, ενώ ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 1,5 εκατ. Ο Μάτος μπορεί να μείνει «πράσινος» μόνο αν αρνηθεί να μετακινηθεί στη Γηραιά Αλβιώνα και ο Παναθηναϊκός καταβάλει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Τα 10 καλύτερα γκολ σε τελικά Euro (vid) !

10. Γιον Γιένσεν (Δανία-Γερμανία 2-0, τελικός 1992)

9. Μαρκ Όφερμαρς (Ολλανδία-Γιουγκοσλαβία 6-1, προημιτελικά 2000)

8. Νταβόρ Σούκερ (Κροατία-Δανία 3-0, φάση ομίλων 1996)

7. Φρανκ Ντε Μπερ (Ολλανδία-Γαλλία 3-2, φάση ομίλων 2000)

6. Κάρελ Πομπόρσκι (Τσεχία-Πορτογαλία 1-0, προημιτελικά 1996)

5. Μανίς (Πορτογαλία-Ολλανδία 2-1, ημιτελικά 2004)

4. Ρόνι Γουίλαν (Ιρλανδία-ΕΣΣΔ 1-1, φάση ομίλων 1988)

3. Τόμας Μπρολίν (Σουηδία-Αγγλία 2-1, φάση ομίλων 1992)

2. Πολ Γκασκόιν
(Αγγλία-Σκωτία 2-0, φάση ομίλων 1996)

1. Μάρκο Φαν Μπάστεν (Ολλανδία-ΕΣΣΔ 2-0, τελικός 1988)