Παρασκευή, Απριλίου 10, 2009

Ανακοινώθηκαν οι «εκλεκτοί» για το All Star Game


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, έγιναν γνωστές οι συνθέσεις των Ελλήνων και Ξένων Επιλέκτων του 6ου All Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2009 και ώρα 18:00 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελληνες Επίλεκτοι (Προπονητές Μαρίνος Ουζουνίδης, Νίκος Καραγεωργίου): Χαλκιάς, Σηφάκης, Νικοπολίδης, Κοτσόλης, Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Τοροσίδης, Βενετίδης, Καράμπελας, Κωστούλας, Παπαδημητρίου, Κουτσιανικούλης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Γιαννακόπουλος, Μάκος, Ορφανός, Μάντζιος, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Καούνος.

Ξένοι Επίλεκτοι (Προπονητές Ντούσαν Μπάγεβιτς, Φερνάντο Σάντος): Γκσπούρνινγκ, Σάχα, Γκαλίνοβιτς, Μπλάζιτς, Κοντρέρας, Σιμάο, Νέτο, Λίνο, Μαϊστόροβιτς, Σνάουτσνερ, Γιάχιτς, Γκαλέτι, Ζίλμπερτο Σίλβα, Εστογιανόφ, Ντούντου, Τουμέρ, Κονσεϊσάο, Λεονάρντο, Μουσλίμοβιτς, Ντιόγο, Μπλάνκο, Ρεκόμπα.

Οι τέσσερις προπονητές επέλεξαν, εκτός λίστας των αποτελεσμάτων, τους εξής παίκτες: Μαρίνος Ουζουνίδης: Καράμπελας, Κωστούλας. Νίκος Καραγεωργίου: Παπαδημητρίου, Ορφανός. Φερνάντο Σάντος: Κονσεϊσάο, Σνάουτσνερ. Ντούσαν Μπάγεβιτς: Λεονάρντο, Γιάχιτς.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός πέναλτι «Τράπεζα Πειραιώς», στον οποίο οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των 16 ΠΑΕ της Super League επέλεξαν να συμμετάσχουν οι εξής: Τερματοφύλακες: Νικοπολίδης, Γκσπούρνινγκ, Χαλκιάς, Βρονταράς. Εκτελεστές: Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Γκαλέτι, Μπλάνκο.

Μένει στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε


Ερνέστο Βαλβέρδε και Σωκράτης Κόκκαλης τα βρήκαν σε όλα και ο Ισπανός προπονητής συνεχίζει για ακόμα ένα χρόνο στον Ολυμπιακό. Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε περίπου 60 λεπτά, με το Βάσκο να συμφωνεί σε όλα με τον πρόεδρο των Πειραιωτών.

Οι όποιοι όροι μπήκαν στο τραπέζι από τον Κόκκαλη έγιναν δεκτοί από τον Βαλβέρδε, που έδειξε πόσο επιθυμεί να συνεχίσει στον πάγκο των πρωταθλητών. Η συμφωνία είναι προφορική και υπογραφές θα πέσουν το Μάιο.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε σήμερα, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε. Η συζήτηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφορούσε στη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών»